Skip to main content

BEAUTY NEWS

3 συμπληρώματα για να έχεις την επιδερμίδα των ονείρων σου

Λαμπερή από μέσα προς τα έξω!


Κέλλυ Νόβακ

Πιστεύω πολύ στα συμπληρώματα διατροφής, για κάποιο λόγο. ΟΚ, για πολύ συγκεκριμένο λόγο βασικά. Θεωρώ ότι πρέπει πάντα να βοηθάμε τον οργανισμό μας, να του δίνουμε το boost που χρειάζεται για μέγιστα αποτελέσματα. Είτε αυτά αφορούν την καλύτερη λειτουργία του οργανισμού μας, είτε για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την όψη μας.

Pixel

Προσωπικά, απολαμβάνω πολύ να «πειραματίζομαι» (με ασφάλεια), με τέτοιου είδους προϊόντα, να βλέπω τι μου προσφέρει το καθένα στα θέματα της ομορφιάς και ανάλογα να κρίνω τι μου ταιριάζει καλύτερα και τι όχι.

Έτσι λοιπόν, έβγαλα το πόρισμα! Και κατά την γνώμη μου, τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής για μια υγιή επιδερμίδα –και όχι μόνο- είναι τα παρακάτω.

Pixel

Κολλαγόνο

Το παράγει φυσικά ο οργανισμός μας, οπότε όταν η αναπαραγωγή του επιβραδύνεται όσο μεγαλώνουμε, καλό είναι να τον ενισχύουμε με την κατανάλωση κολλαγόνου. Το κολλαγόνο είναι το συστατικό αυτό που προσφέρει ελαστικότητα στην επιδερμίδα μας, ενώ επιβραδύνει την εμφάνιση ρυτίδων στο πρόσωπο.

Λινέλαιο

Τα προϊόντα που είναι πλούσια σε Ω-3, όπως το λινέλαιο (ή ο λιναρόσπορος) βοηθούν να διατηρηθεί η επιδερμίδα ενυδατωμένη.

Ιχθυέλαιο

Τα «καλά» λιπαρά όπως αυτά που περιέχει το ιχθυέλαιο έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και ένα τέτοιο συμπλήρωμα αν το καταναλώνεις σε καθημερινή βάση μειώνει τα σημάδια της ακμής αλλά και την εμφάνιση ρυτίδων. Αμέ!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Lancôme παρουσιάζει τη νέα Hypnôse Drama mascara για περισσότερο όγκο από ποτέ

Ο θρυλικός όγκος κάνει ένα θρυλικό comeback, μέσα από μια βελτιωμένη σύνθεση που είναι αναμφισβήτητα καλύτερη από ποτέ!

BEAUTY NEWS

Η L'Oréal Paris γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας

5 αγαπητές γυναίκες έδωσαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα γύρω από τη μητρότητα, ενθαρρύνοντας όλες μας να αγκαλιάσουμε άφοβα τις φιλοδοξίες μας και να πιστεύουμε στην αυτοεκτίμησή μας καθημερινά

BEAUTY NEWS

Η Jessica Biel ανανεώνει το στυλ της και γίνεται ξανθιά

Είναι η πλατίνα το νέο hot trend;

Προτεινόμενα

CELEBS

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πήγε να δει τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο

«Τα πράγματα είναι σταθερά, με πολύ χαμηλά τη μπάλα»

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά