Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η Μeghan Markle είναι υπεύθυνη για τη νέα τάση στα τατουάζ

Θέλεις και εσύ φακίδες; Μπορείς να αποκτήσεις… Για πάντα…


Κέλλυ Νόβακ

Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, η Meghan Markle είναι trendsetter. Έχει το… άγγιγμα που Μίδα και ό,τι αγγίζει γίνεται τάση!

Pixel
Pixel

Ό,τι ρούχο φορέσει, από το μπλε J Crew παλτό που φόρεσε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, μέχρι και τα εκπληκτικά 18 καρατίων σκουλαρίκια του γάμου της, μπορούμε να πούμε ότι η Markle δημιουργεί τάσεις, μέσα σε μερικές ώρες!

Η πιο πρόσφατη που έχει προκύψει από την ίδια –ή μάλλον από ένα της χαρακτηριστικό του προσώπου της- είναι ένα trend σίγουρα… αναπάντεχο!

Η Markle είναι από τις γυναίκες που έχουν εμφανείς φακίδες στο πρόσωπο (σε μερικές από εμάς εμφανίζονται μόνο το καλοκαίρι!) και αυτό φαίνεται να είναι ένα… στοιχείο που θέλουν πολλές γυναίκες για τις εμφανίσεις τους!

https://www.instagram.com/p/Bjo_cnqh30P/?tagged=meghanmarkle

Σύμφωνα με ένα τατουατζίδικο στην Ατλάντα, πολλές είναι οι γυναίκες που από την ημέρα του βασιλικού γάμου, ζητούν να «χτυπήσουν» στο πρόσωπό τους… τις φακίδες της Markle!  

Το εν λόγω τατουατζίδικο προσφέρει και μια ημιμόνιμη επιλογή, με τις φακίδες να μπορεί να διατηρήσει κανείς μέχρι και 3 χρόνια!

Οπότε, αν κάποιος μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, μετανιώσει το «τατουάζ» αυτό, δεν θα χρειάζεται να το υποστεί για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Σαφώς, μετά το ξέσπασμα της… τάσης αυτής, πολλές επαγγελματίες makeup artists προτείνουν πιο safe οδούς, όπως προσφέροντας αυτό το αποτέλεσμα στις πελάτισσές της, χρησιμοποιώντας ένα απλό (και όχι μόνιμο!) μολύβι φρυδιών.

Η ίδια αποκάλυψε ότι μετά τον γάμο της Markle και του Harry πολλές πελάτισσες της, της ζητούν φακίδες! Με ένα μαλακό μολύβι σε καστανή απόχρωση λοιπόν, κάνοντας μερικές «τελίτσες» στο σημείο της μύτης και των ζυγωματικών και «σβήνοντάς» τις ελαφρώς με τα δάχτυλά σου (ώστε να μην είναι πολύ έντονο το αποτέλεσμα) μπορείς να αποκτήσεις κι εσύ φακίδες σαν της Markle!

Κεντρική φωτό: Instagram @rskinlaser

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Bobbi Brown συνεργάζεται με την Kerri Rosenthal και μας θυμίζει ότι η ομορφιά είναι αγάπη

Η limited edition συλλογή Bobbi Brown x Kerri Rosenthal έρχεται σε μία πολύχρωμη συσκευασία, εμπνευσμένη από την ξεχωριστή και παιχνιδιάρικη αισθητική της Kerri Rosenthal και σας προσκαλεί να εκφράσετε την αγάπη σας για την ομορφιά

BEAUTY NEWS

Η Pamela Anderson στην πρώτη της εμφάνιση με μακιγιάζ εδώ και καιρό είπε «ναι» σε ένα από τα κορυφαία trends της περιόδου

Δείτε την πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού στο Met Gala, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με το healthy glow της

BEAUTY NEWS

NEOSTRATA: Tο brand συνώνυμο της ομορφιάς παρουσιάστηκε με μία μοναδική εκδήλωση

Με καλεσμένους γνωστούς celebrities & skinfluencers, η NEOSTRATA μας αποκάλυψε τον πιο καινοτόμο κόσμο της ομορφιάς

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

2 tips για γερά και μακριά μαλλιά

Ακολούθησε τα και δες τα μαλλιά σου να αλλάζουν