Skip to main content

ΥΓΕΙΑ

Πήρες προαγωγή και έχεις πελαγώσει;

« To coaching στην πράξη», σε ενδιαφέρει…


Τζίνα Σπάρτακου

O Λάμπρος μόλις πήρε την προαγωγή που τόσο επιθυμούσε. Η ζωή του από την μια μέρα στην άλλη άλλαξε. Σίγουρα ο μισθός του αυξήθηκε, η αίσθηση ότι τα κατάφερε, τον γέμισε χαρά και υπερηφάνια, μόνο που το σύννεφο ευδαιμονίας διαλύθηκε σχεδόν από την πρώτη ημέρα.

Στο γραφείο άλλοι συνάδελφοι ζήλεψαν, άλλοι άλλαξαν στάση απέναντί του, κάποιοι τον αγνοούσαν καθώς δεν αναγνώριζαν την διευθυντική του θέση. Και πώς θα μπορέσει από εκεί που ήταν συναδελφός τους, να καταφέρει να τους διοικήσει; Και συγχρόνως να λύσει τα προβλήματα της δουλειάς που λόγω ευθύνης και νέας θέσης έγιναν βουνό; Από την ημέρα που ανέλαβε την καινούργια θέση έχει χάσει τον ύπνο του, αμάθητος όπως είναι στην διοίκηση και διαχείρηση τέτοιων καταστάσεων. Μήπως θα ήταν καλύτερο να παραιτηθεί;

Για καλή του τύχη, ένας φίλος του πολύ επιτυχημένος μάνατζερ που βρέθηκαν να τρέχουν μαζί στο Άλσος Βεΐκου, του μίλησε για τα σεμινάρια coaching που εκείνου του άλλαξαν την ζωή…

Ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο από την πιστοποιημένη Coach (EMCC-E.I.A Practitioner),  Σύμβουλο ανάπτυξης δεξιοτήτων,  ΝLP Practitioner, Ζωή Λιόλιου. Με το εύρημα της ιστορίας του Λάμπρου, η συγγραφέας μας μυεί στον τρόπο που ένας νέος προϊστάμενος μπορεί να βοηθηθεί στα δυσεπίλυτα προβλήματα που κάθε μέρα προκύπτουν.

Η λύση στην περίπτωση του νεοφώτιστου Λάμπρου, αλλά και στην δική μας, έρχεται μέσα από τα σεμινάρια του coaching, που  απ᾽ότι φαίνεται αποτελούν πλέον μονόδρομο για κάθε εργαζόμενο που θέλει να πετύχει τους στόχους του, να καλλιεργήσει τις δεξιότητές του, να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες μιας μεγάλης θέσης και βέβαια να επιτύχει στην καριέρα του.

Από τις εκδόσεις i Write

 

 

Διαβάστε επίσης

ΥΓΕΙΑ

7 tips στοματικής υγιεινής που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε

Πώς να προστατέψεις την υγεία των δοντιών και των ούλων σου αποτελεσματικά

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του