Skip to main content

SINGLES

Προσοχή: Ο Άρης στον Ζυγό φέρνει περίεργα και κυκλοθυμικά συναισθήματα

Ο Άρης στον Ζυγό προστατεύει την καρδιά σας από την απογοήτευση φορώντας σας πανοπλία που σας θωρακίζει



Από τις 27 Αυγούστου έως τις 12 Οκτωβρίου, ο πλανήτης της δράσης, του σεξ και της ενέργειας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού. Γνωστός για την έξυπνη κριτική του στα θέματα, ο Άρης στον Ζυγό χρησιμοποιεί λέξεις, άλλοτε αλμυρές και άλλες φορές γλυκές, για να μεταφέρει τα συναισθήματά του. Ο Άρης στον Ζυγό προστατεύει την καρδιά σας από την απογοήτευση φορώντας σας πανοπλία που σας θωρακίζει και σας προστατεύει αντί να μαζεύει τα ξίφη σας για να πολεμήσει. Η τελευταία φορά που ο Άρης αντιμετώπισε τον Ζυγό ήταν από τις 22 Οκτωβρίου 2021 έως τις 15 Δεκεμβρίου 2021, οπότε έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ασχοληθήκαμε με αυτήν την ουράνια ατμόσφαιρα.

Το θετικό σε αυτό το αστρονομικό συμβάν είναι ότι θα θέλουμε να σταθμίσουμε όλα τα θέματα για να διασφαλίσουμε ότι εξετάζονται δίκαια. Το να γνωρίζετε πότε και πώς να συμβιβαστείτε είναι ένα χαρακτηριστικό που είναι απαραίτητο για να ικανοποιηθούν όλοι τα ενδιαφέροντά σας. Για να λέμε την αλήθεια, η διαπραγμάτευση είναι το κλειδί στις σχέσεις. Κανείς δεν φεύγει με άδεια χέρια και όλοι νιώθουν ότι ακούγονται από τον άλλον. Αυτός ο αρειανός συνδυασμός θα τα δώσει όλα για να πολεμήσετε ενάντια στην αδικία κάθε είδους — ακόμα κι αν δεν ισχύει άμεσα γι' εσάς.

Ο Άρης είναι πολύ εξασθενημένος από τον Ζυγό. Αυτό είναι ένα ζώδιο που δεν του αρέσει να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια σε θέματα, το αντίθετο από τον πλανήτη δράσης. Επίσης, αυτή η τοποθέτηση δεν είναι ανταγωνιστική ή επιθετική. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να μας εμποδίσει να επιτύχουμε τους στόχους και τις επιθυμίες μας, αφού ο Άρης στον Ζυγό ζυγίζει τις επιλογές του πριν κάνει κινήσεις (που μπορεί να πάρει λίγο χρόνο, καθώς ο Ζυγός είναι ένα αέρινο αναποφάσιστο ζώδιο). Αντί να ενεργεί, ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να είναι ύπουλος για να αποφύγει λογομαχίες και στη συνέχεια να ρίξει το γκάζι τους ανθρώπους όταν πιαστούν με τα χέρια τους στο βάζο με το μέλι.

Στις σχέσεις, ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να είναι πολύ απόμακρος. Οι Ζυγοί είναι το μόνο ζώδιο που δεν έχει καρδιά, γι' αυτό και μπορεί να φανούν αναίσθητοι μερικές φορές. Όταν πρόκειται για αντιπαράθεση, ο Άρης στον Ζυγό επιλέγει να ξεφύγει από κάθε είδους έντονες συζητήσεις. Αν πιαστούν σε μια δραματική σύγκρουση, ο Άρης στον Ζυγό αμύνεται μέχρι το τέλος για να περιλάβει τη δικαιοσύνη. Θα συμμετέχουν σε χαλαρές συζητήσεις και φλερτ αντί να έχουν βαθιές συζητήσεις. Στον Άρη στον Ζυγό αρέσει να τον βλέπουν ως ένα χαρούμενο και διασκεδαστικό άτομο, γι' αυτό αποφεύγουν καταστάσεις ή σχέσεις που είναι έντονες. Θέλουν να ζήσουν μια ζωή ειρήνης και αρμονίας, τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσά τους και την ηρεμία. Η ικανότητα να κάνεις ένα βήμα πίσω και να κάνεις μια παύση πριν αντιδράσεις είναι κάτι καλό γιατί τότε ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να σκεφτεί καλά τα πράγματα και να επιλέξει τα λόγια του με σύνεση.

Ο Άρης αντιπροσωπεύει επίσης τις σεξουαλικές μας επιθυμίες. Το να δίνεις και να παίρνεις είναι μέρος του ερωτικού στυλ του Άρη στον Ζυγό. Για να νιώθουν σεξουαλικά ικανοποιημένοι και επιθυμητοί, ο σύντροφός τους πρέπει να έχει τόσους οργασμούς όσο εκείνοι με την ίδια ένταση. Το παιχνίδι ρόλων μπορεί να είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα για τον Άρη στον Ζυγό, αλλά προτιμούν να συνδέονται με τον σύντροφό τους σε χαλαρό επίπεδο: δεν χρειάζονται ακραίες συγκινήσεις στο μπουντουάρ. Ωστόσο, το να φτιάχνουν τη διάθεση είναι σημαντικό, αφού είναι τόσο εστιασμένοι στην αισθητική. Η ιδέα τους για προκαταρκτικά παιχνίδια περιλαμβάνει ρομαντική ατμόσφαιρα και σέξι εσώρουχα με αισθησιακές μελωδίες να παίζουν στο βάθος. Αλλά, όταν πρόκειται να επιλέξουν μια αγαπημένη σεξουαλική στάση, επιλέγουν να είναι πιο παθητικοί και θέλουν οι άλλοι να πάρουν τον έλεγχο.

Αυτή τη φορά, ο Άρης στον Ζυγό θα είναι ιδιοσυγκρασιακός και κυκλοθυμικός, λόγω της ευθυγράμμισής του με τον Νότιο Κόμβο του Πεπρωμένου. Η παρουσία του ανάδρομου Πλούτωνα και του κενταύρου Χείρωνα, ο οποίος είναι επίσης ανάδρομος, μας δίνει την ευκαιρία να εργαστούμε για να θεραπεύσουμε παλιές πληγές και τραύματα με την πρόθεση να γίνουμε καλύτερες εκδοχές του εαυτού μας.

9typ1

Σημαντικές αστρολογικές ημερομηνίες για τον Άρη στον Ζυγό:

27 Αυγούστου: Ο Άρης μπαίνει στον Ζυγό, δίνοντάς μας μια πιο υψηλή και πιο περίπλοκη άποψη για το πώς να παλέψουμε για τον εαυτό μας.

24 Σεπτεμβρίου: Ο Άρης στον Ζυγό εναντιώνεται στον Κένταυρο Χείρωνα, που είναι ανάδρομος στον Κριό, βοηθώντας μας να θεραπεύσουμε το παρελθόν και να φτιάξουμε την καρδιά μας.

4 Οκτωβρίου: Ο Άρης ευθυγραμμίζεται με τον Νότιο Κόμβο του Ζυγού, εξαντλώντας τα ενεργειακά μας επίπεδα και κάνοντάς μας υπερβολικά συναισθηματικούς.

8 Οκτωβρίου: Ο Άρης στον Ζυγό τετραγωνίζει τον Πλούτωνα ανάδρομος στον Αιγόκερω, ωθώντας μας να κλίνουμε στη δύναμή μας.

12 Οκτωβρίου: Ο Άρης βγαίνει από τον Ζυγό και μετακομίζει στον Σκορπιό.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Η ψυχολογική ανάγνωση της Εβδομάδας των Παθών

Τα δέκα συναισθήματα του Πάσχα και πώς θα σε οδηγήσουν στην αυτογνωσία

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!