Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Θα έστελνες μια spicy ευχετήρια κάρτα;

Ένα website πορνό σου προτείνει να δεις τις ευχετήριες κάρτες, με άλλο (πιο πονηρό) μάτι.


Μαριέτα Χριστοπούλου

Τo RedTube είναι ένα από τα πιο δημοφιλή site πορνογραφικού περιεχομένου αυτή τη στιγμή. Θα μπορούσε, λοιπόν, να συνεχίσει να επενδύει στο υλικό του. Όμως, φαίνεται ότι έχει όρεξη να επεκταθεί και μάλιστα κάνοντας κάτι πιο... παραδοσιακό και συγκεκριμένα στις ευχετήριες κάρτες. 

Pixel

Έκανε, λοιπόν, μια σειρά  η οποία λέγεται "Speak From the Heart". Σε αυτή, υπάρχουν... εναλλακτικές προτάσεις για ευχές κάθε είδους. 20 κάρτες μέχρι τώρα, ανήκουν στη συλλογή. Με τη πρώτη ματιά, είναι απλά "μια από τα ίδια". Με τη δεύτερη, ένα πονηρό χαμόγελο θα απλωθεί στο πρόσωπο σου... Δες λίγα και ψάξε περισσότερα!

porn1.jpg porn2.jpg porn3.jpg mom1.jpg

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να (ξανα)κερδίσεις την εμπιστοσύνη του…

Και κυρίως πώς να μην την (ξανα)χάσεις!

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης16 Μαΐου

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας

INTERVIEW

«Ο τίτλος Πρέσβειρα της Βραζιλιάνικης Μουσικής είναι μια δικαίωση για την αφοσίωσή μου στη μουσική» Μιράντα Βερούλη

Λίγο πριν την εκδήλωση «Από το Φάντο στη Σάμπα» που είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικής Γλώσσας στις 16/5 στο Half Note, η Μιράντα Βερούλη σε μια συνέντευξη στην Αγγελική Λάλου

SOCIAL MEDIA

Όλα όσα αλλάζουν στο WhatsApp της Meta

Αέρας ανανέωσης έρχεται στο δημοφιλές WhatsApp Αλλαγές ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει η Meta στο δημοφιλέστατο WhatsApp, φρεσκάροντας το συνολικό user interface της εφαρμογής που χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο.