Skip to main content

ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα 3 καλύτερα προϊόντα ντεμακιγιάζ με νερό Micellaire

Αφαίρεσε το μακιγιάζ σου άψογα και χωρίς ενοχλήσεις!


Κέλλυ Νόβακ

Ένα καλό προϊόν που αφαιρεί άψογα το μακιγιάζ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ρουτίνα σου. Ειδικά, αν πειραματίζεσαι με το μακιγιάζ σου και με προϊόντα που έχουν ιδιαίτερες φόρμουλες (τύπου long-lasting προϊόντα κτλ.), το να έχεις ένα καλό προϊόν ντεμακιγιάζ στα χέρια σου είναι το Α και το Ω της περιποίησής σου.

Pixel

Προσωπικά, σαν άνθρωπος με ευαίσθητη επιδερμίδα (και ευερέθιστα μάτια) προτιμώ τα προϊόντα με νερό Micellaire τα οποία και αφαιρούν άψογα το μακιγιάζ, ενώ δεν ερεθίζουν το δέρμα ή τα μάτια μου!

Παρακάτω σου παρουσιάζω τα τρία αγαπημένα μου προϊόντα ντεμακιγιάζ με νερό Micellaire!

Pixel

NIVEA Micellar Professional Νερό Καθαρισμού

3micellaireproducts_01.jpg 

Η  νέα σειρά  NIVEA  MicellAIR Professional αξιοποιεί την τεχνολογία με μικύλλια, τα μικροσκοπικά μόρια που δρουν ως μαγνήτης και αφαιρούν αποτελεσματικά τα μικρότερα σωματίδια ρύπων, όπως το make-up, χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα.  Επιπλέον, διαθέτει σύνθεση με εκχύλισμα μαύρου τσαγιού, που προσφέρει αντιοξειδωτική δράση, θρέφει και προστατεύει. Η σύνθεση του νερού καθαρισμού NIVEA MicellAIR Professional αποτελείται από δυο φάσεις: από νερό και έλαιο. Καθώς οι δύο φάσεις αναμειγνύονται δημιουργείται ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό νερό ντεμακιγιάζ που αφαιρεί ακόμα και το πιο επίμονο μακιγιάζ. Τα μαντηλάκια καθαρισμού NIVEA MicellAIR Professional είναι εμποτισμένα με νερό ντεμακιγιάζ κι ως εκ τούτου με μία κίνηση καθαρίζουν το πρόσωπο ενώ παράλληλα φροντίζουν τις βλεφαρίδες μας.

Garnier Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire Για Ευαίσθητες Επιδερμίδες

3micellaireproducts_02.jpg

Το Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire της Garnier είναι ο καλύτερος τρόπος να αφαιρέσεις απαλά το μακιγιάζ σου, χωρίς τρίψιμο και χωρίς τα χημικά συστατικά που εμπεριέχονται σε άλλα προϊόντα. Επίσης, έχει ενυδατικές ιδιότητες που θα κρατήσουν την επιδερμίδα σου φρέσκια και λαμπερή. Το Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire της Garnier είναι το Yin καιYang του μακιγιάζ σου. Τα δυο αυτά συνεργάζονται αρμονικά για να σε κάνουν να φαίνεσαι και να αισθάνεσαι όμορφη όλη την ημέρα.

Bioderma Sensibio H20

3micellaireproducts_03.jpg

Ειδικά σχεδιασμένο μαζί και για τους δερματολόγους για την αντιμετώπιση των διαταραχών της ευαίσθητης επιδερμίδας, το δερματολογικό νερό micellaire Sensibio H2O προσφέρει απαλό καθαρισμό και ντεμακιγιάζ στο πρόσωπο και στα μάτια. Τα μικύλλια του Sensibio H2O, η σύνθεση των οποίων είναι συναφής με τα φυσικά συστατικά του δέρματος, εγκλωβίζουν αποτελεσματικά τους ρύπους διατηρώντας ταυτόχρονα την ακεραιότητα του υδρολιπιδικού φιλμ της επιδερμίδας. Η σύνθεσή του, με φυσιολογικό pH και με υψηλής καθαρότητας νερό φαρμακευτικής ποιότητας, είναι εξαιρετικής ανεκτικότητας.Σε συνδυασμό με δερματολογικά συστατικά που καταπραΰνουν την ευαισθητοποιημένη επιδερμίδα, το Sensibio H2O είναι πραγματική φροντίδα υγιεινής. Η επιδερμίδα είναι καθαρή, με αίσθηση άνεσης και ανακούφισης. Διαρκώς.

Κεντρική φωτό: Jake Peterson / Unsplash

Διαβάστε επίσης

ΟΜΟΡΦΙΑ

Είναι βλαβερό το ημιμόνιμο μανικιούρ;

Βρες εδώ την απάντηση που ζητάς!

ΟΜΟΡΦΙΑ

AHA: Η δική μου εμπειρία ομορφιάς!

Και γιατί παραμένω ακόμα ερωτευμένη με τη δράση τους! 

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη

FOOD

Μούσμουλο: ένα φρούτο με εκπληκτικά ωφέλιμο διατροφικό προφίλ

Τα οφέλη που προσφέρει το μούσμουλο στην υγεία σου θα σε ενθουσιάσουν

CELEBS

Δούκισσα Νομικού: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στις Κάννες!

Έκλεψε τα βλέμματα η Ελληνίδα καλλονή