Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτό είναι το κομμωτήριο των ονείρων σου

Λουλούδια παντού, καρέκλες με μασάζ και τα καλύτερα προϊόντα μαλλιών.


Κέλλυ Νόβακ

Πριν λίγο καιρό, έγιναν τα εγκαίνια του πρώτου AVEDA-TEO κομμωτηρίου στη Νέα Ερυθραία. Όλοι εμείς οι εκπρόσωποι του τύπου, αλλά και πολλοί celebrities, δώσαμε το παρών μας στον εντυπωσιακό χώρο του κομμωτηρίου.

Pixel

Η Aveda™- η Τέχνη και η Επιστήμη των Αγνών Εκχυλισμάτων Λουλουδιών και Φυτών, είναι  παγκοσμίως αγαπημένη για την αποτελεσματικότητα, τη φυσική προέλευση και την Cruelty Free φιλοσοφία των προϊόντων περιποίησης μαλλιών, προσώπου και σώματος.

Διακοσμημένο με πληθώρα λουλουδιών ειδικά για την περίσταση, το πρώτο AVEDA-TEO κομμωτήριο της Ελλάδας, μας υποδέχτηκε με δροσιστικά smoothies και το διάσημο AVEDA τσάι, γνωστό για τις χαλαρωτικές του ιδιότητες. Το τριώροφο κτήριο μας εντυπωσίασε όλους, χάρη στην επιβλητική του διακόσμηση με εμφανείς αναφορές στη φύση. Εκεί, είχαμε τη δυνατότητα να ξεναγηθούμε στο χώρο και να γνωρίσουμε από κοντά τα εκπληκτικά φυσικά, ‘Cruelty Free’ προϊόντα της εταιρίας.

Pixel
avedateo_opening_01.jpg

Το καλύτερο μέρος της επίσκεψής μας, ήταν όταν αφεθήκαμε στα χέρια της καλλιτεχνικής ομάδας AVEDA ΤΕΟ και ζήσαμε από πρώτο χέρι τη μαγευτική εμπειρία της AVEDA που εγγυάται την απόλυτη χαλάρωση στην καρδιά των Βορείων Προαστίων. Μασάζ στον αυχένα, το πρόσωπο και τα χέρια συνόδευσε την περιποίηση μίας ώρας, η οποία περιλάμβανε hairstyling για τις γυναίκες και grooming για τους άνδρες.

avedateo_opening_03.jpgavedateo_opening_04.jpg

Κατά τη διάρκεια της τελετουργίας, οι hair experts AVEDA TEO μας μύησαν στα μυσταγωγικά rituals που προέρχονται από τις πρακτικές της AYURVEDA και μας σύστησαν τα κατάλληλα προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες μας. Φεύγοντας, πήραμε στα χέρια μας από μία personalized AVEDA paddle brush, στην οποία χαράχτηκαν τα ονόματά μας από τον ειδικό στην τεχνική της πυρογραφίας, Τάσο Αλεξανδρόπουλο.

avedateo_opening_05.jpg

Ανάμεσα στα λαμπερά ονόματα που παρευρέθηκαν ήταν η Κατερίνα Καινούργιου, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Θωμαΐς Απέργη, η Δέσποινα Καμπούρη, η Νεφέλη Κουρή, η Βιβή Μπασινά και η Βάσω Νικοπολίδη, καθώς επίσης και ο Θάνος Καλλίρης, ο Άδαμ Τσαρούχης και o Ρένος Ρώτας.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Φεστιβάλ Καννών 2024: Τα ωραιότερα beauty looks που είδαμε στο κόκκινο χαλί και θέλουμε να αντιγράψουμε

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν ως προς το μακιγιάζ και τις κομμώσεις, στη λαμπερή Croisette

BEAUTY NEWS

Η Lancôme παρουσιάζει τη νέα Hypnôse Drama mascara για περισσότερο όγκο από ποτέ

Ο θρυλικός όγκος κάνει ένα θρυλικό comeback, μέσα από μια βελτιωμένη σύνθεση που είναι αναμφισβήτητα καλύτερη από ποτέ!

BEAUTY NEWS

Η L'Oréal Paris γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας

5 αγαπητές γυναίκες έδωσαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα γύρω από τη μητρότητα, ενθαρρύνοντας όλες μας να αγκαλιάσουμε άφοβα τις φιλοδοξίες μας και να πιστεύουμε στην αυτοεκτίμησή μας καθημερινά

Προτεινόμενα

CELEBS

Δούκισσα Νομικού: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στις Κάννες!

Έκλεψε τα βλέμματα η Ελληνίδα καλλονή

BEAUTY TIPS

Πώς πρέπει να εφαρμόζεις το dry shampoo

Ακολούθησε τα tips μιας ειδικού