Skip to main content

BEAUTY NEWS

#MessyBun: Υπήρχε λόγος που το χτένισμα της Meghan Markle ήταν… messy

Το ξέρεις ότι μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ αυτό το look, ε;


Κέλλυ Νόβακ

Πόσους μήνες περιμέναμε αυτή την μέρα; Έξι; Παραπάνω; Ούτε που θυμάμαι. Και όμως η ημέρα που όλες περιμέναμε έφτασε! Είδαμε την πανέμορφη και ολόγλυκια Meghan Markle να παντρεύεται τον άνδρα των ονείρων της (μας)!

Ήταν πολύ ωραίο που είδαμε μια τέτοια γυναίκα να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, για πολλούς λόγους. Ένας απ’ αυτούς είναι και το γεγονός ότι η Markle εδώ και καιρό αποτελεί έμπνευση για όλες εμάς, όσον αφορά τις εμφανίσεις της!

Από το εκπληκτικό νυφικό της, μέχρι και το απλό αλλά κομψό μακιγιάζ της, η Meghan έλαμπε ολόκληρη. Το εντυπωσιακό όμως της υπόθεσης είναι, ότι παρά το γεγονός ότι η Δούκισσα του Σάσεξ φόρεσε ένα πανέμορφο Givenchy νυφικό με ένα τεράστιο βέλο πολλών μέτρων και μια εκθαμβωτική (και πανάκριβη) τιάρα, το χτένισμά της παρέμεινε… «προσεγγίσιμο».

https://www.instagram.com/p/BjBBhbHBfwr/?tagged=meghanmarkle

Ένα χαμηλός και ατημέλητος κότσος σινιόν ήταν το look που επέλεξε για την τελετή η Meghan το οποίο είχε σημαντικό λόγο που επέλεξε: ήθελε να διατηρήσει αυτή την «προσεγγίσιμη» προς τους φαν και το κοινό της, φύση που έχει υιοθετώντας ένα χτένισμα το οποίο όλες οι γυναίκες μπορούμε να κάνουμε και μόνες!

Αυτό επιβεβαίωσε και η hairstylist της Meghan. «Το λέμε ‘messy bun’. Eίναι ‘ατημέλητο’ με ένα ελεγχόμενο τρόπο, σιγουρεύοντας ότι δεν θα γίνει… χάλια μετά από λίγες ώρες!».

https://www.instagram.com/p/BjCUczaD-1W/?tagged=meghanmarkle

Κάπως έτσι δεν θα χαρακτηρίζαμε και την Meghan Markle; «Ατημέλητη» αλλά με έλεγχο και έμφυτη κομψότητα; Ε, λοιπόν, η Δούκισσα κατάφερε να πετύχει το τέλειο look για την σημαντική αυτή ημέρα της ζωής της!

Κεντρική φωτό: Instagram @dthomasilluminate

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

BEAUTY NEWS

Celine Beauté: O οίκος Celine λανσάρει τη δική του συλλογή μακιγιάζ

Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για το επόμενο βήμα του εμβληματικού brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;