Skip to main content

BEAUTY NEWS

Να τι χρησιμοποιεί η Kourtney Kardashian για να έχει υγιή μαλλιά

Το μυστικό της αποκαλύφθηκε και δεν είναι καθόλου εξεζητημένο. 


Κέλλυ Νόβακ

Αν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο θαυμάζουμε την Kourtney Kardashian είναι το γεγονός ότι δεν φοβάται να μοιραστεί με τον κόσμο τα μυστικά ομορφιάς της.

Η ριάλιτι σταρ, στο παρελθόν έχει αποκαλύψει ακόμα και τα πιο επτασφράγιστα μυστικά της, από το τι χρησιμοποιεί για την περιποίηση του προσώπου της, ποιες είναι οι αγαπημένες της τάσεις στο μακιγιάζ, μέχρι το τι κάνει για να έχει πάντα λαμπερά μαλλιά.

Πρόσφατα λοιπόν, «ξεφούρνισε» και το αγαπημένο της προϊόν για υγιή μαλλιά, γερά νύχια και λαμπερό δέρμα! Το μυστικό βρίσκεται, σε ένα μόλις προϊόν: το ιχθυέλαιο!

Πέρα από το γεγονός ότι κουρεύεται συχνά, προσπαθεί να μην ταλαιπωρεί πολύ τα μαλλιά της με βαφές κτλ., η Kourtney χρησιμοποιεί αυτό το… “old-school” τρικ για τα μαλλιά της.

Είτε θεωρείται τελικά, “old-school”, είτε όχι, το ιχθυέλαιο είναι ένα θαυμάσιο προϊόν, για τα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα (ναι, για όλα αυτά!).

Είναι γεμάτο με Ω-3 και βιταμίνη D, κάτι που βοηθάει στο να μην σπάνε τα νύχια, η τρίχα και να διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος.

Η ίδια βάζει το ιχθυέλαιο στην καθημερινή της διατροφή, καταναλώνοντάς το σε μορφή συμπληρώματος. Καταναλώνοντας 1 κάψουλα ιχθυελαίου, είναι σαν να τρως σολομό κάθε μέρα!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα