Ετοιμάζεις διακοπές με το ταίρι σου; ΜΗΝ κάνεις αυτό - AllYou.gr

Search

Ετοιμάζεις διακοπές με το ταίρι σου; ΜΗΝ κάνεις αυτό

Οι επιστήμονες σού υποδεικνύουν την συνήθεια που καταστρέφει τις διακοπές σου...

01 Ιουνίου 2016

Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ' αγόρι σου. Οι μέρες των διακοπών πλησιάζουν, ευτυχώς, επικίνδυνα και αν είσαι ερωτευμένη σίγουρα θα έχεις πιάσει τον εαυτό σου να κάνει ήδη σχέδια για ζεστές καλοκαιρινές βραδιές στις παραλίες κάποιου Κυκλαδίτικου νησιού, αγκαλιά με τον αγαπημένο σου.

Οι στατιστικές έχουν δείξει μέσα στα χρόνια ότι οι διακοπές (όπως άλλωστε και οι περίοδοι των γιορτών) συγκεντρώνουν τις μεγαλύτερες προσδοκίες μας, γι' αυτό άλλωστε και τα ζευγάρια τείνουν να έχουν μεγαλύτερη ένταση και εν τέλει να τσακώνονται πιο εύκολα κατά την διάρκεια τους. Κοινώς, όπου υπάρχουν πολλές προσδοκίες είναι πιο πιθανό να απογοητεύεις από την πραγματικότητα.

Ποια είναι όμως εκείνη η καθημερινή συνήθεια, την οποία -λίγο πολύ- όλοι έχουμε πλέον υιοθετήσει, και που απειλεί να καταστρέψει τις ξένοιαστες στιγμές των καλοκαιρινών σου διακοπών με το καλημέρα σας;

Σύμφωνα με νέα έρευνα στην οποία συμμετείχαν 2.000 ενήλικες, το 40 % των ερωτηθέντων απάντησε ότι θεωρεί λιγότερο πιθανό να επιχειρήσει να προκαλέσει τη σεξουαλική επαφή αν ο σύντροφός του είναι στο κρεβάτι και ασχολείται με το κινητό.

Επίσης, το 41% παραδέχτηκε ότι κατά τη διάρκεια των διακοπών του προτιμά να περνά τις ώρες τους με τα κινητά τους παρά ο ένας με τον άλλον.

Τα ευρήματα, όπως λένε οι ερευνητές, αποδεικνύουν περίτρανα ότι τα ψηφιακά μέσα επηρεάζουν πολύ αρνητικά τις σχέσεις των ανθρώπων.

Πάνω από το 1/4 των ερωτηθέντων παραδέχθηκε ότι η ενασχόληση τους κατά τη διάρκεια των διακοπών με το κινητό έχει επιφέρει καβγάδες με τον ή τη σύντροφο τους. Συγκεκριμένα, το 59% δήλωσε ότι, είτε ο σύντροφός τους ή και οι δύο αφιέρωναν πολύ χρόνο στις οθόνες, ενώ πάνω από το ήμισυ των ερωτηθέντων δήλωσε πως το αποτέλεσμα αυτής της συνήθειας είναι να «υποφέρει» η σχέση τους.

Οπότε κορίτσια τώρα ξέρετε! Από φέτος όσο περισσότερο log out κάνετε, τόσο καλύτερα θα περάσετε...