Skip to main content

BEAUTY NEWS

Ο Emmanuel Macron έχει ξοδέψει ένα τεράστιο ποσό για προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς

Και τίποτα από όλα αυτά δεν είναι για την Brigitte…


Κέλλυ Νόβακ

Οκέι, το ξέρουμε, ότι εμείς οι γυναίκες ξοδεύουμε πολλά λεφτά για τα προϊόντα ομορφιάς μας. Είναι universally γνωστό αυτό εξάλλου. Φυσικά και υπάρχουν πολλοί άνδρες (προσπαθώντας να τους ξεχωρίσω από τους επαγγελματίες hairstylists, bloggers και makeup artists) οι οποίοι και αυτοί επενδύουν σε υπηρεσίες και προϊόντα ομορφιάς, αλλά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τις «ανάγκες» που έχει μια γυναίκα, όσον αφορά την εμφάνισή της.

Μου κάνει, λοιπόν, λίγο περίεργο αυτό που άκουσα για τον Emmanuel Macron. Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, ίσως τελικά να δίνει περισσότερη βάση στους Γάλλους και Γαλλίδες bloggers, όσον αφορά τα θέματα της ομορφιάς, σύμφωνα με την τελευταία είδηση που κυκλοφόρησε η The Telegraph.

Ο πολιτικός, λοιπόν, λέγεται ότι σε ένα διάστημα 3 μηνών έχει ξοδέψει €26.000 σε υπηρεσίες και προϊόντα ομορφιάς. Αυτό το ποσό αντιστοιχεί στην προσωπική του makeup artist αλλά και σε σχετικά προϊόντα, με σκοπό να τον κάνουν να δείχνει, τόσο γοητευτικός όσο δείχνει στις δημόσιες εμφανίσεις του!

https://www.instagram.com/p/BV65_RPllRQ/

Από την στιγμή λοιπόν, που πάτησε το πόδι του στο Elysée Palace τον Μάιο, ο Macron έχει κόψει 2 επιταγές στην προσωπική του μακιγιέρ Natacha M: μία για €10.000 και μία δεύτερη για €16.000, όπως αναφέρει η The Guardian.

Σίγουρα οι οικονομικοί σύμβουλοι του Macron, αποδέχονται το γεγονός ότι το ποσό αυτό είναι αρκετά υψηλό, αλλά λέγεται ότι ο λόγος είναι το γεγονός ότι η εν λόγω μακιγιέρ έχει παρέχει τις υπηρεσίες της σε στιγμές ανάγκης και ότι ο μισθός της είναι αυτός, λόγω των πολλών ταξιδιών στο εξωτερικό. Παρόλα αυτά, το ποσό αυτό, ζητήθηκε να μειωθεί κατά πολύ.

«Το σύνολο καλύπτει διάφορες υπηρεσίες, όπως συνεντεύξεις Τύπου αλλά και ταξίδια στο εξωτερικό, όπου το εν λόγω πρόσωπο πρέπει να ταξιδεύει μαζί του», δήλωσε εκπρόσωπος του Macron.

Ο νεαρός πρωθυπουργός πάντως, δεν είναι ο μόνος πολιτικός στην ιστορία της γαλλικής κυβέρνησης που έχει παρόμοια αστρονομικά ποσά σε έξοδα για θέματα ομορφιάς. Ο προηγούμενος πρόεδρος της Γαλλίας, François Hollande πέρσι είχε ξοδέψει και αυτός περίπου €30.000 ευρώ τους 3 πρώτους μήνες της θητείας σου, στον προσωπικό του makeup artist και περίπου €120,000 για κουρέματα, μέσα σε έναν χρόνο!

Αυτή η είδηση, έρχεται σε μια περίοδο όπου η δημοτικότητα του Macron έχει πέσει αρκετά, και ίσως το γεγονός ότι θα αλλάξει το budget για τις υπηρεσίες ομορφιάς του Macron, να είναι ένα νέο που θα ικανοποιήσει τον γαλλικό λαό.

Αν λοιπόν, ο Emmanuel ξοδεύει τόσα για προϊόντα ομορφιάς, αναρωτιέμαι, η Brigitte πόσα μπορεί να ξοδεύει τον μήνα;

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της