Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η L’Oreal Paris και ο οίκος Valentino ενώνουν τις δυνάμεις τους

…και ανακοινώνουν μια παγκόσμια συμφωνία για αρώματα και πολυτελή προϊόντα ομορφιάς!


Κέλλυ Νόβακ

Νομίζω ότι όλα εμείς τα… beauty freaks θα πάθουμε frenzy όταν κυκλοφορήσει κάτι από την συνεργασία αυτών των δύο κορυφαίων ονομάτων!

Pixel
Pixel

Η L’Oréal και ο Valentino είναι αυτά τα κορυφαία ονόματα λοιπόν, και μόλις ανακοίνωσαν την υπογραφή μιας παγκόσμιας μακροχρόνιας συμφωνίας αδειοδότησης για τη δημιουργία, την ανάπτυξη και τη διανομή αρωμάτων και πολυτελών προϊόντων ομορφιάς κάτω από την επωνυμία Valentino.

Τα νέα ανακοίνωσε η L’Oreal Group, πριν λίγες ημέρες, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Ο Οίκος Valentino (Maison Valentino), ιδρύθηκε το 1960 στη Ρώμη και κατέχει ένα μοναδικό ρόλο στον κόσμο των πολυτελών προϊόντων χάρη στη μακροχρόνια παράδοσή του στην υψηλή ραπτική, αλλά και στο σύγχρονο, πρωτοποριακό όραμα του Δημιουργικού Διευθυντή Pierpaolo Piccioli. Υπό την επιτυχημένη διεύθυνση του Διευθύνοντος Συμβούλου Stefano Sassi και του Δημιουργικού Διευθυντή Pierpaolo Piccioli, ο Valentino σήμερα ενσαρκώνει την εικόνα της ομορφιάς, της τελειότητας και της μοντερνικότητας και με αυτά τα χαρακτηριστικά, παρέχει μια ισχυρή έμπνευση για τη δημιουργία αρωμάτων και προϊόντων ομορφιάς. Τα τρία κορυφαία και πιο δημοφιλή αρώματα σήμερα είναι τα Valentino Donna, Valentino Uomo και Valentina.

Η συμφωνία θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου 2019, μετά τις κανονιστικές εγκρίσεις - εάν υπάρξουν.

Ο Nicolas Hieronimus, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της L'Oréal, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μας χορηγήθηκε η αδειοδότηση του Οίκου Valentino. Με το μοναδικό συνδυασμό του κύρους και του μοντέρνου, ο Valentino σίγουρα θα προσελκύσει τους millennials καταναλωτές ανά τον κόσμο και θα συμπληρώσει ιδανικά το χαρτοφυλάκιό μας».

Ο Stefano Sassi, Διευθύνων Σύμβουλος του Valentino, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε αυτή τη νέα συνεργασία μαζί με την L'Oréal για να αναπτύξουμε περαιτέρω τη δραστηριοποίησή μας στον χώρο της ομορφιάς. Πιστεύουμε ότι ο Valentino έχει μεγάλες δυνατότητες σε αυτή την κατηγορία και ότι με την απαράμιλλη εμπειρία της L'Oréal στον κλάδο, θα καταφέρουμε αυτό το ενδεχόμενο να το κάνουμε πραγματικότητα».

Κεντρική φωτό: Instagram @maisonvalentino

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Bobbi Brown συνεργάζεται με την Kerri Rosenthal και μας θυμίζει ότι η ομορφιά είναι αγάπη

Η limited edition συλλογή Bobbi Brown x Kerri Rosenthal έρχεται σε μία πολύχρωμη συσκευασία, εμπνευσμένη από την ξεχωριστή και παιχνιδιάρικη αισθητική της Kerri Rosenthal και σας προσκαλεί να εκφράσετε την αγάπη σας για την ομορφιά

BEAUTY NEWS

Η Pamela Anderson στην πρώτη της εμφάνιση με μακιγιάζ εδώ και καιρό είπε «ναι» σε ένα από τα κορυφαία trends της περιόδου

Δείτε την πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού στο Met Gala, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με το healthy glow της

BEAUTY NEWS

NEOSTRATA: Tο brand συνώνυμο της ομορφιάς παρουσιάστηκε με μία μοναδική εκδήλωση

Με καλεσμένους γνωστούς celebrities & skinfluencers, η NEOSTRATA μας αποκάλυψε τον πιο καινοτόμο κόσμο της ομορφιάς

Προτεινόμενα

VIRAL

Eurovision: 20 εξοργιστικά υπέροχες και WTF ερμηνείες (videos)

Με την Μαρίνα Σάττι έτοιμη να ρίξει «ζαριά» για την κορυφή, θυμόμαστε 20 απίθανες και κραυγαλέες εμφανίσεις μέσα από την ιστορία της Eurovision. Γράφει ο Μάνος Νομικός

PETS

6 ενδιαφέροντα γεγονότα για τον εγκέφαλο της γάτας σας

Μερικές πληροφορίες για τον εγκέφαλο των αγαπημένων μας αιλουροειδών

FOOD

5 τροφές που είναι γεμάτες με ηλεκτρολύτες, σύμφωνα με τους διαιτολόγους

Οι ηλεκτρολύτες δεν βρίσκονται μόνο στα αθλητικά ποτά. Μπορείτε να τους πάρετε και από πολλές θρεπτικές τροφές.