Skip to main content

BEAUTY NEWS

Να πώς θα αποκτήσεις το τέλεια σμιλευμένο σώμα φέτος το καλοκαίρι

Εντατικό αδυνάτισμα και λείανση! Γίνεται και είναι πιο εύκολο από όσο φαντάζεσαι.


Κέλλυ Νόβακ

Αχ, αυτή η κυτταρίτιδα! Είναι το βασικό πράγμα που μας απασχολεί από την στιγμή που βγαίνουμε στην παραλία. Ή μάλλον, πριν καν βγούμε στην παραλία! Είναι το Α και το Ω της αυτοπεποίθησής μας για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.

«Πώς θα δείχνει το σώμα μου, φέτος το καλοκαίρι;», «Πώς θα γίνει να αποκτήσω σμιλευμένο σώμα και να μην έχω χαλάρωση;», μπορεί να σκέφτεσαι. Όλα αυτά τα ερωτήματα τριγυρνούν στο μυαλό μας, μέρα-νύχτα! Ήρθε η στιγμή να βάλουμε ένα τέλος σε όλα αυτά και να αρχίσουμε να κοιμόμαστε και πάλι τα βράδια!

Ο δρόμος για τη μείωση της κυτταρίτιδας, το υγιές αδυνάτισμα και τη σμίλευση της σιλουέτας μπορεί να περνάει μέσα από υγιεινές συνήθειες διατροφής και άσκησης, αλλά μέσα σε όλα αυτά πρέπει να συμπεριλαμβάνουμε τις έξυπνες θεραπείες και τη σωστή φροντίδα και περιποίηση της επιδερμίδας!

Και μπορεί η σύγχρονη κοσμετολογία να μην έχει βρει ακόμα τον τρόπο να εξαφανίσει ως εκ θαύματος την κυτταρίτιδα, τη χαλάρωση και τα περιττά κιλά, σίγουρα έχει καταφέρει να αναπτύξει εξειδικευμένες συνθέσεις που αντιμετωπίζουν πολλά από τα προβλήματα της επιδερμίδας όπως είναι η κατακράτηση υγρών, η χαλάρωση και η όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Εδώ έρχεται να μας… σώσει η Slim Sculptor body cream της Beatfic! Η νέα κρέμα σώματος της Beatific για εντατικό αδυνάτισμα και λείανση της επιδερμίδας δρα σε ένα δυσδιάστατο επίπεδο. Τι κάνει:

#1. Στοχεύει στην όψη φλοιού πορτοκαλιού

Η λειαντική δύναμη του συμπλέγματος NocturCell thermo-active βασίζει τη δράση της στους μηχανισμούς της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας, οπότε η επιδερμίδα έχει την τάση να ενισχύει τις φυσικές διαδικασίες ανανέωσης και αδυνατίσματος. Το σύμπλεγμα NocturCell thermo-active χάρη σε ένα βιοτεχνολογικό δραστικό που παράγεται από πλαγκτονικούς μικροοργανισμούς, λειτουργεί πάνω σε μία διαδοχική πορεία δράσεων η οποία σε συνδυασμό με το μασάζ συμβάλει καθοριστικά στη μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

#2. Προσφέρει πολλαπλά αδυνατιστικά* οφέλη σμιλεύοντας τη σιλουέτα

Το σύμπλεγμα LipoSlim Sculpt3 βασίζεται σε ένα μοναδικό μείγμα φυκιών και στο δραστικό εκχύλισμα σπόρου παπαρούνας τα οποία δημιουργούν μία ισχυρή συνεργιστική δράση σμίλευσης του σώματος μαζί με την επιστημονικά αποδεδειγμένη αδυνατιστική δραστηριότητα των ξανθινών.  Έτσι η επιδερμίδα συσφίγγεται και τονώνεται ενώ η σιλουέτα του σώματος σμιλεύεται και αναδιαμορφώνεται.

Παράλληλα, η τεχνολογία MicroTransDermal ενισχύει την απορρόφηση των δραστικών συστατικών από την επιδερμίδα, χαρίζοντας βελτιστοποιημένη αποτελεσματικότητα σύσφιξης, ελαστικότητας και βελούδινης επιδερμίδας.

Το αποτέλεσμα; Η σιλουέτα αποκτά πιο καλοσχηματισμένη εμφάνιση, η όψη φλοιού πορτοκαλιού και το τοπικό πάχος περιορίζονται ενώ η επιδερμίδα αποκτά ελαστικότητα και βελούδινη υφή! Εν ολίγοις, ετοιμάσου για παραλία!

bodycream_beatfic_01.jpg

Extra Tip: Για ορατά και διαρκή αποτελέσματα συνιστάται η καθημερινή χρήση της Beatific Slim Sculptor body cream, 365 ημέρες το χρόνο!

*Το αδυνατιστικό αποτέλεσμα συνιστάται σε δράση αναδιαμόρφωσης του περιγράμματος υπό την εφαρμογή με κυκλικό μασάζ και δεν αφορά σε μείωση του βάρους

 

Βρες τα προϊόντα της σειράς Beatific στο Attica, το Golden Hall, στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία (Υγεία & Μητέρα) αλλά και online στο www.beatific.gr.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

Γιατί ένα μπουκέτο φρέσκα λουλούδια αναβαθμίζει αμέσως τον χώρο του σπιτιού μας

Γιατί έχεις όλες τις δικαιολογίες του κόσμου ώστε να αγοράσεις στον εαυτό σου φρέσκα λουλούδια.

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Το λαμπερό δείπνο για τα γενέθλιά της πλάι στο κύμα

«Ένας χρόνος πιο κοντά στο να γίνω milf», ήταν το μήνυμα στην τούρτα της

FOOD

5 συμβουλές αποτοξίνωσης για το συκώτι μας μετά το Πάσχα

Ποιες συμβουλές να ακολουθήσεις για την επαναφορά του ήπατος στην κατάστασή του πριν από το σύντομο, μα έντονο διάλειμμα των διακοπών του Πάσχα