Skip to main content

ΟΜΟΡΦΙΑ

Πώς θα αναζωογονήσεις την επιδερμίδα σου μετά από μια ημέρα κάτω από τον καυτό ήλιο

Εφάρμοσε το αγαπημένο tip των beauty gurus



Οι ημέρες των διακοπών του καλοκαιριού είναι ανεκτίμητης αξίας. Χαλάρωση, ηρεμία διασκέδαση και ηλιοθεραπεία είναι μερικά από τα βασικά συστατικά που κάνουν αυτές τις στιγμές μοναδικές. Όμως, οι ώρες κάτω από τον ήλιο δεν είναι παντα απολαυστικές. Αν ξεχαστείς και αν δεν ανανεώσεις συχνά την αντηλιακή προστασία, τότε το πιο πιθανό είναι να ταλαιπωρηθείς από αφυδάτωση, κοκκίνισμα αλλά και αίσθηση καψίματος στο δέρμα. 

Για να ανακουφιστείς και για να αναζωογονήσεις την επιδερμίδα σου, προσφέροντας της παράλληλα την ενέργεια ισχυρών συστατικών περιποίησης, προτείνουμε να ακολουθήσεις και να εφαρμόσεις το αγαπημένο tip των beauty gurus, των ανθρώπων δηλαδή που γνωρίζουν τα πάντα γύρω από την ομορφιά. 

Ποιο είναι αυτό το μυστικό και γιατί είναι τόσο αποτελεσματικό αλλά και απολαυστικό; Αναφερόμαστε στη sheet mask, δηλαδή στην υφασμάτινη μάσκα φροντίδας της επιδερμίδας. 

Αυτή η μάσκα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες κορεατικές καινοτομίες στον κόσμο της ομορφιάς. Ανάλογα με τις ανάγκες που εξυπηρετεί μια τέτοια μάσκα, είναι εμποτισμένη με συστατικά που δρουν άμεσα και σε βάθος ώστε δίνουν στο δέρμα όλα αυτά που χρειάζεται. Για παράδειγμα, μια sheet mask προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και ακαταμάχητη λάμψη, βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος, χαρίζει νεανική όψη και φωτεινότητα στο πρόσωπο, ελαστικότητα και αντιγηραντική δράση. 

Μετά την υπερέκθεση του δέρματος στον ήλιο, εφάρμοσε λοιπόν μια sheet mask στο πρόσωπο η οποία θα είναι πλούσια σε υαλουρονικό οξύ, Βιταμίνη Ε και άλλα ενυδατικά αλλά και καταπραϋντικά συστατικά. Μετά τη χρήση της, μην παραλείψεις να απλώσεις την ποσότητα που έχει μείνει στο φακελάκι, στην επιδερμίδα και να κάνεις απαλές κυκλικές κινήσεις ώστε να απορροφηθεί καλά. 

Το αποτέλεσμα της sheet mask θα σε ενθουσιάσει ενώ η εμπειρία είναι άκρως χαλαρωτική και δροσιστική! 

Διαβάστε επίσης

ΟΜΟΡΦΙΑ

Είναι βλαβερό το ημιμόνιμο μανικιούρ;

Βρες εδώ την απάντηση που ζητάς!

ΟΜΟΡΦΙΑ

AHA: Η δική μου εμπειρία ομορφιάς!

Και γιατί παραμένω ακόμα ερωτευμένη με τη δράση τους! 

ΟΜΟΡΦΙΑ

Mad Hippie, Τα Καλύτερα Φυσικά Καλλυντικά της Αμερικής που Λατρεύουν οι Celebrities

Cruelty Free & Vegan Προϊόντα Περιποίησης με Κορυφαία Ποιότητα & Αγνά Συστατικά!

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της

CELEBS

Αλέξης Κούγιας: Η δικαστική διαμάχη με την Εύη Βατίδου και οι εξηγήσεις στα παιδιά του

«Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών»