Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς η εποχή της Παρθένου 2023 επηρεάζει το ερωτικό ωροσκόπιο κάθε ζωδίου

Η σεζόν της Παρθένου δείχνει την ώρα να γίνετε αληθινοί με την αγάπη!



Είναι η εποχή της Παρθένου! Από τις 23 Αυγούστου έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2023, μπορούμε να ανοίξουμε τις καρδιές και το μυαλό μας στο πλήθος των προσφορών που καταθέτει μπροστά μας η Παρθένος. Κατά τη διάρκεια της σεζόν της Παρθένου, αρχίζουμε να νιώθουμε ότι ξέρουμε τι κάνουμε όσον αφορά την αγάπη, την οικογένεια και τις σχέσεις.

Pixel

Σκεφτόμαστε τα πράγματα πριν δράσουμε και η Παρθένος τυχαίνει να έρχεται την ίδια στιγμή με τον ανάδρομο Ερμή, γνωστό ότι μας ξετυλίγει. Η εποχή της Παρθένου μας βοηθά να δουλέψουμε με ανάδρομες αλλαγές και παγίδες. Το ζώδιο αυτής της σεζόν είναι αγαπησιάρικο, αφοσιωμένο, πρακτικό και κάπως παρορμητικό. Η Παρθένος μπορεί να μας βοηθήσει να εξαλείψουμε τις προβληματικές λεπτομέρειες της ζωής μας και να μας επιτρέψει να αναζητήσουμε υψηλότερα σημεία.

Η εποχή της Παρθένου θα μας βοηθήσει με ό,τι έχουμε ξεκινήσει κατά τη διάρκεια της σεζόν του Λέοντα. Αν ερωτευτούμε ή διαπιστώσουμε ότι οι ρομαντικές μας σχέσεις άξιζαν να κρατηθούν, κατά τη διάρκεια της σεζόν του Λέοντα, θα φέρει στον Ήλιο της Παρθένου να ξεκινήσουμε το δεύτερο μέρος αυτής της προσπάθειας. Εκτός από την περίπτωση που η Παρθένος είναι επικεφαλής, ολοκληρώνουμε τα πράγματα. Ο έρωτας και ο καλοκαιρινός ρομαντισμός που ξεκίνησε την εποχή του Λέοντα είναι τώρα σε πλήρη εξέλιξη, αλλά η Παρθένος μας βοηθά να τα καταλάβουμε όλα. Θα μας συνοδεύει επίσης ο ανάδρομος Ουρανός κατά τη διάρκεια της παραμονής της Παρθένου, γεγονός που καθιστά την τοποθέτηση της Παρθένου στη ζωή μας πολύ σημαντική.

Pixel

9typ4

Ο Παρθένος αναδεικνύει τη φιλική μας πλευρά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε μοναχικοί, όχι με αυτό το ζώδιο τριγύρω. Μπορεί να νιώθουμε ότι τώρα έχουμε αρκετή αυτοπεποίθηση για να πούμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας, κάτι που θα είναι πολύ χρήσιμο για νέες σχέσεις. Είναι επίσης η εποχή που κοιτάμε τη ζωή μας για να ανακαλύψουμε τι μας ενοχλεί και αποφασίζουμε να αλλάξουμε αυτό που δεν λειτουργεί πια.

Αυτού του είδους η στάση κάνει θαύματα στις ερωτικές σχέσεις. Η εποχή της Παρθένου φέρνει τους φίλους πιο κοντά και καθώς μας βοηθά να χτίσουμε αυτοπεποίθηση, μπορούμε να δείξουμε στον κόσμο τι θέλουμε να δουν αυτή την περίοδο. Προσελκύουμε τους κατάλληλους ανθρώπους καθώς εκπέμπουμε έναν αέρα αυτοπεποίθησης και αυτοκυριαρχίας. Όλα τα ζώδια θα ωφεληθούν στον έρωτα την εποχή της Παρθένου, 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου 2023.

addicted8

Εποχή Παρθένου 2023 και ωροσκόπια για όλα τα ζώδια στην αστρολογία:

Κριός

Ήρθε η ώρα να βάλεις τα χρήματά σου εκεί που είναι, Κριέ, και κατά την περίοδο της Παρθένου θα χαρείς να ασχοληθείς επιτέλους με το να κάνεις σταθερά σχέδια. Δώσατε μια ευκαιρία στη σχέση σας. Ιδού: λειτουργεί.

Τώρα ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι λίγο πιο διασκεδαστικό. Νιώθετε σιγουριά σε αυτή τη σχέση, η οποία χρειάστηκε δουλειά, οπότε δώστε στον εαυτό σας μια απόσβεση. Η εποχή της Παρθένου σας βοηθά να καθορίσετε τα όριά σας τώρα και σας ενημερώνει ότι είναι εντάξει να πάρετε τον έλεγχο όταν είναι απαραίτητο.

Ταύρος

Θα παρατηρήσετε ότι ενώ η εποχή του Λέοντα φαινόταν να αναδεικνύει τα καλύτερα στη σχέση σας, η εποχή της Παρθένου είναι τώρα η στιγμή που θα καταλάβετε τι θα συμβεί στη συνέχεια. Αυτή μπορεί να είναι η εποχή που εσείς και ο σύντροφός σας αποφασίσετε να δεσμευτείτε ο ένας στον άλλο μέσω γάμου ή συμβίωσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τελειομανία της Παρθένου για να λύσετε τα προβλήματά σας και αν νιώθετε ότι είναι η ώρα να ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής ή ένα πρόγραμμα άσκησης, είναι βέβαιο ότι θα βρείτε υγεία και επιτυχία.

Δίδυμοι

Εάν ταλαντεύεστε πέρα ​​δώθε σε μια απόφαση που έχει να κάνει με την ερωτική σας ζωή, η παρουσία της Παρθένου στη ζωή σας θα σας βοηθήσει να πάρετε αυτή την απόφαση με σαφήνεια και αλήθεια. Αυτό που δεν θέλετε να συμβεί είναι τα πράγματα στον αισθηματικό σας να γίνουν παρεξηγημένα ή χαοτικά, και γι' αυτό η Παρθένος ειδικεύεται στο να ξεφορτώνει τα περιττά κομμάτια. Αυτό είναι όταν επανέρχεστε σε καλό δρόμο σχετικά με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και όλα αυτά που επηρεάζουν την ψυχική σας κατάσταση. Νιώθετε πολύ πιο ξεκάθαροι τώρα από ό,τι κατά τη διάρκεια της σεζόν του Λέοντα, και αυτή η διαύγεια θα σας βοηθήσει με τον ρομαντικό σας σύντροφο.

Καρκίνος

Θα παρατηρήσετε την εποχή της Παρθένου ότι η καθημερινότητά σας φαίνεται πολύ καλά οργανωμένη και οι ρουτίνες που συναρμολογείτε βοηθούν να φέρετε εσάς και τον σύντροφό σας πιο κοντά. Η εποχή του Λέοντα μπορεί να έφερε το πάθος και τη διασκέδαση, αλλά η εποχή της Παρθένου θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε τυχόν τελευταίες ρυτίδες στη σχέση. Έχετε συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να προγραμματίσετε χρόνο για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτό λειτουργεί στη ζωή σας και θα συνεχίσει να το κάνει. Τα πράγματα δεν «συμβαίνουν απλώς», έχετε καταλάβει. Πρέπει να τα πραγματοποιήσετε, και το κάνουν από τις 23 Αυγούστου έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2023.

Λέων

Πες αντίο στα δράματα και καλωσόρισε μια καλύτερη κατανόηση του τι είναι πραγματικά η ρομαντική σου ζωή, Λέων. Η Παρθένος είναι τώρα στο σπίτι. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, είναι μεγάλη ανακούφιση. Η πίεση έχει φύγει και ο σύντροφός σας είναι έτοιμος να πάρει μέρος σε αυτό με τον εαυτό του. Δεν ήθελες να παραδεχτείς την ιδέα να μοιραστείς τις ευθύνες τον περασμένο μήνα, αλλά η εποχή της Παρθένου σάς ενημερώνει ότι είναι καλύτερα να τα μοιραστείτε όλα. Η ιδέα ότι μπορείτε να αναθέσετε δουλειές και εργασίες μπορεί να φαίνεται ότι δεν κατέχεται από ρομαντισμό, αλλά η δυνατότητα για μεγάλη αγάπη βρίσκεται στις ικανότητές μας να επιστρέψουμε στην πραγματικότητα.

Παρθένος

Είναι η εποχή σου, Παρθένε, και παρόλο που αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μπορεί να γίνεις ο χειρότερος εχθρός σου, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα το ανατρέψεις και θα γίνεις ο καλύτερός σου φίλος. Το αναλυτικό μυαλό σας δεν κοιμάται και την εποχή της Παρθένου, μπορεί να σκέφτεστε υπερβολικά τον εαυτό σας. Ευτυχώς, έχετε έναν ρομαντικό σύντροφο που μπορεί να αναπηδήσει τις ιδέες σας και επειδή είστε τόσο ενεργητικός, ο σύντροφός σας θα σας βοηθήσει να διοχετεύσετε την άγρια ​​ενέργειά σας σε κάτι θετικό. Δεν είσαι μόνος, Παρθένε. Είσαι πολύ, πολύ αγαπημένος.

Ζυγός

Η εποχή της Παρθένου θα μπορούσε να αναδείξει την επιλεκτική πλευρά σας, αλλά και πάλι, είστε πολύ χαρούμενοι όταν είστε επιλεκτικοί, κάτι που θα μπορούσε να σας οδηγήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις σχετικά με την ερωτική σας ζωή. Έχετε διδάξει τον εαυτό σας να έχει διακριτικότητα όταν επιλέγει συντρόφους και επειδή η Παρθένος αναδεικνύει τον τελειομανή μέσα σας, μπορείτε να βρείτε κάποιον που να ταιριάζει με τα κριτήριά σας. Αν και αυτό ακούγεται λίγο υπολογισμένο, αυτό είναι μέρος του σχεδίου σας. Καλά προγραμματίζεις. Ακριβώς επειδή το κάνετε, ο δικός σας τρόπος δεν σημαίνει ότι δεν λειτουργεί για το καλύτερο. Λειτουργεί.

Σκορπιός

Η αφοσίωση εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της σεζόν της Παρθένου, υπονοώντας ότι εσείς και ο ρομαντικός σύντροφός σας θα περάσετε σε νέο έδαφος. Η δεσμευμένη σχέση. Γνωρίζατε ότι η ζέστη της εποχής του Λέοντα θα έπρεπε να μεταμορφωθεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και φαίνεται ότι το να ακολουθήσει η εποχή της Παρθένου τον Λέοντα με αυτόν τον τρόπο είναι ο τέλειος τρόπος για να μεταβείτε από το σε  μια μεγαλύτερη δέσμευση. Είσαι έξυπνος Σκορπιέ. Σας αρέσει να περιμένετε πριν δεσμευτείτε, αλλά η εποχή της Παρθένου παρέχει πολλούς λόγους για να πείτε ναι.

Τοξότης

Έχετε την τάση να ζείτε για το μέλλον, πράγμα που σημαίνει ότι όταν μια εποχή όπως η Παρθένος κάνει γνωστή την παρουσία της, εστιάζετε σε όλα τα σχετικά με τα σχέδια και τις ημερομηνίες που έρχονται. Εσείς και ο σύντροφός σας αρχίσατε να αποχωρίζεστε από την καλοκαιρινή διασκέδαση και τώρα είστε ήδη σε αυτό που ακολουθεί. Είναι επίσης καλό, γιατί είσαι με κάποιον που απολαμβάνει τις ελπίδες και τα όνειρα για το μέλλον όπως και εσύ. Η ενέργεια της Παρθένου σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε τις λεπτομέρειες και σας αφήνει να ξεκουραστείτε με την ασφάλεια ότι «όλα θα γίνουν». Απομένει περισσότερος χρόνος για την αγάπη!

Αιγόκερως

Η εποχή της Παρθένου σε βοηθά να είσαι εσύ, Αιγόκερε. Ενώ αυτό το ζώδιο μπορεί να γέρνει τη ζυγαριά λίγο πολύ προς το νευρωτικό, είστε αρκετά δυνατοί για να δουλέψετε με αυτό το είδος νευρικής ενέργειας. Όταν πρόκειται για τη σχέση σας, αυτή η ενέργεια σας δίνει νέες ιδέες και ευδοκιμείτε με τη νέα πραγματικότητα, το χρειάζεστε απεγνωσμένα. Αυτό που θα διαπιστώσετε ότι συμβαίνει από τις 23 Αυγούστου έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2023, είναι ότι εσείς και ο σύντροφός σας θα ανακαλύψετε νέα και συναρπαστικά πράγματα ο ένας για τον άλλον, τα οποία μπορούν να βελτιωθούν μόνο με τον καιρό.

Υδροχόος

Αυτό που σας φέρνει η εποχή της Παρθένου όσον αφορά την αγάπη και τον ρομαντισμό είναι ένας έλεγχος πραγματικότητας. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κοιτάξετε και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, 23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου 2023, μπορεί να μην αγαπήσετε αυτό που βλέπετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να δουλέψει, Υδροχόε. Μπορεί να περιμένετε από τον σύντροφό σας να κάνει την πρώτη κίνηση όταν θα μπορούσε να μην έχει ιδέα για το τι θέλετε. Αυτή είναι η εποχή που καταλαβαίνεις ότι αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλεις, είναι στο χέρι σου να δημιουργήσεις και να εκδηλώσεις την ερωτική σου ζωή σύμφωνα με το σχέδιό σου.

Ιχθύς

Πήρες όλη τη σεζόν του Λέοντα για να καταλάβεις αν θέλεις ή όχι να δώσεις την καρδιά σου στο άτομο με το οποίο είσαι αυτή τη στιγμή, και έτσι όπως φαίνεται, είσαι έτοιμος να κάνεις όλη τη διαδρομή. Τους δοκιμάσατε και τώρα που είναι η εποχή της Παρθένου, αναγνωρίζετε ότι όχι μόνο έχουν περάσει τη λίστα ελέγχου των κριτηρίων σας, αλλά σας αρέσει πραγματικά αυτό το άτομο. Η βαθιά φιλία σας μπορεί τώρα να εξελιχθεί στην αγάπη που υποψιαζόσασταν ότι ήταν εκεί.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να (ξανα)κερδίσεις την εμπιστοσύνη του…

Και κυρίως πώς να μην την (ξανα)χάσεις!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη

FOOD

Μούσμουλο: ένα φρούτο με εκπληκτικά ωφέλιμο διατροφικό προφίλ

Τα οφέλη που προσφέρει το μούσμουλο στην υγεία σου θα σε ενθουσιάσουν