Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Είναι το phubbing αιτία να τον χωρίσεις;

Όταν το τρίτο πρόσωπο είναι μια οθόνη αφής.



Δουλειά, δουλειά, δουλειά, και δεν έχετε καθόλου χρόνο να μιλήσετε σαν άνθρωποι. Και λες, περίμενε, να πάρουμε την άδεια και θα αποκατασταθεί το κενό στην επικοινωνία. Να κάνουμε ανάσταση στη σχέση, βρε αδερφέ. 

Pixel

Και καταλήγεις να κάθεσαι δίπλα του, ντυμένη, κούκλα, ευδιάθετη, και να μην σου δίνει σημασία. Να ανταλλάσσετε 5-6 λέξεις, και πολλές λέω. Να αγαπά πιο πολύ το κινητό του από ό,τι εσένα. Μήπως να τα άφηνες τα δυο τους; Μήπως ενοχλείς;

Το phubbing, η περιφρόνηση δηλαδή που σου δείχνει ο άλλος γιατί είναι απασχολημένος με το κινητό του, οκ, μπορεί να συμβεί μια- δυο φορές και να μην σημαίνει κάτι για τη σχέση σας. Είναι σαν να είσαι σπίτι του και να παίζει ο Ολυμπιακός. Απλά, δεν υπάρχεις. 

Pixel

Τι γίνεται όμως όταν αυτό συμβαίνει κατ’ επανάληψη; Χάνεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με τον άλλον, και η έλλειψη επικοινωνίας δεν μπορεί παρά να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση. 

Θα μου πεις, το μόνο ζευγάρι είμαστε; Αν πας σε μια καφετέρια το απόγευμα αυτό θα αντικρύσεις. Τα δάκτυλα στις οθόνες. Touch screen αντί για touch each other. 

Σκέψου: Ίσως είναι ο τρόπος του να σου πει ότι σε βρίσκει βαρετή, ότι δεν ενδιαφέρεται πια, ότι θέλει να χωρίσετε. Είναι ένας σωστός τρόπος; Σε καμία περίπτωση. Προφανώς δεν αξίζει τον κόπο, ώρα να κάνεις scroll down στο κεφάλαιο Σχέση.

Εάν σε ενδιαφέρει πολύ, προσπάθησε να του μιλήσεις ανοιχτά. Κάνε την προσπάθειά σου πρόσωπο με πρόσωπο. Μπορεί κάτι να καταλάβει.

Και στην τελική, δεν έχει πολύ καλό καιρό για να χάνουμε τον χρόνο μας στις οθόνες; Συγγνώμη κιόλας.   

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να (ξανα)κερδίσεις την εμπιστοσύνη του…

Και κυρίως πώς να μην την (ξανα)χάσεις!

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 κλειδιά για να νιώθετε ικανοποιημένοι στη σχέση σας

Χρήσιμες συμβουλές για έναν ευτυχισμένο γάμο ή μια μακροχρόνια υγιή σχέση

Προτεινόμενα

CELEBS

Πενθεί η Βάνα Μπάρμπα: Πέθανε η μητέρα της

Η 85χρονη μητέρα της ηθοποιού έπασχε από άνοια

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Πώς να ενεργοποιήσεις τη διαίσθησή σου – την εσωτερική σου πυξίδα

Δεν είναι μύθος, υπάρχει και μπορεί να σε οδηγήσει εκεί που θέλεις να είσαι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης15 Μαΐου

Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας