Skip to main content

BEAUTY NEWS

Όταν η Celia συνάντησε την MAC

H αγαπημένη, διάσημη, Ελληνίδα σχεδιάστρια Celia Kritharioti, μιλάει για την συνεργασία – έκπληξη! Τη συνεργασία της με την MAC!


Κέλλυ Νόβακ

Κομψότητα, class, μοναδικότητα, τελειότητα  χαρακτηρίζουν  τον Οίκο Υψηλής ραπτικής Celia Kritharioti. Οι one-of-a-kind, χειροποίητες δημιουργίες της γνωστής σχεδιάστριας κάνουν μοναδική κάθε εμφάνιση μιας γυναίκας.

Pixel

Είναι εξάλλου, αυτά τα μοναδικά σχέδια της Celia Kritharioti που την έχουν καθιερώσει ως μια από τις σπουδαιότερες, τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες σχεδιάστριες Mόδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το ταλέντο, το όραμα και η αισθητική της Celia, αντικατοπτρίζονται σε όλες τις δημιουργίες της. Μοναδικές, θηλυκές και κομψές, οι γυναίκες όλων των ηλικιών λατρεύουν να φορούν τις δημιουργίες της καθώς αναδεικνύουν την προσωπικότητα και τα  ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.

Pixel

Δεν είναι τυχαίο σαφώς, ότι πολλές σταρ της  διεθνούς showbiz έχουν επιλέξει να φορέσουν δικές της δημιουργίες στο κόκκινο χαλί.

Ονόματα όπως η Gwyneth Paltrow, η Jennifer Lopez, η Lady Gaga, η Paula Patton, η Kim Kardashian, η elly Rutherford, η Miranda Lambert, η Samantha Barks, η Maria Menounos, η Giuliana Rancic, η Jemma Arterton, η Mel B και πολλές ακόμα σταρ έχουν αφήσει το σημάδι τους στο κόκκινο χαλί, φορώντας ρούχα του Οίκου Kritharioti.

Είναι πολύ φανερό το γιατί η MAC επεδίωξε να συνεργαστεί αποκλειστικά με την λαμπερή Ελληνίδα Σχεδιάστρια, με στόχο την δημιουργία μιας πραγματικά, μοναδικής συλλογής καλλυντικών προϊόντων! Απλά διότι ήξερε πως το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους θα ήταν ΜΟΝΑΔΙΚΟ!

crithariotixmac_01.jpg

Αξίζει να δούμε μαζί, τα όσα είπε η Σήλια Κριθαριώτη : «Από τα πρώτα μου βήματα ως σχεδιάστρια μόδας πάντοτε βασιζόμουν στη MAC για το makeup των μοντέλων μου κατά τη διάρκεια των shows. Η MAC άλλωστε αποτελεί και τη δική μου αγαπημένη μάρκα μακιγιάζ. Eίτε δουλεύοντας backstage είτε για φωτογραφίσεις, η MAC είναι οι συνεργάτες που ολοκληρώνουν το τελικό αποτέλεσμα και εγγυόνται την άψογη εικόνα στα shows μου σε Ελλάδα και εξωτερικό.»

Κι ακόμα: «Δουλεύοντας μαζί με τη MAC όλα αυτά τα χρόνια με διαφορετικούς τρόπους, πάντοτε αγαπούσα τα προϊόντα και τις υφές ενώ οι MAC artists αποτελούν τους αυτό που αναζητώ στους συνεργάτες μου. Τον επαγγελματισμό και την ειδίκευση στη μόδα.»

Η  συνεργασία της Celia με το brand

«Ενθουσιάστηκα όταν με προσέγγισαν να συνεργαστούμε, πόσο μάλλον σε ένα τόσο ιδιαίτερο και ξεχωριστό project, να σχεδιάσω ένα sleeve για το αγαπημένο μου κραγιόν το CRAVING. Mε τίμησε η πρότασή τους καθώς θα είμαι η πρώτη Ελληνίδα σχεδιάστρια που θα συνεργασθεί η MAC!»

…και λίγα λόγια για το κραγιόν Craving

«Γιατί επέλεξα το Craving? Είναι απλό, μου ξυπνά αναμνήσεις παιδικής αθωότητας, ροδοκόκκινα μάγουλα και δαγκωμένα χείλη. Είναι εύκολα φορέσιμο και ταιριάζει σε όλα τα looks. Το όνομα από μόνο του (Craving) θυμίζει την επιθυμία και την πρόθεση να φιλήσεις τα χείλη που το φορούν! Το λατρεύω αυτό το χρώμα και το φοράω συνέχεια!!!»

Η έμπνευση πίσω από την συλλογή

«Για να σχεδιάσω το sleeve εμπνεύστηκα από δύο διαχρονικά σύμβολα της γυναικείας θηλυκότητας, τα πόδια και τα χείλη. Είναι γυναικεία χαρακτηριστικά ομορφιάς, κομψότητας και στοιχειοθετούν τη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας.  Ήθελα να είναι παιχνιδιάρικο και συνάμα νεανικό. Συνάδει απόλυτα με την φιλοσοφία του Οίκου που είναι η θηλυκότητα και η κομψότητα, αλλά με μια κοριτσίστικη διάθεση και την αυτοπεποίθηση που αποπνέει μια γυναίκα όταν περπατά στο catwalk φορώντας φυσικά το αγαπημένο της Craving MAC lipstick!»

Τα αγαπημένα της προϊόντα MAC

«Αν μπορούσα να ονοματίσω τα 5 αγαπημένα μου MAC προϊόντα που χρησιμοποιώ backstage όλα τα χρόνια της καριέρας μου (εκτός φυσικά από το Craving) αυτό θα ήταν σίγουρα το MAC Cream Colour Base στην απόχρωση Hush και τη Strobe cream που δημιουργεί ένα φυσικό λαμπερό αποτέλεσμα και προσδίδει μια φρεσκάδα στο πρόσωπο.  Επίσης λατρεύω το μολύβι χειλιών Soar Lip Pencil, τη MACExtended Play Lash μασκάρα και φυσικά το μολύβι φρυδιών Spiked brow pencil για να ενισχύσουμε το βλέμμα. Αν κρυφοκοιτάξετε μέσα στο νεσεσέρ μου θα δείτε ότι η ρουτίνα ομορφιάς μου είναι πολύ απλή. Κρεμώδης υφές και το αγαπημένο μου lipstick Craving!  Αυτό άλλωστε είναι και το make up look που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τους επαγγελματίες makeup artists της MAC για το τελευταίο μου SS17 Haute Couture fashion show που παρουσιάσαμε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!»

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Lancôme παρουσιάζει τη νέα Hypnôse Drama mascara για περισσότερο όγκο από ποτέ

Ο θρυλικός όγκος κάνει ένα θρυλικό comeback, μέσα από μια βελτιωμένη σύνθεση που είναι αναμφισβήτητα καλύτερη από ποτέ!

BEAUTY NEWS

Η L'Oréal Paris γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας

5 αγαπητές γυναίκες έδωσαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα γύρω από τη μητρότητα, ενθαρρύνοντας όλες μας να αγκαλιάσουμε άφοβα τις φιλοδοξίες μας και να πιστεύουμε στην αυτοεκτίμησή μας καθημερινά

BEAUTY NEWS

Η Jessica Biel ανανεώνει το στυλ της και γίνεται ξανθιά

Είναι η πλατίνα το νέο hot trend;

Προτεινόμενα

CELEBS

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πήγε να δει τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο

«Τα πράγματα είναι σταθερά, με πολύ χαμηλά τη μπάλα»

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά