Skip to main content

BEAUTY NEWS

Όταν ο χώρος της αισθητικής συναντάει αυτόν της ιατρικής κοσμετολογίας

Το κέντρο MIA Aesthetics σου δείχνει τον… δρόμο προς μια πιο όμορφη πραγματικότητα!


Κέλλυ Νόβακ

Τις υπηρεσίες ομορφιάς της MIA Aesthetics® είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε από πρώτο χέρι, την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στο Ινστιτούτο Αισθητικής και Ιατρικής Κοσμετολογίας της στο κέντρο της Αθήνας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, όσοι παρευρεθήκαμε εκεί, είχαμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε live εφαρμογές τοποθέτησης βλεφαρίδων, θεραπείας lash lifting, μόνιμου μακιγιάζ eye liner καθώς και την καινοτόμα υπηρεσία αναίμακτης βλεφαροπλαστικής με τη χρήση του πρωτοποριακού μηχανήματος PlasM που η MIA Aesthetics® χρησιμοποιεί κατ' αποκλειστικότητα στην Ελλάδα.
 

miaestheatics_01.JPG
 

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης λοιπόν, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τη Μία Χραμά εν δράση, αλλά και τις υπηρεσίες του Ινστιτούτου! Καταλάβαμε λοιπόν, ότι η MIA Aesthetics® ξεχωρίζει στον κλάδο καθώς εφαρμόζει αποκλειστικά τις τελευταίες επαγγελματικές μεθόδους Micropigmentation βασιζόμενη σε επιστημονικές, τεχνολογικές και ιατρικές γνώσεις και κατευθύνσεις όπως το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με διαμάντι.
 

miaestheatics_03.JPG
 

Με συνεχή εκπαίδευση και συνεργασίες με Ευρωπαϊκές Ακαδημίες Ομορφιάς και ειδικούς προμηθευτές καλύπτει όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας φέρνοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα Ινστιτούτα της.
 

miaestheatics_04.jpg
 

Ξεχωρίζει λοιπόν, για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον κλάδο της διορθωτικής, μη επεμβατικής αισθητικής, όπως η αναίμακτη βλεφαροπλαστική και αφαίρεση ρυτίδων και ουλών χωρίς νυστέρι μέσω της τεχνολογίας PLASMA. H PLASMA είναι η πιο εξελιγμένη μέθοδος lifting χωρίς νυστέρι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η MΙΑ Aesthetics® είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος πώλησης και εκμάθησης του μηχανήματος PlasM στην Ελλάδα…..

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Μακιγιάζ: 2 κόλπα που λεπταίνουν το πρόσωπο

Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα

CELEBS

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στην Πάρο με τους γιους της

Ποιοι φίλοι τους βρίσκονται μαζί τους στο νησί;