Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τι συμβαίνει ότι φέρνεις έναν... Γάλλο στην Ιταλία;

Η απάντηση είναι beauty looks που κόβουν την ανάσα!


Κέλλυ Νόβακ

Πριν λίγες ημέρες, ολοκληρώθηκε το αναγνωρισμένο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην Βενετία. Για άλλη μια χρονιά, τον σημαντικό θεσμό, τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικά πρόσωπα του κινηματογράφου και όχι μόνο.

Οι προσκεκλημένοι του φεστιβάλ, κάθε χρόνο, ποικίλλουν. Στο κόκκινο χαλί, του prestigious θεσμού, περπατούν μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα του χώρου της μόδας, της ομορφιάς και η λίστα συνεχίζεται.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις που κάνουν κάθε χρόνο οι προσκεκλημένες του φεστιβάλ, από ταλαντούχες ηθοποιούς, μέχρι και πασίγνωστα topmodels, πάντα περιλαμβάνουν και ακόμη πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ!

Φέτος, ένας… Γάλλος κατέφθασε στην Βενετία για να «σώσει» την κατάσταση και να προσφέρει αυτά τα εξαιρετικά beauty looks που είδαμε στο κόκκινο χαλί!

Για πρώτη φορά λοιπόν, ο γαλλικός οίκος ομορφιάς Yves Saint Laurent Beauté ήταν ο επίσημος χορηγός μακιγιάζ του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας που πραγματοποιήθηκε στον όμορφο χώρο του Λίντο.

«Ο οίκος ομορφιάς Yves Saint Laurent Beauté έχει την τιμή να είναι μέρος του 74ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ένα φεστιβάλ ευρέως γνωστό για την αριστοκρατική, πρωτοποριακή και μοναδική επιλογή ταινιών», δήλωσε ο Stephan Bezy, Πρόεδρος της Yves Saint Laurent Beauté.

Η YSL Beauté, η πιο ανατρεπτική couture μάρκα του Παρισιού, καθώς και η Μπιενάλε Βενετίας, μοιράζονται την αξία της ακεραιότητας. Δεν υπάρχει συμβιβασμός. Οι δικοί σας κανόνες. Τώρα!

Η YSL Beauté, η οποία έχει ερμηνεύσει την ομορφιά των γυναικών στις πολυάριθμες μορφές της μέσα στην πάροδο του χρόνου, αποτελεί για φέτος, από τα brands που χρησιμοποιήθηκαν στα beauty looks πολλών red carpet events παγκοσμίως. Ταλέντο, δημιουργικότητα και πάθος είναι τα χαρακτηριστικά που ενώνουν τον κινηματογράφο και τον οίκο ομορφιάς Yves Saint Laurent Beauté λοιπόν!

Οι YSL Beauté National Makeup Artists δημιούργησαν beauty looks για τους VIP που παρακολουθήσαν την μπιενάλε, συμβάλλοντας έτσι στη μοναδικότητα του πιο λαμπερού κόκκινου χαλιού. Η υπογραφή του μακιγιάζ του οίκου ομορφιάς YSL Beauté είναι έντονη, νεανική και ισχυρή.

Aπόλαυσε παρακάτω μερικά από τα πιο εντυπωσιακά beauty looks του φεστιβάλ, που ολοκλήρωσαν άψογα τις εμφανίσεις των παρακάτω γυναικών!

beautylooks_venice_ysl_beauty_01.JPG

Levante

beautylooks_venice_ysl_beauty_02.JPG

Bruna Marquezine

beautylooks_venice_ysl_beauty_03.JPG

Caterina Shulha

beautylooks_venice_ysl_beauty_04.JPG

Isabeli Fontana

beautylooks_venice_ysl_beauty_05.jpg

Jasmine Trinca

beautylooks_venice_ysl_beauty_06.jpg

Renata Kuerten

 

Λίγα λόγια για το brand

Ο οίκος Yves Saint Laurent Beauté είναι η πιο ανατρεπτική couture μάρκα μακιγιάζ, αρώματος και περιποίησης προσώπου.

Το makeup προσφέρει την υψηλότερη τεχνολογία, με την έμπνευση και την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Tom Pecheux, που το 2017 κατέλαβε την θέση του Global Beauty Director. Μερικά από τα εμβληματικά προϊόντα μακιγιάζ του οίκου YSL Beauté είναι το Touche Éclat, Mascara Volume Effet Faux Cils, Rouge Pur Couture and Vernis a Levres glossy stain.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Χαμένοι στη μετάφραση: 8 ξένες λέξεις και φράσεις που δεν έχουν ελληνική μετάφραση

Από μία απογευματινή βόλτα στο κέντρο της πόλης με φίλους μέχρι την απόλαυση καφέ και μπύρας μία ηλιόλουστη μέρα, 8 λέξεις που έρχονται από διαφορετικές χώρες του κόσμου και δεν μεταφράζονται στα ελληνικά.

DO IT YOURSELF

8 tips για να διαλέξεις το άρωμά σου

Τι να έχεις στο μυαλό σου αν θέλεις να διαλέξεις ένα νέο άρωμα που θα σε συντροφεύει στην καθημερινότητά σου.