Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτή είναι η ‘90s εκδοχή του nude κραγιόν

Όλα τα IT girls το φοράνε. Μήπως πρέπει και εσύ;


Κέλλυ Νόβακ

Είναι σαφές, από όλες τις απόψεις, ότι η μόδα της δεκαετίας του ’90 έχει μπει για τα καλά και πάλι στις ζωές και τα ντουλάπια μας! Μέσα από όλες αυτές τις τάσεις που προκύπτουν και πάλι από την μόδα των ‘90s, είναι καμιά φορά δύσκολο να ξεκαθαρίσεις ποιες μπορείς να υποστηρίξεις εσύ (και γενικά ο περισσότερος κόσμος) και ποιες θέλουν λίγη περισσότερη μαεστρία, ώστε να καταφέρουμε να τις ενσωματώσουμε στις εμφανίσεις μας.

Είναι σημαντικό λοιπόν, να μπορούμε να «φιλτράρουμε» τι μας ταιριάζει και τι όχι. Προσωπικά, βρίσκω ότι υπάρχουν κάποιες τάσεις που να μπορούμε όλες πιο εύκολα, να υποστηρίξουμε. Συνειδητοποίησα λοιπόν, ότι ένα καφέ κραγιόν, πρόκειται για ένα trend το οποίο έχει μια πιο universal ισχύ. Οι καφέ αποχρώσεις του κραγιόν είναι ένα από αυτά.

Οι nude αποχρώσεις κραγιόν, είναι από τις τάσεις των τελευταίων χρόνων που αγαπάμε πολύ. Η ‘90s εκδοχή αυτών, είναι οι καφέ τονικότητες.

Ένα καφέ κραγιόν είναι «σήμα κατατεθέν» της εποχής εκείνης που παρέα με τα tattoo chokers, δεν έλειπαν από τις εμφανίσεις πολλών teenagers! Παρόλα αυτά, η «εκμοντερνοποίησή» τους σήμερα, έχει ως αποτέλεσμα αποχρώσεις και στιλ κραγιόν (ματ, lip gloss) που κάνουν τελικά τις εμφανίσεις μας, εξαιρετικά επίκαιρες.

Πολλές σταρ έχουν υιοθετήσει αυτή την τάση και την έχουν προτιμήσει για τις εμφανίσεις τους. Άλλοτε σε πιο «αυθεντική» μορφή και άλλοτε έχοντας λάβει αυτή την «εκμοντερνοποίηση» που λέγαμε πριν, οι παρακάτω γυναίκες μας εμπνέουν αρκετά ώστε να βάλουμε αυτή την απόχρωση στα νεσεσέρ μας και ακόμη καλύτερα, στα χείλη μας…
 

6celebs_brownlips_01.jpg

Gigi Hadid

 

6celebs_brownlips_02.jpg

Rihanna

 

6celebs_brownlips_03.jpg

Emily Ratajkowski

 

6celebs_brownlips_04.jpg

Cara Delevingne

 

6celebs_brownlips_05.jpg

Bella Hadid

 

6celebs_brownlips_06.jpg

Kendall Jenner

 

6celebs_brownlips_07.jpg

Kylie Jenner

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη