Skip to main content

BEAUTY NEWS

Au naturel: Τώρα η περιποίηση μαλλιών σου θα είναι φυσικά… φυσική!

Το νέο brand που θέλει να περιποιείσαι τα μαλλιά σου φυσικά!


Κέλλυ Νόβακ

Λατρεύω οτιδήποτε μπορεί να μας προσφέρει η φύση και μπορούμε να αξιοποιήσουμε στα θέματα της ομορφιάς. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να γνωρίζω ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιώ είτε για την επιδερμίδα, είτε για τα μαλλιά , αποτελούνται από αγνά υλικά.

Ειδικά, για τα μαλλιά –τα οποία πολλές γυναίκες ταλαιπωρούμε με βαφές και χημικές ουσίες- θεωρώ ότι η καθημερινή ρουτίνα περιοποίησης, πρέπει να περιλαμβάνει φυσικά συστατικά.

Γι’αυτό και η νέα σειρά περιποίησης μαλλιών Nature Moments του Schwarzkopf, δείχνει να είναι πολλά υποσχόμενη!

Με συστατικά 100% από φυσική προέλευση, χωρίς σιλικόνες και τεχνητά χρώματα, η νέα σειρά Nature Moments περιλαμβάνει μοναδικά σαμπουάν και πλούσια conditioners, προσφέροντας πολύτιμες στιγμές περιποίησης στα μαλλιά σας. Ανακαλύψτε την ομορφιά των Nature Moments μέσα από 5 ξεχωριστές σειρές για κάθε τύπο μαλλιών:

Το Honey Elixir & Barbary Fig Oil με Ελιξίριο Μελιού & Έλαιο Σύκου, περιέχει συστατικά, τα οποία επιδρούν ευεργετικά στα λεπτά και εύθραυστα μαλλιά και ενδυναμώνουν τη δομή της τρίχας. Η έντονα περιποιητική σύνθεση του Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera με Λάδι Ελιάς και η Αλόη, είναι σχεδιασμένη για απείθαρχα μαλλιά με ψαλίδα. Μειώνει το σπάσιμο της τρίχας και βοηθά στην πρόληψη δημιουργία ψαλίδας. Το Moroccan Argan Oil & Macadamia Oil με Έλαια Argan και Macadamia, επανορθώνει βαθιά τα ταλαιπωρημένα μαλλιά και θρέφει την τρίχα από το εσωτερικό τους. Το Succulent Raspberry & Sunflower Oil με Βατόμουρο και Έλαιο Ηλιοτροπίου, χαρίζει λάμψη και προστασία χρώματος στα βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά. Τέλος, η ελαφριά σύνθεσή του Provence Herbs & Lavender με Βότανα και Λεβάντα είναι σχεδιασμένη για λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο. Καθαρίζει χωρίς να βαραίνει και κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά, με όγκο από τις ρίζες ως τις άκρες.
 

naturemoments-01.jpg


Για περισσότερες πληροφορίες για τον Schwarzkopf μπορείς να επισκεφθείς τις σελίδες: http://www.schwarzkopf.gr 

https://www.facebook.com/schwarzkopfgreece

https://www.instagram.com/schwarzkopfgr/

You Tube: Schwarzkopf Greece

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;

ΠΑΙΔΙ

Πασχαλινές δημιουργίες από τα χεράκια τους

Απολαμβάνουμε τις διακοπές του Πάσχα, φτιάχνοντας τα πιο όμορφα διακοσμητικά