Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μπορεί να μας συμβεί αφού μάθουμε ότι μας απάτησαν

Ο πόνος μπορεί να σε οδηγήσει σε χάλια μονοπάτια...


Μαριέτα Χριστοπούλου

Σε απάτησε. Και το έμαθες. Και νιώθεις σα να ήρθε το τέλος του κόσμου. Μέσα σου κάτι έσπασε. Και σα να μη σου έφτανε το γεγονός και το πώς νιώθεις, έρχεται η επιστήμη να σου πει ότι δεν είναι μόνο συναισθηματικό το θέμα... Δεν πονάς απλά. Μπαίνεις και σε άσχημα μονοπάτια.

Pixel

Σύμφωνα με μια νέα έρυνα από το Πανεπιστήμιο της Νεβάδα, το να γίνει κάποιος θύμα απιστίας, συνδέεται με κατάθλιψη και άγχος καθώς και με επικίνδυνες πρακτικές στο σεξ και υπερβολική κατανάλωση αλκόολ. Επίσης, αυξάνει τις πιθανότητες διατροφικής διαταραχής.

"Η απιστία του συντρόφου φαίνεται ότι δεν έχει μόνο ψυχολογικές επιπτώσεις αλλά επίσης αυξάνει επικίνδυνες συμπεριφορές" ανέφερε ο επικεφαλής της έρευνας M. Rosie Shrout στο PsyPost. "Επίσης διαπιστώσαμε ότι όσοι κατηγορούν τον εαυτό τους για την απιστία του συντρόφου τους, είχαν μεγαλύτερες πιθανότητες να έχουν επικίδυνες συμπεριφορές" πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να (ξανα)κερδίσεις την εμπιστοσύνη του…

Και κυρίως πώς να μην την (ξανα)χάσεις!

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ακούστε το νέο δίσκο της Μαρίνας Σάττι με τίτλο P.O.P.

Ο δίσκος περιλαμβάνει εκτός από το “ZARI” με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision και το “EIMAI KALA”, σε στίχους της life coach Κατερίνα Σαλακά

ASK THE EDITOR

5 αντιηλιακά με χρώμα που θα σου λύσουν τα χέρια αυτό το καλοκαίρι

Το πολυχρηστικό προϊόν που αγαπάμε για τους θερινούς μήνες

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Εργαστήρι συμμετέχει στην Aνθοκομική 'Εκθεση Κηφισιάς

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Το Εργαστήρι» θα συμμετάσχει και φέτος στην 70η Ανθοκομική Έκθεση, που διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς.