Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η ομορφιά μπορεί να είναι θεραπευτική

Πώς ένα… «απλό» body oil μπορεί να κάνει την διαφορά.


Κέλλυ Νόβακ

“Together we can make a difference”. Και όντως «μαζί» μπορούμε να κάνουμε την διαφορά. Αυτό είναι το μότο της εκστρατείας της Clarins, η οποία με το Tonic Body Treatment Oil (είναι ένα από τα best seller προϊόντα της Clarins), μας παροτρύνει να κάνουμε την διαφορά.

Pixel

Στην Clarins, παίρνουν την ομορφιά στα σοβαρά. Πιστεύουν ότι είναι πηγή ευημερίας και συμβάλλει στην υγεία και την ευτυχία. Oι εγγονές του ιδρυτή της εταιρίας Jacques Courtin-Clarins πιστεύουν πολύ σε αυτό.

«Η ομορφιά σημαίνει να προσέχεις τον εαυτό σου και είναι ένας τρόπος με τον οποίο μπορείς να πολεμήσεις μια ασθένεια», δηλώνουν.

Pixel

Γι’αυτό και είναι τόσο σημαντικό το Tonic Body Treatment Oil. O Jacques Courtin-Clarins, απογοητευμένος από την έλλειψη αποτελεσματικών θεραπειών ίδρυσε το Polyarthritis Research Association το 1989. To 2006, η οικογένεια δώρισε στο ίδρυμα 4 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να γίνει μη κερδοσκοπικός οργανισμός, προκειμένου να συμβάλλει στην χρηματοδότηση της έρευνας, με την ελπίδα να βρεθούν καινοτόμες θεραπείες.

Μέχρι σήμερα πάνω από 600 ερευνητικά προγράμματα έχουν ολοκληρωθεί. Το Ίδρυμα της Αρθρίτιδας συνεχίζει να δίνει ελπίδα σε όσους υποφέρουν, προσφέροντας ενημέρωση και βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής τους.

Και ενώ μπορεί να έχουμε συνδέσει τις ρευματικές ασθένειες με τους ηλικιωμένους ανθρώπους, στην πραγματικότητα, ο μέσος όρος ηλικίας των ανθρώπων που διαγιγνώσκονται με αρθρίτιδα, είναι τα 36 χρόνια!clarins_tonic_oil_01.jpg

Έτσι λοιπόν, το brand με το θαυματουργό αυτό λάδι σώματος που συσφίγγει, τονώνει και βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, μειώνοντας την εμφάνιση των ραγάδων που προκύπτουν από την αυξομείωση βάρους ή την εγκυμοσύνη, κάνει την διαφορά. Με απόλυτα φυσική σύνθεση, εμπλουτισμένη από 100% αγνά εκχυλίσματα φυτών όπως δεντρολίβανο, γεράνι και μέντα, ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα, θρέφει και λειαίνει, ενώ τα αρωματικά του βότανα, χαρίζουν μία αίσθηση ευεξίας και ευημερίας.  

Αλλά αυτός, δεν είναι ο μόνος λόγος που αυτό το λάδι πρέπει να υπάρχει στο μπάνιο μας. Ένα ποσό από τα έσοδα του Tonic Body Treatment Oil, η Clarins θα δίνει για την ενίσχυση του ερευνητικού προγράμματος σχετικά με τις ρευματικές ασθένειες, μέσω του Ιδρύματος Κατά της Αρθρίτιδας.

Ενισχύοντας όλοι στην εκστρατεία αυτή λοιπόν, μπορούμε να κάνουμε την διαφορά!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Lancôme παρουσιάζει τη νέα Hypnôse Drama mascara για περισσότερο όγκο από ποτέ

Ο θρυλικός όγκος κάνει ένα θρυλικό comeback, μέσα από μια βελτιωμένη σύνθεση που είναι αναμφισβήτητα καλύτερη από ποτέ!

BEAUTY NEWS

Η L'Oréal Paris γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας

5 αγαπητές γυναίκες έδωσαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα γύρω από τη μητρότητα, ενθαρρύνοντας όλες μας να αγκαλιάσουμε άφοβα τις φιλοδοξίες μας και να πιστεύουμε στην αυτοεκτίμησή μας καθημερινά

BEAUTY NEWS

Η Jessica Biel ανανεώνει το στυλ της και γίνεται ξανθιά

Είναι η πλατίνα το νέο hot trend;

Προτεινόμενα

CELEBS

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πήγε να δει τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο

«Τα πράγματα είναι σταθερά, με πολύ χαμηλά τη μπάλα»

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά