Skip to main content

BEAUTY NEWS

O Jean Paul Gaultier σχολιάζει το νέο άρωμα της Kim Kardashian

Κάπου το έχω ξαναδεί αυτό το μπουκάλι. Α, τώρα θυμήθηκα από πού…


Κέλλυ Νόβακ

Αυτό τον μήνα, η Kim Kardashian West ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέους αρώματος, KKW Body Perfume. Όπως το όνομα προμηνύει, το μπουκάλι είναι ένα γυμνό σώμα και για την ακρίβεια το σώμα της ίδιας της Kim K.

Με το που κυκλοφόρησε το μπουκάλι, πολλοί άρχισαν να σχολιάζουν την ομοιότητα του μπουκαλιού του αρώματος, με αυτό του εμβληματικού Classique του Jean Paul Gaultier. Και όπως είναι φυσικό, το γεγονός δεν σχολίασαν μόνο χρήστες των social media αλλά και ο ίδιος ο σχεδιαστής.

Πριν μερικές ημέρες, η σελίδα του Jean Paul Gautier brand στο Instagram σχολίασε… εμμέσως το γεγονός αυτό, ανεβάζοντας 3 φωτογραφίες με το άρωμα του brand και το caption“Keeping up with the fragrance’s news” σε μια απ’ αυτές, μια ξεκάθαρη «μπηχτή» στο όνομα του ριάλιτι της Kim K., “Keeping Up With The Kardashians”.

https://www.instagram.com/p/BiC6PlaDJ2c/?taken-by=jpgaultierofficial

H Kardashian απάντησε στα σχόλια, όταν μέχρι και οι ίδιοι οι φαν της την κατηγόρησαν για αντιγραφή. Συγκεκριμένα, ανέφερε στο Cosmopolitan: «Τα γλυπτά ήταν η έμπνευσή μου…. Ήθελα το μπουκάλι να είναι το ακριβές σχέδιο του σώματός μου, αλλά πάντα λάτρευα τα μπουκάλια του Jean Paul Gaultier».

https://www.instagram.com/p/BiCydqbj--L/?taken-by=jpgaultierofficial

Όσο πάντως και αν υπάρχει αντιπαράθεση στο θέμα, η πραγματικότητα είναι ότι ο σχεδιαστής αν είχε σκοπό να μηνύσει την Kardashian για αντιγραφή, δεν μπορεί. Οι διαφορές ανάμεσα στα δύο μπουκάλια είναι μεγάλες, από το γεγονός ότι η Kardashian έχει ώμους και αφαλό στο μπουκάλι της, ενώ ο Gaultier έχει ένα γυναικείο σώμα ντυμένο με κορσέ.

https://www.instagram.com/p/BiCmiSYjXpa/?taken-by=jpgaultierofficial
https://www.instagram.com/p/Bia2JnSlw2s/?taken-by=kimkardashian

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός