Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η Ελληνίδα Ariane Labed είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος της Chloé

H γνωστή ηθοποιός και σύζυγος του Γιώργου Λάνθιμου, θα ποζάρει στην καμπάνια του brand που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.


Κέλλυ Νόβακ

Η Ariane Labed είναι η νέα μούσα του γαλλικού οίκου Chloé. H Ελληνίδα ηθοποιός θα ποζάρει για το καινούργιο άρωμα του brand που θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες.

Η Labed η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, ξεκίνησε την καριέρα της στον κινηματογράφο με την ταινία “Attenberg” το 2010. Μετέπειτα, πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως το “Before Midnight,” “Fidelio,” “L’Odyssée d’Alice,” “Assassin’s Creed”, αλλά και το “The Lobster” του άνδρα της Γιώργου Λάνθιμου.

Ένα από τα επερχόμενα projects της στο σινεμά, περιλαμβάνουν και έναν ρόλο στην ταινία  “Mary Magdalene,”στην οποία πρωταγωνιστούν η Rooney Mara και ο Joaquin Phoenix, αλλά και το “The Souvenir: Part 1,” με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson.

Σχετικά, με τον ρόλο της στην νέα καμπάνια της Chloé, η Labed δήλωσε: «Η γυναίκα που απεικονίζεται στην νέα αυτή καμπάνια έχει ελεύθερο πνεύμα, είναι δυναμική και περιπετειώδης. Κατακτά τον κόσμο και την ομορφιά του και έχει περιέργεια για όλα όσα έχει να της προσφέρει. Υπό αυτή την έννοια, αποτελεί μεγάλη έμπνευση για εμένα.»

Από την άλλη, ο Geoffroy de la Bourdonnaye, chief executive officer της Chloé είπε για την Labed: «Η Ariane συνδυάζει διαφορετικές κουλτούρες και προβάλλει πολλά διαφορετικά ταλέντα.»

Η νέα καμπάνια και το άρωμα της Chloé έχει σκοπό να παρουσιάσει την προσωπικότητα μίας νέας γυναίκας, σύμφωνα με την Simona Cattaneo, chief marketing officer της Coty Luxury.

«Αυθορμητισμός και ειλικρίνεια απέναντι στον κόσμο και την ελευθερία είναι οι αξίες με τις οποίες ζει η γυναίκα Chloé», λέει η Cattaneo.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της