Είναι οι μπαρέτες η νέα τάση στα μαλλιά; - AllYou.gr

Search

Είναι οι μπαρέτες η νέα τάση στα μαλλιά;

Το αξεσουάρ που έχει κατακλύσει το street style!

22 Μαρτίου 2018
Συντάκτης : Kelly Novak

Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ολοκληρώθηκαν τα Fashion Weeks σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι, παρόλα αυτά οι εμφανίσεις που έκαναν πολλές γυναίκες με αφορμή τα shows, ακόμα μας προκαλούν το ενδιαφέρον.

Πολλές από τις παρακάτω καλοντυμένες γυναίκες, κάνουν εμφανίσεις που σε πολλές περιπτώσεις είναι άξιες συζήτησης αλλά και μελέτης. Τα looks τους, από τα μαλλιά μέχρι και τα παπούτσια τους, είναι τόσο εντυπωσιακά και περιλαμβάνουν τόσα πολλά διαφορετικά στοιχεία και αναφορές πάνω τους, που μια απλή ματιά δεν αρκεί για να τα παρατηρήσουμε όλα.

Κοιτώντας και ξανακοιτώντας λοιπόν, τις εμφανίσεις αυτές, παρατηρείται ένα κοινό στοιχείο στις εμφανίσεις των γυναικών αυτών: όλες έχουν προσθέσει στην εμφάνισή τους μια μπαρέτα. Είτε φορώντας αυτό το κλιπ αυτό για τα μαλλιά μόνο του, είτε πολλά τσιμπιδάκια μαζί, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Έχει σίγουρα μια ρετρό και πιο «ρομαντική» αισθητική, αλλά όπως θα δεις από τα παρακάτω looks, πολλές γυναίκες το έχουν συνδυάσει με πιο fashion forward σύνολα!

Τι περιμένεις λοιπόν; Δοκίμασε και εσύ αυτή τάση στα μαλλιά τώρα!

barrette_hair_accessory_01.jpgbarrette_hair_accessory_02.jpgbarrette_hair_accessory_03.jpgbarrette_hair_accessory_04.jpgbarrette_hair_accessory_05.jpgbarrette_hair_accessory_06.jpgbarrette_hair_accessory_07.jpgbarrette_hair_accessory_08.jpg

Photos: Sandra Semburg για τo vogue.frΑκολούθησε το allyou στο Instagram!