Skip to main content

BEAUTY NEWS

«Χτύπα» τατουάζ και κάνε καλό

Βοήθησε να γίνει πραγματικότητα η ευχή ενός παιδιού.


Κέλλυ Νόβακ

Εσύ αγαπάς τα τατουάζ; Εγώ πολύ! Έχω «χτυπήσει» μερικά στο σώμα μου. Και η τρέλα μου με αυτά, ξεκίνησε από την στιγμή που αποφάσισα να κάνω το πρώτο μου τατουάζ!

Pixel

Ήταν η χαρακτηριστική νεκροκεφαλή του σχεδιαστή Alexander McQueen, στο εσωτερικό μέρος του αριστερού καρπού μου. Από τότε, «έφαγα κόλλημα» με τα τατουάζ. Μέχρι τώρα, έχω 6 τατουάζ, αλλά πρόκειται να πάω για το 7ο! Και αυτό το τατουάζ που θα κάνω, θα έχει άλλη «βαρύτητα», άλλη σημαντικότητα. Ξέρω ότι θα το κοιτάω και θα χαίρομαι κάθε φορά που το αντικρύζω. Και αυτό, γιατί θα γνωρίζω ότι με αυτό το τατουάζ, έκανα πραγματικότητα την ευχή ενός μικρού παιδιού!

Μπορείς να το κάνεις και εσύ αυτό πάντως, αν επιθυμείς αυτή την ικανοποίηση του να έχεις κάνει για καλό σκοπό!

Pixel

Φέτος τον Οκτώβρη λοιπόν, για πρώτη φορά το AthensTattoo Expo συνεργάζεται με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και πραγματοποιεί τις ευχές παιδιών που πάσχουν από σοβαρές και απειλητικές ασθένειες με το σύνθημα Star your Body! Η συνεργασία αυτή, θεωρείται πλέον ορόσημο στην κοινότητα των εκθέσεων τατουάζ στην Ελλάδα, καθώς η ενέργεια πραγματοποιήθηκε ξανά με τεράστια επιτυχία τόσο στο τελευταίο Athens International Tattoo Convention, όσο και στο Thessaloniki Tattoo Convention, όπου χτυπήθηκαν πάνω από 350 "αστεράκια της ευχής" προσφέροντας έτσι πολύ χαρά στα παιδιά που έκαναν τις ευχές τους πραγματικότητα, αλλά και στο κοινό, που προσέφερε κάνοντας ένα tattoo γεμάτο νόημα και αγάπη!

Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια του 2ου Athens Tattoo Expo που θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Αθηνών στο κέντρο της πόλης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί το περίπτερο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)  και να "χτυπήσει" το δικό του ‘Αστέρι της Ευχής’ σε προκαθορισμένο μέγεθος και σχέδιο.

Σημειώνεται ότι η ενέργεια στηρίζεται εξ’ ολοκλήρου από το Athens Tattoo Expo αφού η διοργάνωση προσφέρει δωρεάν όλα τα αναλώσιμα που χρειάζονται για να πραγματοποιηθεί ένα tattoo, οι συμμετέχοντες tattoo artists θα πραγματοποιήσουν τα αστέρια αφιλοκερδώς, προσφέροντας όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν πραγματικότητα οι πιο βαθιές επιθυμίες των παιδιών από 3 έως 18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα.

Τα Make-A-Wish tattoos είναι διάφορα αστεράκια που μπορείτε να διαλέξετε, συγκεκριμένου μεγέθους που μπορεί να αποκτήσει κάποιος έναντι 20€. Για να κάνετε αστεράκι θα χρειαστεί να βάλετε το όνομά σας στη λίστα που θα βρείτε στο περίπτερο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος  κατά την επίσκεψή σας στο Athens Tattoo Expo.

Μπορείς να δηλώσεις τη συμμετοχή σου το Σάββατο 7/10 ή την Κυριακή 8/10 από τις 11.00 έως και τις 18.00.

makeawish_tatoo_01.jpg

*Εξαιτίας αυξημένης ζήτησης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τη λίστα. Για τη ροή του κόσμου θα ενημερωθείς ηλεκτρονικά από τη σελίδα του Οργανισμού.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Jessica Biel ανανεώνει το στυλ της και γίνεται ξανθιά

Είναι η πλατίνα το νέο hot trend;

BEAUTY NEWS

Η Bobbi Brown συνεργάζεται με την Kerri Rosenthal και μας θυμίζει ότι η ομορφιά είναι αγάπη

Η limited edition συλλογή Bobbi Brown x Kerri Rosenthal έρχεται σε μία πολύχρωμη συσκευασία, εμπνευσμένη από την ξεχωριστή και παιχνιδιάρικη αισθητική της Kerri Rosenthal και σας προσκαλεί να εκφράσετε την αγάπη σας για την ομορφιά

BEAUTY NEWS

Η Pamela Anderson στην πρώτη της εμφάνιση με μακιγιάζ εδώ και καιρό είπε «ναι» σε ένα από τα κορυφαία trends της περιόδου

Δείτε την πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού στο Met Gala, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με το healthy glow της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης15 Μαΐου

Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας

ΣΙΝΕΜΑ

Θύμα απρόκλητης επίθεσης έπεσε ο Steve Buscemi όσο περπατούσε στο Manhattan

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες

VIRAL

Μαρίνα Σάττι: Το "ZARI" επανακυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές εκδοχές!

Στην “A capella”, την “Instrumental”, την “Sped Up” καθώς και την Live έκδοση που έκλεψε τις εντυπώσεις πριν από λίγες εβδομάδες μέσα από το Eurovision.TV.