4 τάσεις ομορφιάς που έχουν την τιμητική τους φέτος το καλοκαίρι - AllYou.gr

Search

4 τάσεις ομορφιάς που έχουν την τιμητική τους φέτος το καλοκαίρι

…και που μπορείς να συνεχίσεις να εφαρμόζεις και το φθινόπωρο

21 Αυγούστου 2017

Ο Αύγουστος έχει πάντα μια γλυκόπικρη γεύση. Από την μία περιμένουμε πώς και πώς να έρθει για να ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές μας και από την άλλη, έχει μια μελαγχολία, όταν αυτές τελειώνουν. Πολλές φορές, πιάνω τον εαυτό μου, να μην έχω καθόλου όρεξη να φτιάξω τα μαλλιά μου, να βαφτώ, να τον περιποιηθώ γενικά έτσι όπως έκανα πριν και όπως θα έπρεπε, λόγω αυτού του… post summer sadness.

Φέτος, λέω όμως να δω τα πράγματα αλλιώς. Να υποδεχτώ το τέλος του καλοκαιριού και την έναρξη του φθινοπώρου, δυναμικά! Και θα το κάνω, υποδέχοντας στα beauty looks μου 4 «γνώριμες» τάσεις. Τέσσερις τάσεις που εφάρμοσα φέτος το καλοκαίρι (οκέι, όχι όλες) και τις οποίες θα συνεχίζω, ή τουλάχιστον θα αρχίσω να εφαρμόζω τώρα.

Και ξέρεις, νομίζω ότι αυτή η λογική, έχει τελικά… λογική. Νιώθω πώς αν συνεχίσω να ακολουθώ τα trends του καλοκαιριού και τώρα, θα… παραπλανήσω τον εαυτό μου ότι είμαι ακόμη σε διακοπές. Άσε που οι παρακάτω τάσεις είναι θαυμάσιες και θα κάνουν τις εμφανίσεις μου/μας, αξέχαστες. Όπως και τις διακοπές μας εξάλλου…

‘70s σγουρά μαλλιά

4summerbeautytrendstowearnow_01.jpg

Έντονες αποχρώσεις στο μακιγιάζ

4summerbeautytrendstowearnow_02.jpg

Tomboy μαλλιά

4summerbeautytrendstowearnow_03.jpg

Μπορντό χείλη

4summerbeautytrendstowearnow_04.jpg

Ακολούθησε το allyou στο Instagram!