Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Να γιατί δεν είναι ΟΚ να chat-άρεις όλη μέρα με τον/την σύντροφό σου

Οι συνεχείς συνομιλίες αποτελούν ένα μεγάλο red flag που ίσως αγνοείς.



Το να συνομιλείτε συνεχώς με τον/την σύντροφό σου μπορεί να σου φαίνεται ως μια χαριτωμένη πλευρά της σχέσης σας, σίγουρα όμως αποτελεί ένα μεγάλο red flag που ίσως αγνοείς και που αργά ή γρήγορα θα έχει επιπτώσεις στην καθημερινότητα και την ίδια τη σχέση σας. Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις για να διαπιστώσεις γιατί δεν είναι ΟΚ το να chat-άρεις όλη μέρα με τον/την σύντροφό σου.

Pixel

Έλλειψη προσωπικού χώρου

Η συνεχής επικοινωνία μπορεί να οδηγήσει σε έλλειψη προσωπικού χώρου και ανεξαρτησίας. Είναι σημαντικό να έχετε λίγο χρόνο και χώρο για να χαλαρώσετε, να προβληματιστείτε και να επιδιώξετε ατομικά ενδιαφέροντα.

Εξάρτηση

Η συνεχής συνομιλία μπορεί να ενισχύσει την αίσθηση της εξάρτησης από τον/την σύντροφό σου για συναισθηματική υποστήριξη και επικύρωση. Είναι πιο υγιές να αναπτύξετε μια αίσθηση αυτοεκτίμησης και συναισθηματικής σταθερότητας ανεξάρτητα, αντί να βασίζεστε αποκλειστικά στον άνθρωπό σας.

Pixel

Μη ισορροπημένες προτεραιότητες

Η υπερβολική συζήτηση μπορεί να οδηγήσει στην παραμέληση άλλων σημαντικών πτυχών της ζωής, όπως η εργασία, τα χόμπι, οι φιλίες και η φροντίδα του εαυτού. Είναι σημαντικό να διατηρείτε μια υγιή ισορροπία και να δίνετε την ίδια προσοχή σε διαφορετικούς τομείς της ζωής σας.

Overload επικοινωνίας

Η συνεχής συνομιλία μπορεί να οδηγήσει σε overload πληροφοριών, καθιστώντας δύσκολη την αποτελεσματική επεξεργασία και απάντηση σε κάθε μήνυμα ή συνομιλία. Μπορεί επίσης να οδηγήσει σε κακή επικοινωνία και παρεξηγήσεις.

Ανθυγιεινές προσκολλήσεις

Η συνεχής επικοινωνία μπορεί να δημιουργήσει μια ανθυγιεινή προσκόλληση ή φόβο όταν θα είστε μακριά από τον/την σύντροφό σας. Είναι ωφέλιμο να περνάτε χρόνο χωριστά για την ατομική σας ανάπτυξη.

SELECTIONS

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να (ξανα)κερδίσεις την εμπιστοσύνη του…

Και κυρίως πώς να μην την (ξανα)χάσεις!

Προτεινόμενα

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Με παστέλ outfit και τσάντα Balmain στην πρεμιέρα της Λένας Δροσάκη

Οι δύο φίλες πόζαραν χαμογελαστές και αγκαλιασμένες

BEAUTY TIPS

Εσύ εφαρμόζεις σωστά το αντηλιακό σου;

Tips από τους ειδικούς για να έχεις πάντοτε την κατάλληλη και επαρκή προστασία από τον ήλιο