Skip to main content

BEAUTY NEWS

8 προϊόντα ομορφιάς για να υποδεχτείς την άνοιξη

Η άνοιξη καταφθάνει στο μπάνιο σου!


Κέλλυ Νόβακ

Ένα μοσχοβολιστό άρωμα. Ένα… λαχταριστό κραγιόν. Ένα προϊόν για τέλεια μαλλιά. Η απόλυτη ανοιξιάτικη απόχρωση μανό. Ένα τροπικό σετ περιποίησης σώματος. Το τέλειο εργαλείο καθαρισμού για την επιδερμίδα μας. Το απόλυτο προϊόν για την περιοχή των ματιών. Η πιο αποτοξινωτική μάσκα προσώπου.

Αρκούν 8 προϊόντα ομορφιάς για να υποδεχτούμε την Άνοιξη στην καθημερινή μας ρουτίνα, τα οποία θα μας προσφέρουν αψεγάδιαστες ανοιξιάτικες εμφανίσεις!

Ποια είναι αυτά τα προϊόντα λοιπόν; Δες παρακάτω!

Περιποίηση Σώματος με Σταφύλι & Νεκταρίνι, Fresh Line

6springbeautyproducts_01.jpg

Τροπικά πουλιά και πολύχρωμοι παπαγάλοι ντύνουν ένα μεταλλικό κύλινδρο που φιλοξενεί την πολυαγαπημένη συλλογή Σταφύλι & Νεκταρίνι. Το σταφύλι είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες & βιταμίνες, που προσφέρουν πολύτιμη αντιοξειδωτική δράση.

Θεραπεία μαλλιών Damage remedy™ split end repair, Aveda       

6springbeautyproducts_02.jpg

Θεραπεία που επανορθώνει άμεσα την ψαλίδα και βοηθά στην πρόληψή της , μαλακώνει τα μαλλιά και σφραγίζει τα λέπια της τρίχας. Μοναδικό άρωμα Aveda, με πιστοποιημένα βιολογικά αιθέρια έλαια από περγαμόντο, μανταρίνι, και ιλάνγκ ιλάνγκ.

Βερνίκι νυχιών Perfect Mate #1165, essie

6springbeautyproducts_03.jpg

H essie spring 2018 collection χαράζει πορεία προς την κομψότητα και παρουσιάζει έξι αποχρώσεις που είναι εμπνευσμένες από τη θάλασσα και αποπνέουν cool διάθεση κρουαζιέρας και κλασικό ναυτικό στιλ. H essie σε βοηθά να προετοιμαστείς για τις ηλιόλουστες ημέρες με μια  ναυτική παλέτα που προσθέτει ζωηρό χρώμα στα ανοιξιάτικα λευκά και ένα  ίχνος κομψότητας στα γυμνά πόδια!

Κραγιόν Max Factor Colour Elixir Lip Cushion Baby Star Coral 035

6springbeautyproducts_04.jpg

Όταν χρειάζεται να βγεις από το σπίτι μέσα σε λίγα λεπτά, χάρισε φροντίδα και ταυτόχρονα υπέροχο χρώμα στα χείλη σου με το νέο Max Factor Colour Elixir Lip Cushion. Έχει σχεδιαστεί για όλες τις περιπτώσεις, με συστατικά που τα χείλη σου θα αγαπήσουν, εκπληκτικές αποχρώσεις και καινοτόμο απλικατέρ, για να χαρίσει λεία όψη, απαλή υφή και θρέψη, προσφέροντας και ένα bonus χρώματος κάθε μέρα.

Άρωμα Jean Paul Gautier, Classique Eau Fraîche 

6springbeautyproducts_05.jpg

Ένα άρωμα ανατολίτικο με υδάτινα στοιχεία. Ασυνήθιστες ενώσεις λευκών λουλουδιών,  τζίντζερ, ζαχαροκάλαμου, σορμπέ λεμονιού, βανίλιας και musk, που δημιουργήθηκαν από  την αρωματοποιό Daphne Bugey. 

Σφουγγάρι καθαρισμού Konjac Face Sponge Green Tea Powder, Vican

6springbeautyproducts_06.jpg

Το Konjac Face Sponge της νέας σειράς Wise Beauty από τη Vican εξασφαλίζει την περιποίηση του προσώπου. Το Konjac Face Sponge είναι κατασκευασμένο από τις φυτικές ίνες του Amorphophallus Konjac. Καθαρίζει σε βάθος, αφαιρεί μακιγιάζ και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Επίσης, αυξάνει την παροχή οξυγόνου στα κύτταρα του δέρματος, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ενισχύει την διατροφή των κυττάρων του δέρματος. Επιτρέπει την ήπια απολέπιση της επιδερμίδας και έτσι το δέρμα γίνεται απαλό και φωτεινό.

Έγχρωμη κρέμα ματιών Color Eye Balm, Frezyderm

6springbeautyproducts_07.jpg

Απαλή έγχρωμη κρέμα που καταπολεμά τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και τη θαμπή όψη της επιδερμίδας στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και παρεμποδίζει το σχηματισμό οιδήματος, συσφίγγει το δέρμα τοπικά και αυξάνει την ελαστικότητά του. Παράλληλα, μειώνει τις γραμμές και τις λεπτές ρυτίδες και προστατεύει από τη δερματική γήρανση. Με ελαφρύ χρώμα που προσαρμόζεται στον τόνο κάθε επιδερμίδας για φυσική κάλυψη και ομοιόμορφο, φωτεινό αποτέλεσμα. Για άμεσο αναζωογονημένο, ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα. Με λεπτόρρευστη, δροσερή υφή που απορροφάται άμεσα.

Μάσκα προσώπου Urban Detox Purify Μάσκα 1 λεπτού, Nivea

6springbeautyproducts_08.jpg

Η μάσκα 1 λεπτού Urban Skin Detox είναι εμπλουτισμένη με Λευκό Άργιλο και Εκχύλισμα Magnolia. Καθαρίζει σε βάθος, απολεπίζει απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και αποτοξινώνει την επιδερμίδα από ρυπογόνους παράγοντες.

Κεντρική φωτό: Instagram @songofstyle

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το κεράκι της Λαμπρής – ένα παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης

Μια εικονική επίσκεψη για Πάσχα στο «χωριό» της παιδικής μας ηλικίας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα