Skip to main content

BEAUTY NEWS

Οδηγός μαγιό: Όλα όσα σκέφτεσαι (και σκέφτομαι) πριν το πρώτο μπάνιο

Φέτος το καλοκαίρι θα φορέσουμε το μαγιό, με αυτοπεποίθηση!


Κέλλυ Νόβακ

Mε το που περάσει το Πάσχα, όλες οι γυναίκες μπαίνουμε σε mood δίαιτας και υγιεινής διατροφής. Είναι η στιγμή που συνειδητοποιούμε ότι το καλοκαιράκι, πλησιάζει... επικίνδυνα! Kι αφού, πριν λίγες ημέρες, ξεσαλώσαμε και κάναμε θριαμβευτικές επιδόσεις σε ατέλειωτα φαγοπότια, τώρα οι τύψεις και οι ενοχές, αλλά και η ανησυχία για την εμφάνιση μας και το σώμα μας, μας κατακυριεύουν!

Είναι κι αυτό το άτιμο το μαγιό που σκεφτόμαστε όλες και, κυρίως, το πώς θα δείχνουμε μέσα σε αυτό, αυτή την χρονιά. Και όσο και να «χτυπιέσαι» στην γυμναστική όλο τον χειμώνα, πώς μπορείς, τελικά, να ελέγξεις την όρεξή σου; Τις στιγμές εκείνες που το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι ναπολαύσεις ένα λαχταριστό, σπιτικό γεύμα ή έστω και ένα… απαγορευμένο σνακ; Ε, όλα εκεί παίζονται!

Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι δεν πρέπει να μας εμποδίζουν αυτές οι σκέψεις. Είμαι της άποψης ότι πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας, με τις ατέλειες του ή χωρίς (εντάξει και ποια γυναίκα δεν έχει ατέλειες;) και να κάνουμε τις εμφανίσεις μας στην παραλία, με απόλυτη αυτοπεποίθηση. Τώρα από την άλλη, αν μπορούμε να βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση με κάποιον τρόπο, τότε είναι σημαντικό να το κάνουμε. Είτε αυτό σημαίνει να… λιώσουμε στο γυμναστήριο, είτε το να αρχίσουμε να προσέχουμε την διατροφή μας.

Αγαπημένο (νέο) προϊόν και must-have για αυτή την περίοδο και τις περιπτώσεις αυτές, είναι το Top Diet της Power Health. Το δοκίμασα πρόσφατα και ξετρελάθηκα!

native_top_diet-06.jpg

Το έβαλα στο γάλα μου το πρωί και ήταν σαν να έπινα ένα υπέροχο σοκολατούχο ρόφημα. Σου μιλάω για ένα θρεπτικό, απολαυστικό και πλήρες υποκατάστατο γεύματος, που μπορείς να το πίνεις όλες τις ώρες της ημέρας και θα ξέρεις πως οπλίζεις, παράλληλα, τον οργανισμό σου με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

native_top_diet-01.jpg

Σου το προτείνω και σου το συνιστώ, ανεπιφύλακτα! Θα το λατρέψεις, θα σε χορτάσει και θα χάσεις και βάρος!

Και ενώ η απώλεια βάρους είναι από τα βασικά πράγματα στα οποία στοχεύουμε το καλοκαίρι, δεν είναι και το μόνο. Είναι η συνολική μας εμφάνιση, η οποία μας απασχολεί. Γι’ αυτό σου λέω πως είναι πολύ σημαντικό το να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας.

Και για να μας δώσουμε ένα boost αυτοπεποίθησης και  να κάνουμε τις εμφανίσεις μας με το μαγιό, ακόμη πιο εντυπωσιακές, ιδού κάποια πολύ (μα πολύ) χρήσιμα tips:


#1. Ξεκίνα το…
scrub

Αν θέλεις ένα λαμπερό δέρμα για το καλοκαίρι, τότε είναι σημαντικό να κάνεις απολέπιση σε όλο σου το σώμα!

#2. Καλόμαθε τον εαυτό σου

ΟK,  είπαμε είναι δύσκολοι οι καιροί, αλλά μια στο τόσο είναι σημαντικό να κάνουμε πράγματα που μας κάνουν να νιώσουμε όμορφες!  Άρα σε καλώ να ενδώσεις σε μια πολυτελή περιποίηση προσώπου και να αποκτήσεις την φρέσκια επιδερμίδα που αναζητάς για το καλοκαίρι!

#3. Πες «ναι» στο fake tan

Δεν είμαι φαν των βλαβερών solarium, αλλά υπάρχουν και άλλες λύσεις ώστε να μην χρειαστεί να βγεις στην παραλία, άσπρη σαν το γάλα! Χρησιμοποίησε ένα μαυριστικό προϊόν για το σώμα (όχι μόνιμο) που, σίγουρα, θα σε βοηθήσει να αναδείξεις καλύτερα το μαγιό σου, πριν αρχίσεις την ηλιοθεραπεία!

#4. Μην ξεχνάς τα μαλλιά

Ξεκίνησε από τώρα να περιποιείσαι τα μαλλιά σου, καθώς είναι αυτά που ολοκληρώνουν άψογα τις εμφανίσεις σου στην παραλία. Κάνε ενυδατικές μάσκες μαλλιών (2 φορές την εβδομάδα) και έχε πάντα στην τσάντα θαλάσσης σου, ένα προϊόν για τα μαλλιά με θαλασσινό αλάτι που θα προσφέρει όγκο και texture στα beach waves σου!

#5. Πρόσεχε τι τρως

Όπως είπαμε, η απώλεια βάρους είναι από τους βασικούς μας στόχους για το καλοκαίρι, οπότε φρόντισε να προσέχεις την διατροφή σου! Και μην ξεχάσεις να συμπεριλάβεις στην διατροφή σου το Top Diet της Power Health το οποίο προσφέρει κορεσμό και μειώνει την όρεξη!

Α, βγαίνει και σε γεύση βανίλια, σ'το είπα; Το απόλαυσα παρέα με την φίλη μου και ξετρελαθήκαμε!

native_top_diet-011.jpg

Και, τώρα, πες μου:  Γίνεται αν ακολουθήσεις όλα τα παραπάνω, να μην φορέσεις φέτος το μαγιό σου γεμάτη αυτοπεποίθηση;

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα