Skip to main content

BEAUTY NEWS

O λόγος που η Kate Middleton κουρεύτηκε είναι πολύ σημαντικός

Θ’ αγαπήσεις ακόμη περισσότερο την γνωστή Δούκισσα.


Κέλλυ Νόβακ

Ας κάνουμε ένα μικρό ταξίδι στον χρόνο και συγκεκριμένα, πέντε μήνες πριν, τον Ιούλιο του 2017. Θυμάσαι που όλοι στο διαδίκτυο είχαν (είχαμε…) πάθει frenzy όταν κουρεύτηκε η Kate Middleton;

Pixel

Δεν είχε κουρευτεί πολύ. Μερικούς πόντους βασικά, μετατρέποντας τα εντυπωσιακά μακριά μαλλιά της, σε ένα κομψότατo lob κούρεμα! ΟΚ, τώρα θα μου πεις, σιγά το νέο,  «kαι τι έγινε;». Αλλά θα σου υπενθυμίσω ότι το κάθε βήμα που κάνουν αυτοί οι royals, γίνεται είδηση στις κουτσομπολίστικες (και όχι μόνο) φυλλάδες, παγκοσμίως!
 

chopped_hair_katemiddleton_01.jpg
 

Αυτή την φορά, πάντως, το εν λόγω νέο, μπορεί να μην ήταν σημαντικό τον Ιούλιο του 2017, γιατί απλά τότε μας φαινόταν λογικό η Middleton να ήθελε να κάνει μία αλλαγή στα μαλλιά της, αλλά τώρα είναι σημαντικό. Και αυτό, γιατί μάθαμε τον λόγο που κουρεύτηκε η Δούκισσα του Cambridge, πέντε μήνες πριν.

Pixel

Σύμφωνα λοιπόν, με την Sunday Express, αλλά και μία αναφορά που έγινε στο People magazine, η Middleton σκέφτηκε να κάνει κάτι εκπληκτικό. Πρότεινε στην προσωπική της κομμώτρια, Joey Wheeler, να κουρευτεί. Ο λόγος; Να δωρίσει τα μαλλιά της σε φιλανθρωπικό οργανισμό. Και αυτό ακριβώς έγινε.

Η Sunday Express αναφέρει συγκεκριμένα, ότι η Middleton δώρισε κρυφά σχεδόν 17 πόντους από τα μαλλιά της, στον οργανισμό "The Little Princess Trust", ο οποίος κατασκευάζει περούκες από πραγματικά μαλλιά και τις δωρίζει σε παιδιά που έχουν χάσει τα μαλλιά τους, λόγω χημειοθεραπειών.

«Είναι θαυμάσιο να ξέρεις ότι ένα μικρό κοριτσάκι εκεί έξω, είναι χαρούμενο φορώντας μια περούκα από αληθινά μαλλιά τα οποία κάποτε ανήκαν σε μία πριγκίπισσα. Είναι πολύ συγκινητικό αυτό που έκανε η Kate και πολύ συμπονετικό που έδωσε τόσους πόντους από τα μαλλιά της, τα οποία θα μπορούσε απλά να πετάξει στα σκουπίδια», δήλωσε μία πηγή στην εφημερίδα.

Η πηγή πρόσθεσε: «Τα μαλλιά στάλθηκαν με άλλο όνομα, ώστε ο οργανισμός να μην γνωρίσει ότι πρόκειται για βασιλική πηγή. Απλά πίστευαν ότι τα δώρισε κάποια γυναίκα από την περιοχή του Kensington.»

Φυσικά, την ιστορία δεν έχει επιβεβαιώσει κανείς από το Kensington Palace. Παρόλα αυτά, αν είναι αλήθεια (που υποπτευόμαστε ότι είναι), αυτός είναι ένας ακόμη τρόπος με τον οποίο η Δούκισσα έχει φροντίσει να βοηθήσει παιδιά με ανάγκη.

Τον μήνα αυτό μάλιστα, φρόντισε ένα άρρωστο 10χρονο παιδάκι, ενώ επισκέφθηκε ένα δημοτικό σχολείο.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Jessica Biel ανανεώνει το στυλ της και γίνεται ξανθιά

Είναι η πλατίνα το νέο hot trend;

BEAUTY NEWS

Η Bobbi Brown συνεργάζεται με την Kerri Rosenthal και μας θυμίζει ότι η ομορφιά είναι αγάπη

Η limited edition συλλογή Bobbi Brown x Kerri Rosenthal έρχεται σε μία πολύχρωμη συσκευασία, εμπνευσμένη από την ξεχωριστή και παιχνιδιάρικη αισθητική της Kerri Rosenthal και σας προσκαλεί να εκφράσετε την αγάπη σας για την ομορφιά

BEAUTY NEWS

Η Pamela Anderson στην πρώτη της εμφάνιση με μακιγιάζ εδώ και καιρό είπε «ναι» σε ένα από τα κορυφαία trends της περιόδου

Δείτε την πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού στο Met Gala, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με το healthy glow της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης16 Μαΐου

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας

INTERVIEW

«Ο τίτλος Πρέσβειρα της Βραζιλιάνικης Μουσικής είναι μια δικαίωση για την αφοσίωσή μου στη μουσική» Μιράντα Βερούλη

Λίγο πριν την εκδήλωση «Από το Φάντο στη Σάμπα» που είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικής Γλώσσας στις 16/5 στο Half Note, η Μιράντα Βερούλη σε μια συνέντευξη στην Αγγελική Λάλου

SOCIAL MEDIA

Όλα όσα αλλάζουν στο WhatsApp της Meta

Αέρας ανανέωσης έρχεται στο δημοφιλές WhatsApp Αλλαγές ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει η Meta στο δημοφιλέστατο WhatsApp, φρεσκάροντας το συνολικό user interface της εφαρμογής που χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο.