Skip to main content

BEAUTY NEWS

Βάλε χρώμα στην ζωή (και τα μαλλιά σου)

Η εντυπωσιακή έκθεση φωτογραφίας με θέμα τη γυναίκα από την Keratin Color και τη Ρούλα Ρέβη!


Κέλλυ Νόβακ

Με μια «απλή» φράση, μπήκαμε στο κλίμα. Άλλαξε η διάθεσή μας, ολόκληρη. Ήταν αρκετή για να καταλάβουμε ότι πρόκειται να δούμε κάτι διαφορετικό, κάτι ξεχωριστό. Κάτι που θα… έβαζε χρώμα στην βραδιά μας!

Color your moments”, μας παρότρυνε η Keratin Color, να κάνουμε και δεν μπορούσαμε να μην ακολουθήσουμε! Ήμασταν εκεί λοιπόν! Σε μια από τις πιο εντυπωσιακές εκθέσεις φωτογραφίας που εκθειάζει το γυναικείο φύλο, το τιμάει και το δοξάζει.

Μέσα από την καλλιτεχνική ματιά της ταλαντούχας Ρούλας Ρέβη, μπορέσαμε και εμείς να… «χρωματίσουμε» τις στιγμές μας. Ή τουλάχιστον αυτό θέλαμε να κάνουμε μετά!

Η Keratin Color λοιπόν, μέσα από την έκθεση “Color your Moments” και το διεισδυτικό βλέμμα της γνωστής φωτογράφου, ανέδειξε τα πρόσωπα νέων γυναικών που δημιουργούν, εμπνέονται και εμπνέουν με τα χρώματα των μαλλιών τους.

coloryourmoments_keratincolor_01.jpg

Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την Keratin Color, με αφορμή τη καμπάνια επικοινωνίας “Color your Moments”. Στο πλαίσιο της καμπάνιας παρουσιάστηκαν  τα φωτογραφικά πορτραίτα που επιμελήθηκε η αγαπημένη φωτογράφος των επωνύμων Ρούλα Ρέβη και στα οποία πρωταγωνίστριες ήταν οι νικήτριες του διαγωνισμού και οι ambassadors.

Το πορτραίτα “Color your Moments” με την φωτογραφική «ματιά» της Ρούλας Ρέβη, παρουσιάστηκαν σε μία εκδήλωση γεμάτη λάμψη την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, στο φωτογραφικό Studio ATH, δίνοντας φως στο πρόσωπο της καθημερινής γυναίκας, αλλά και σε όλες τις στιγμές που χρωματίζουν τη ζωή μας και την κάνουν πιο όμορφη.

Οι 15 τυχερές νικήτριες του digital διαγωνισμού “Color your Moments” έζησαν μια μοναδική εμπειρία επαγγελματικής φωτογράφισης από τη φωτογράφο των stars Ρούλα Ρέβη. Μαζί τους φωτογραφήθηκε και η ίδια η Ρούλα, καθώς και οι ambassadors Μυρτώ Κάζη , Νατάσα Μπερέκου και Κυριακή Χαριτάκη.

Η Στρατηγούλα Βαμβαλή, Head of Marketing & Trade Marketing Beauty Retail της Henkel και η Ρούλα Ρέβη μας υποδέχθηκαν λοιπόν, και συζήτησαν μαζί μας  για τις απαιτήσεις της καθημερινότητας αλλά και την ανάγκη που έχουμε ως γυναίκες να βρίσκουμε τις στιγμές που «χρωματίζουν» τη μέρα!

coloryourmoments_keratincolor_02.jpg

Επιπλέον, μας ενημέρωσαν για την Keratin Color, την 1η μόνιμη περιποιητική βαφή με κερατίνη σε 3 βήματα από τον Schwarzkopf, ένα άκρως γυναικείο brand που διαρκώς ανταποκρίνεται σε όλες τις σύγχρονες ανάγκες της καθημερινής γυναίκας προσφέροντας βαθιά φροντίδα και περιποίηση, ενώ απευθύνεται σε αυτές μέσα από καμπάνιες και πρωτοβουλίες που τους ενδιαφέρουν!

coloryourmoments_keratincolor_03.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;