Skip to main content

BEAUTY NEWS

4 μύθοι για το αντηλιακό σου που πρέπει να ξεχάσεις

Σου λέμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το αντηλιακό σου!


Κέλλυ Νόβακ

Μου μύρισε καλοκαίρι! Εσένα; Η μυρωδιά του αντηλιακού να ξέρεις, με βάζει πάντα στο… mood! Κάθε φορά που το φοράω το πρωί, νιώθω ότι πρόκειται να πάω σε κάποιον εξωτικό προορισμό και ότι θα αντικρύσω καταγάλανα, κρυστάλλινα νερά! Έλα, όμως, που... αντικρίζω το καυσαέριο της πόλης και τα μουντά κτίρια της. Αλλά δεν πτοούμαι! Όσο συνεχίζει να μυρίζει το αντηλιακό στο πρόσωπό μου, είμαι οk!

Αχ, αυτό το αντηλιακό! Πόσο σημαντικό είναι για μια γυναίκα, αλλά και για όλους, μικρούς-μεγάλους. Θεωρώ, παρόλα αυτά, ότι είναι αρκετά «παρεξηγημένο» και έχω βαλθεί σήμερα να το υπερασπιστώ! Είναι μερικοί «μύθοι» που συνήθως, πάνε μαζί με τα αντηλιακά. Ε, αυτούς τους μύθους θα …καταρρίψουμε σήμερα!

Ξέχνα αυτά που ήξερες λοιπόν! Η αλήθεια θα… λάμψει!!

Μύθος #1: Πρέπει να φοράς το αντηλιακό μόνο όταν έχει ήλιο

Φυσικά, αυτό δεν ισχύει. Πολύς κόσμος την έχει «πατήσει» έτσι. Να έχει βγει στην παραλία με λίγη συννεφιά, να μην φόρεσε αντηλιακό και να κάηκε! Επειδή υπάρχουν λίγα σύννεφα στον ουρανό που καλύπτουν τον ήλιο, αυτό δεν σημαίνει ότι η ακτινοβολία δεν υπάρχει! Άρα, πρέπει να φοράς αντηλιακό πάντα και όλο τον χρόνο!

Μύθος #2: Το αντηλιακό δεν σε προστατεύει από τον καρκίνο του δέρματος

Μια επαναστατική έρευνα που έγινε στην Αυστραλία το 2011, απέδειξε ότι η καθημερινή χρήση του αντηλιακού μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης μελανώματος στο δέρμα, κατά 50%! Νομίζω ότι το ποσοστό αυτό είναι αρκετό για να σε πείσει για την καθημερινή εφαρμογή του αντηλιακού όλο τον χρόνο!

Μύθος #3: Το αντηλιακό δεν φεύγει ποτέ από τα ρούχα

Πόσες φορές δεν έχεις αγανακτήσει όταν αφού έχεις εφαρμόσει αντηλιακό στο σώμα και το πρόσωπο, και προσπαθείς να ντυθείς, καταλήγεις να λερώνεις τα αγαπημένα σου καλοκαιρινά ρούχα; Όλες και όλοι νομίζω, το έχουμε ζήσει αυτό το…δράμα! Παρόλα αυτά, είναι μύθος το γεγονός ότι άπαξ και ακουμπήσει τα ρούχα μας αντηλιακό, δεν καθαρίζουν. #SwseTaKalokairina σου φέτος, φορώντας το σωστό αντηλιακό!
 

4mythsaboutsunscreen_00.jpg


Το NIVEA Sun παρουσιάζει τη λύση που θα δώσει τέλος στο «αιώνιο» πρόβλημα των λεκέδων που αφήνει το αντηλιακό στα ρούχα σου! Φέρνει, μία πραγματική επανάσταση στην αγορά αντηλιακών. Η παγκόσμια καινοτομία στη σειρά NIVEA Sun Protect & Moisture αφορά στη νέα ανανεωμένη σύνθεση που βοηθά στην ευκολότερη απομάκρυνση των λεκέδων στα ρούχα, μετά την πλύση. Οι κίτρινοι λεκέδες προκαλούνται από υπολείμματα UV φίλτρων που παγιδεύονται ανάμεσα στις ίνες των ρούχων. Με τη βοήθεια της καινοτόμου σύνθεσης τους, τα νέα αντηλιακά NIVEA Sun παγιδεύουν τα κατάλοιπα των UV φίλτρων επιτρέποντας την ευκολότερη αφαίρεσή τους, χωρίς να επηρεάζεται στο ελάχιστο η αντηλιακή τους προστασία.

Χάρη στη νέα καινοτομία του NIVEA Sun, δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία να μην εφαρμόζεις συστηματικά αντηλιακό, ακόμα και εκτός παραλίας, επειδή φοβάσαι μήπως  λερώσεις κάποιο αγαπημένο σου ρούχο, μαγιό ή πετσέτα. Φέτος το καλοκαίρι, «Σώσε Τα Καλοκαιρινά» σου και χάρισε στην επιδερμίδα σου τη φροντίδα που της αξίζει!
 

4mythsaboutsunscreen_01.JPG


Μύθος #4: Πρέπει να φοράς το αντηλιακό όταν φτάσεις στην παραλία

Με το που βγεις έξω από το σπίτι σου, εκτίθεσαι στις ακτίνες του ηλίου. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να βάζεις αντηλιακό (ειδικά αυτό του προσώπου) από το σπίτι. Μισή ώρα πριν φύγεις είναι αρκετός χρόνος ώστε να απορροφήσει το δέρμα σου καλά το αντηλιακό.

Πώς νιώθεις, τώρα που ξέρεις όλη την αλήθεια για τα αντηλιακά; Σίγουρη και έτοιμη για το καλοκαίρι, ελπίζω, όπως κι εγώ!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

BEAUTY NEWS

Celine Beauté: O οίκος Celine λανσάρει τη δική του συλλογή μακιγιάζ

Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για το επόμενο βήμα του εμβληματικού brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;