Skip to main content

BEAUTY NEWS

Οι θαυματουργές σταγόνες που πρέπει να δοκιμάσεις

Αναβάθμισε την καθημερινή περιποίηση ομορφιάς σου, με τη νέα σειρά της FREZYDERM, CREAM BOOSTERS VELVET CONCENTRATE!


Κέλλυ Νόβακ

Το ομολογώ και το εξομολογούμαι! Μου αρέσει να ασχολούμαι με την περιποίηση της επιδερμίδας μου. Και θεωρώ, ότι όλες οι γυναίκες πρέπει να δίνουμε στον εαυτό μας μία «ευκαιρία αναβάθμισης», μπαίνοντας σε αυτήν την διαδικασία.

Μία υγιής και λαμπερή επιδερμίδα είναι κάτι που όλες οι γυναίκες επιθυμούμε, όμως πολλές από εμάς πιστεύουν πως για να την αποκτήσουν χρειάζεται να ακολουθήσουν μια χρονοβόρα διαδικασία.

Δεν θα σου κρύψω ότι για πολύ καιρό, πίστευα και εγώ το ίδιο. Θεωρούσα ότι χρειάζεται πολύ κόπο αλλά και υπομονή για να αποκτήσω την νεανική όψη, που ήθελα. Και ξέρεις κάτι; Όταν με τον καιρό δεν έβλεπα τα επιθυμητά αποτελέσματα, άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν έκανα σωστά.

Και όντως κάτι έκανα λάθος. Δεν έδινα βάση στις πραγματικές ανάγκες που είχε η επιδερμίδα μου. Γιατί το δέρμα μας, «μιλάει». Μας μιλάει! Το ήξερες αυτό; Με τον τρόπο του, μας δείχνει τα «σημάδια», και μας «φωνάζει» τις ανάγκες του.

Εκεί, κατάλαβα ότι η καθημερινή μου ρουτίνα χρειαζόταν ενίσχυση. Κατάλαβα ότι πρέπει να δημιουργήσω μία  νέα «ρουτίνα» η οποία να είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μου και να αυξήσει στο μάξιμουμ την ομορφιά μου. Ψάχνοντας και κάνοντας μία μικρή έρευνα, ανακάλυψα τη νέα σειρά της FREZYDERM!

Την καινοτομία της FREZYDERM που στοχεύει αποκλειστικά στην ενίσχυση της καθημερινής μας περιποίησης. Για πρώτη φορά, η καθημερινή φροντίδα είναι πιο εξατομικευμένη από ποτέ!

Όπως σου είπα, η επιδερμίδα μας δεν έχει πάντα τις ίδιες ανάγκες. Αυτό σημαίνει ότι δεν γίνεται να ακολουθούμε κάθε μέρα την ίδια ρουτίνα ομορφιάς.

Τώρα έχουμε τη δυνατότητα να ενισχύσουμε την καθημερινή μας περιποίηση επιλέγοντας τη δράση ή τις δράσεις που χρειαζόμαστε περισσότερο με ολιγοήμερες personalized αγωγές που στοχεύουν μόνο εκεί που θέλουμε!

Και το όνομα αυτής της πρωτοποριακής σειράς… CREAM BOOSTERS VELVET CONCENTRATE. Η πρώτη ολοκληρωμένη σειρά Personalized Cosmetics που έφερε στην ελληνική αγορά η FREZYDERM. Αποτελείται από 14 διαφορετικούς κωδικούς υπερσυμπυκνωμένων συνθέσεων, ο καθένας με στοχευμένη δράση, για να κάνουν «boost» στην φροντίδα και φυσικά στην αυτοπεποίθησή μας!

creamboosters_adv_01.jpg


Οι θαυματουργές αυτές σταγόνες προσφέρουν πολλά.

Ενισχύουν τη δράση κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας με επιπλέον δράσεις, εμπλουτίζουν τη σύνθεση κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας με επιπλέον δραστικά συστατικά, τονώνουν τον κυτταρικό μεταβολισμό για την καλύτερη αφομοίωση των δραστικών συστατικών και την απόκριση του δέρματος.

Όλα αυτά, έχουν βελτιώνουν θεαματικά την όψη της επιδερμίδας.

creamboosters_adv_02.jpg
 

Μέσα από την 10ημερη αγωγή, που σου ταιριάζει, θα ενισχύσεις τη δράση και τη σύνθεση της ενυδατικής και αντιγηραντικής κρέμας που καθημερινά εφαρμόζεις --χωρίς αυτό να σημαίνει, σε καμία περίπτωση, ότι θα αντικαταστήσεις την κρέμα ή τον ορό σου.

Λίγα λόγια για την σειρά CREAM BOOSTERS VELVET CONCENTRATE

Χάρη στην τεχνολογία Velvet που έκανε διάσημα τα αντηλιακά Sun Screen Velvet για τη μοναδική βελούδινη υφή τους – τα CREAM BOOSTERS VELVET CONCENTRATE χαρίζουν αμέσως ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα και μία βελούδινη, ασύγκριτα απαλή και ματ υφή.

creamboosters_adv_03.jpg 

Το σχέδιο δράσης Αge-Return-Back

14 διαφορετικά modern trends της σύγχρονης κοσμητολογικής δερματολογίας που ενισχύουν τη δράση οποιασδήποτε κρέμας περιποίησης για την κάλυψη των αναγκών του κάθε δέρματος:

- αντιγήρανση

- λάμψη

- σύσφιγξη

- λεύκανση

- λιπόλυση

- γέμισμα ρυτίδων

- ελαστικότητα

- αναδόμηση

- αντιοξείδωση

- FREZYDERM κώδικας νεότητας

Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Ανανεωμένη και λαμπερή επιδερμίδα!
 

creamboosters_adv_04.jpg
 

Πώς θα βρεις το… ταίρι σου!

Τόσες πολλές συνθέσεις. Τόσες πολλές επιλογές. Τόσο πολλοί συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις παίζοντας με παραπάνω από μία δράσεις. Τα CREAM BOOSTERS VELVET CONCENTRATE μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε κρέμα κι αν χρησιμοποιείς καθημερινά, όπως και όποτε θέλεις.  

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα Cream Booster μία ή δύο φορές την ημέρα για 10 ημέρες ή να χρησιμοποιήσεις άλλο Cream Booster το πρωί και άλλο το βράδυ. Όταν τελειώσει η χρήση ενός Cream Booster, μπορείς να επαναλάβεις τη χρήση του ή να συνεχίσεις με διαφορετικό Cream Booster.

Για να βρεις ποιο Cream Booster ταιριάζει ιδανικά στη δική σου επιδερμίδα, φρόντισε η FREZYDERM. Εσύ, απλώς κάνε το τεστ μέσα από το εκπαιδευτικό site, Frezyderm Boosters, για να βρεις ποιο Cream Booster είναι κατάλληλο για σένα.

Τρόπος εφαρμογής

Αφορά όποια αγωγή κι αν ακολουθήσεις - Εφαρμόζεις από μία σταγόνα σε μέτωπο, πηγούνι, παρειές και απλώνεις σε όλο το πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις. Συνέχισε τη ρουτίνα περιποίησης με την καθημερινή σου κρέμα ή τον ορό.

Θα με θυμηθείς και θα με…δοξάσεις!

Φιλιά!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

Προτεινόμενα

CELEBS

Δεν τους έφερε γούρι ο Σασμός: Πέντε ηθοποιοί που χώρισαν!

Από την τηλεοπτική επιτυχία στις δυσκολίες της προσωπικής τους ζωής

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Bon Jovi ανακοινώνουν την κυκλοφορία του δίσκου Forever – Ακούστε το lead single με τίτλο “Legendary”

Πότε θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος του συγκροτήματος;

CELEBS

Μαρίνα Πατούλη: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή κι η σχέση με τον γιο της

Αποκάλυψε ποια ήταν η χειρότερή της περίοδος