4 πράγματα που σου λέει με το σώμα του - AllYou.gr

Search

4 πράγματα που σου λέει με το σώμα του

Καμιά φορά τα πιο σημαντικά πράγματα σου τα λέει με το κορμί του, τονίζουν οι ειδικοί.

24 Οκτωβρίου 2016

Ναι, οι γυναίκες έχουμε μάθει να μιλάμε ανοιχτά για τα συναισθήματά μας – καμιά φορά περισσότερο από όσο χρειάζεται. Αντίθετα με εμάς όμως το ισχυρό φύλο έχει μάθει να κοινωνικοποιείται και να εκφράζει τα συναισθήματά τους μέσω των πράξεων του. Τι σημαίνει αυτό; Ότι τις περισσότερες φορές ο καλός σου σού μιλάει χρησιμοποιώντας –κυριολεκτικά- τη γλώσσα του σώματος. Για να καταλάβεις τι εννοούμε παρακάτω σου παρουσιάζουμε τέσσερα πράγματα που προσπαθεί να σου πει με το κορμί του.

#1. Σου λέει ψέματα
Η ένδειξη: Ξύνει συνέχεια τη μύτη ή τα αυτιά του.
Σύμφωνα με αμερικανούς ειδικούς, όταν ένας άντρας φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί το ψέμα του, νιώθει την καρδιά του να χτυπάει πιο δυνατά. Παράλληλα, η ροή του αίματος προς τη μύτη, τα αυτιά και το μέτωπό του αυξάνεται με αποτέλεσμα να νιώθει φαγούρα στα συγκεκριμένα σημεία.

#2. Έχει αμφιβολίες για το μέλλον της σχέση σας.
Η ένδειξη: Κρατάει κάτι τα χέρια του.
Με αυτόν τον τρόπο, αποφεύγει την οικειότητα, λένε οι ειδικοί. Οι περισσότεροι άντρες δημιουργούν μια «φυσική» απόσταση μεταξύ τους και το ταίρι τους μέχρι να πάρει την κατάλληλη απόφαση για το μέλλον της σχέσης.

#3. Θέλει να σου πει κάτι δυσάρεστο.
Η ένδειξη: Σουφρώνει τα χείλη του.
Όταν ο καλό σου θέλει να μοιραστεί κάτι σημαντικό μεν, δυσάρεστο δε, μεταφέρει την ένταση στα χείλη του. Γιατί; Πολύ απλά επειδή δεν μπορεί να αποφασίσει αν πρέπει να ανοίξει το στόμα του ή να το κρατήσει κλειστό, υποστηρίζουν αμερικανοί ψυχολόγοι.

#4. Έχεις πληγώσει τον εγωισμό του.
Η ένδειξη: Ακουμπάει τον καρπό του.
Αν κατά τη διάρκεια του τελευταίου καβγά σας, τον δεις να αγγίζει τον καρπό του ή να πειράζει το λουρί του ρολογιού του, τότε ο καλός σου νιώθει πληγωμένος και ανασφαλείς. Η συγκεκριμένη κίνηση έχει αμυντικό ρόλο, υπογραμμίζουν οι ειδικοί. Αγγίζοντας λοιπόν τον καρπό του δημιουργεί μια προστατευτική ασπίδα γύρω από εκείνον.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!