Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8 Μαΐου

Συμβαίνει σήμερα!



Η Νέα Σελήνη είναι μια εποχή για αναζωογόνηση και εκδήλωση νέων στόχων κι ονείρων. Εάν έχετε μια έλλειψη στη ζωή σας, τότε αυτή είναι η στιγμή να την καλύψετε, είτε μέσω μιας νέας εμπειρίας, προσώπου ή αντικειμένου. Πρέπει να κάνουμε χώρο για ξεκινήματα και ανάλαφρη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης. Έχετε υπόψη σας, είμαστε όλοι ονειροπόλοι όταν ξεκινάμε κάτι νέο, οπότε μη φοβάστε να κάνετε πειραματισμούς.

Pixel

Στις 8 Μαΐου, η Σελήνη θα ενωθεί με τον Ήλιο στον ουρανό για το ιερό και πιστό ραντεβού που είναι η Νέα Σελήνη στον Ταύρο. Όταν χωρίζουμε με το άγχος, μπορούμε να κάνουμε χώρο για να είμαστε υπομονετικοί και να απολαμβάνουμε τη διαδικασία.

Κριός

Πρόσω ολοταχώς! Η ατομικότητά σου είναι φωτεινή, Κριέ. Το να εκφράζεις τον αληθινό σου εαυτό είναι ελκυστικό, κυρίως επειδή πηγάζει από την αίσθηση του σκοπού αντί της μίσους. Αφήστε τους φόβους σας για την οικειότητα και την ευαλωτότητα και θα μπορέσετε να προσελκύσετε τις εμπειρίες και τους ανθρώπους που χρειάζεστε. Δεν είναι ντροπή να δέχεστε βοήθεια και η ικανότητά σας να την λαμβάνετε μπορεί να ενισχύσει την αίσθηση του αυτοσεβασμού σας.

Pixel

Ταύρος

Κράτα το ημερολόγιο σου στο χέρι, Ταύρε. Τι είναι η αγάπη; Πώς δείχνεις στον εαυτό σου αγάπη; Με τη Νέα Σελήνη να εμφανίζεται στο ζώδιό σας, είστε ευπρόσδεκτοι να αυξήσετε την αυτογνωσία σας. Θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε την πορεία που έχετε μπροστά σας. Παρόλο που μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε με τις πληροφορίες που έχετε τώρα, αφήστε στον εαυτό σας χρόνο και χώρο για να ανοίξει πρώτα η διαδρομή για εσάς. Τα εμπόδια μπορούν ανεξάρτητα να έρχονται και να φεύγουν όταν αφήνετε να περάσει ο χρόνος.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει απροσδόκητα επίγνωση στη γοητεία σας. Αν και μπορεί να μην καταλαβαίνετε πώς κινείται το σύμπαν, πιστέψτε ότι αυτό που μοιάζει με πόνο μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ένα κομπλιμέντο. Αποφύγετε να αφήσετε τις πράξεις των άλλων να σας επηρεάσουν. Είστε σε προνομιακή θέση να εκδηλώσετε τους στόχους σας όταν εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας. Σου λέει η εσωτερική σου γνώση να ανησυχείς για άσκοπες προσπάθειες;

Καρκίνος

Οι αυξανόμενες φιλίες αναδύονται στη ζωή σας. Η δύναμη του να περιτριγυρίζεσαι από τα σωστά μέλη της κοινότητας δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάται, αγαπητέ Καρκίνε. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να επιδοθεί σε φεστιβάλ φαγητού, καταφύγια διαλογισμού και οτιδήποτε σας βοηθά να νιώσετε άνετα και σαν στο σπίτι σας. Το να συναντάτε ανθρώπους που ευθυγραμμίζονται με τον σκοπό σας θα μοιάζει φυσικό όταν οδηγείτε με ανοιχτή καρδιά και μια αίσθηση απορίας.

Λέων

Μόνο μερικοί άνθρωποι θα καταλάβουν ή θα εκτιμήσουν το όραμά σου, Λέων. Οι περισσότεροι από εμάς απλώς τραβάμε φωτογραφίες στο σκοτάδι. Γι' αυτό πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν να ακολουθούν μια πιο παραδοσιακή διαδρομή: ό,τι είναι δοκιμασμένο και αληθινό επιτρέπει την εξοικείωση. Όταν αποκλίνετε στο μεγάλο άγνωστο, πρέπει να είστε έτοιμοι να περιστρέψετε και να προσαρμοστείτε όπως χρειάζεται. Το να ανοίξεις ένα μονοπάτι παρά το φόβο θα αποκομίσει πολλά περισσότερα οφέλη από το να αρνηθείς το κάλεσμα της ψυχής σου.

Παρθένος

Παρθένε, σε αγαπώ λόγω της προθυμίας σου να υπηρετήσεις και να συμπληρώσεις τα κενά για τους άλλους. Αυτή τη στιγμή, τα αστέρια προτείνουν να κατευθύνετε αυτού του είδους τη φροντίδα προς την ανάπτυξη της δικής σας γνώσης. Έχετε τόσα πολλά να προσφέρετε στους άλλους, αλλά σκεφτείτε αν έχετε αρκετά για τον εαυτό σας. Επιβραδύνετε και βάλτε σε τάξη τους ελέγχους και τις ισορροπίες σας. Θα ευχαριστήσετε τον εαυτό σας για τις πρακτικές πράξεις αυτοαγάπης.

Ζυγός

Η εκδήλωση οικειότητας απαιτεί μια προθυμία να μείνετε ακίνητοι και να απολαύσετε τη διαδικασία. Το να εμπιστεύεσαι κάποιον δεν σου αρκεί πλέον, Ζυγέ. Η εμπιστοσύνη είναι το ελάχιστο. Όπως, θα πρέπει να νιώθετε άνετα και ενθουσιώδεις με το άτομο που σκέφτεστε να αφήσετε να μπει στα πιο τρυφερά σημεία της ψυχής σας! Αγαπητέ μου, σου αξίζουν αυθόρμητες, απροσδόκητες και γαλήνιες στιγμές διαύγειας στη σύνδεσή σου.

Σκορπιός

Τι κι αν η αγάπη είναι ένα υγιές παράδοξο; Ο εγκέφαλός μας δεν δονείται πάντα με τη συχνότητα της αγάπης. Ίσως όλοι αναζητούμε κάτι διαφορετικό και η αγάπη δεν είναι πάντα πρωταρχική ανάγκη. Θα έχετε απρόσμενες εμπειρίες στις σχέσεις σας. Ανεξάρτητα από την προθυμία σας να εμβαθύνετε τις σχέσεις, τις φιλίες και τις συνεργασίες σας, η μπάλα είναι στο γήπεδο σας. Τα όρια είναι όρια αγάπης και μπορείτε να επιλέξετε να απελευθερώσετε το πνεύμα σας σε ασφαλείς χώρους.

Τοξότης

Μπράβο σου που μαθαίνεις για τον εαυτό σου. Ο επαναπροσανατολισμός του εαυτού σας είναι μερικές φορές απαραίτητος, αλλά το να περνάτε χρόνο έξω και γύρω σε νέους κόσμους και σύμπαντα είναι ενεργειακά και σωματικά επιβαρυντικό. Πώς είναι η αντοχή σου; Ναι, ξέρω ότι είσαι ένα απίστευτα περιπετειώδη ζώδιο, αλλά ακόμα και εσύ μπορείς να καείς. Κάνε ένα διάλειμμα!

Αιγόκερως

Καιρός να χαρείτε. Αφήστε τα συναισθήματά σας να σας υποκινήσουν να προσεγγίσετε και να αγκαλιάσετε την αγάπη και τη στοργή. Ίσως ξεκινήσετε με μια αγκαλιά αντί να υιοθετήσετε τα στυλ δέσμευσης άλλων ανθρώπων. Στωικέ Αιγόκερε, ξέρουμε ότι μπορείς να καθορίσεις τη μοίρα σου. Τι σε κάνει να νιώθεις ζωντανός; Είστε πρόθυμοι να ζήσετε τη ζωή και να μοιραστείτε χρόνο με κάποιον που σας αρέσει;

Υδροχόος

Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης. Καπετάνιε, ετοιμάζεσαι για αποβίβαση; Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας επιτρέπει να εκτιμήσετε το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Η ικανότητά σας να βλέπετε πώς ταιριάζετε σε ένα μεγαλύτερο σύνολο είναι εξαιρετική για την προσωπική σας ανάπτυξη. Το να αφήνετε νέους ανθρώπους να εισέρχονται σημαίνει ότι έχετε την ευκαιρία να δείτε τον εαυτό σας, ενώ ο χρόνος στο σπίτι επιτρέπει διαλογισμό και ηρεμία.

Ιχθύς

Το να περιβάλλετε τον εαυτό σας με καινοτομία επιτρέπει περισσότερη αυτογνωσία. Δεν γνωρίζουν όλοι ότι το συνειδητό και το υποσυνείδητο δεν είναι το ίδιο. Σκεφτείτε γιατί το ζώδιό σας απεικονίζεται ως δύο ψάρια, όχι ένα. Η Νέα Σελήνη σας παρουσιάζει τη δυνατότητα να ενσωματώσετε ή να επιλύσετε τις τρύπες στην ιστορία σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 20 Μαΐου

Έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 20 Μαΐου

Έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Βουτιά απόλαυσης: Ντιπ με χτυπημένη κρέμα μοτσαρέλας και ψητά ντοματίνια

Ένα ντιπ που θα απογειώσει τη γεύση σας

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Όσοι πετυχαίνουν τους στόχους τους διαθέτουν αυτά τα 10 χαρακτηριστικά

Δες πού πρέπει να εστιάσεις και πώς να οργανωθείς για να πετύχεις ό,τι βάζεις στον στόχο σου