Οι πασαρέλες μίλησαν! Οι πολύχρωμες μάσκαρες είναι η απόλυτη τάση - AllYou.gr

Search

Οι πασαρέλες μίλησαν! Οι πολύχρωμες μάσκαρες είναι η απόλυτη τάση

Πες «όχι» στο μαύρο και «ναι» στο χρώμα!

26 Απριλίου 2018
Συντάκτης : Kelly Novak

Μήπως έχεις τις… μαύρες σου; Αν ναι, μην ανησυχείς. Έχω τρόπο να σε βγάλω από την… μαύρη τρύπα! Με μια μας εμφάνιση μπορούμε να αλλάξουμε έστω και λίγο την διάθεσή μας!

Ένα πολύχρωμο μακιγιάζ είναι ένας καλός τρόπος να βάλουμε χρώμα στην ζωή μας, ειδικά από την στιγμή που το καλούν και οι τάσεις!

Στις πασαρέλες για την Άνοιξη 2018, πολλά από τα μακιγιάζ των μοντέλων είχαν με ενδιαφέρον τρόπο συμπεριλάβει χρώμα στα beauty looks τους! Πώς; Με μια χρωματιστή μάσκαρα!

Με τα μακιγιάζ στις πασαρέλες να δίνουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια χρωματιστή μάσκαρα είναι μια καλή υπενθύμιση ότι μπορούμε εύκολα να βάλουμε χρώμα στις εμφανίσεις μας!

Το να ανταλλάξουμε την μαύρη μάσκαρα και να χρησιμοποιήσουμε μια άλλη απόχρωση, που είναι μάλιστα πιο έντονη μπορεί να είναι μια δύσκολη συνήθεια για ν’ αποκτήσουμε. Παρόλα αυτά, δεν είναι ένα look που χρειάζεται να υιοθετούμε κάθε μέρα, αν δεν θέλουμε.

Αρκεί να πειραματιστείς λιγάκι, να δοκιμάσεις μια φορά μια πολύχρωμη μάσκαρα για ένα σου μακιγιάζ και να τεστάρεις το trend!

Αν χρειάζεσαι να λίγη έμπνευση για τις αποχρώσεις που «παίζουν» και γενικά ιδέες για τα looks σου, εμπνεύσου από τις παρακάτω εικόνες από τις πασαρέλες!

colorfulmascara_springtrend_01.jpgcolorfulmascara_springtrend_02.jpgcolorfulmascara_springtrend_03.jpgcolorfulmascara_springtrend_04.jpgcolorfulmascara_springtrend_05.jpgcolorfulmascara_springtrend_06.jpgcolorfulmascara_springtrend_07.jpgcolorfulmascara_springtrend_08.jpg

Κεντρική φωτό: Instagram @uchiideafbΑκολούθησε το allyou στο Instagram!