Skip to main content

BEAUTY NEWS

Είναι οι μπαρέτες η νέα τάση στα μαλλιά;

Το αξεσουάρ που έχει κατακλύσει το street style!


Κέλλυ Νόβακ

Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ολοκληρώθηκαν τα Fashion Weeks σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι, παρόλα αυτά οι εμφανίσεις που έκαναν πολλές γυναίκες με αφορμή τα shows, ακόμα μας προκαλούν το ενδιαφέρον.

Πολλές από τις παρακάτω καλοντυμένες γυναίκες, κάνουν εμφανίσεις που σε πολλές περιπτώσεις είναι άξιες συζήτησης αλλά και μελέτης. Τα looks τους, από τα μαλλιά μέχρι και τα παπούτσια τους, είναι τόσο εντυπωσιακά και περιλαμβάνουν τόσα πολλά διαφορετικά στοιχεία και αναφορές πάνω τους, που μια απλή ματιά δεν αρκεί για να τα παρατηρήσουμε όλα.

Κοιτώντας και ξανακοιτώντας λοιπόν, τις εμφανίσεις αυτές, παρατηρείται ένα κοινό στοιχείο στις εμφανίσεις των γυναικών αυτών: όλες έχουν προσθέσει στην εμφάνισή τους μια μπαρέτα. Είτε φορώντας αυτό το κλιπ αυτό για τα μαλλιά μόνο του, είτε πολλά τσιμπιδάκια μαζί, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Έχει σίγουρα μια ρετρό και πιο «ρομαντική» αισθητική, αλλά όπως θα δεις από τα παρακάτω looks, πολλές γυναίκες το έχουν συνδυάσει με πιο fashion forward σύνολα!

Τι περιμένεις λοιπόν; Δοκίμασε και εσύ αυτή τάση στα μαλλιά τώρα!

barrette_hair_accessory_01.jpgbarrette_hair_accessory_02.jpgbarrette_hair_accessory_03.jpgbarrette_hair_accessory_04.jpgbarrette_hair_accessory_05.jpgbarrette_hair_accessory_06.jpgbarrette_hair_accessory_07.jpgbarrette_hair_accessory_08.jpg

Photos: Sandra Semburg για τo vogue.fr

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

BEAUTY NEWS

Celine Beauté: O οίκος Celine λανσάρει τη δική του συλλογή μακιγιάζ

Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για το επόμενο βήμα του εμβληματικού brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;