Skip to main content

BEAUTY NEWS

Tα αγαπημένα μου προϊόντα ομορφιάς για τον Ιούνιο

Μπήκε καλά το καλοκαιράκι…


Κέλλυ Νόβακ

Έχω αποκτήσει μια συνήθεια τελευταία. Αρχικά, λόγω της δουλειάς μου κάθε μήνα λαμβάνω πολλά προϊόντα ομορφιάς τα οποία καλούμαι να τεστάρω. Έτσι λοιπόν, κάθε μήνα συλλέγω τα αγαπημένα μου προϊόντα τα οποία θέλω να σου παρουσιάζω. Αυτό, γιατί όταν δοκιμάζω νέα προϊόντα τα οποία πραγματικά αγαπώ, με πιάνει ένας τρομερός ενθουσιασμός που θέλω να τον μοιραστώ μαζί σου! Δεν μπορώ να κρύψω την χαρά μου, όταν συνειδητοποιώ πόσο καλά και αποτελεσματικά είναι κάποια προϊόντα, είτε αφορούν την περιποίηση της επιδερμίδας ή των μαλλιών μας, το μακιγιάζ κτλ.

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω λοιπόν, σου παρουσιάζω παρακάτω και τα αγαπημένα μου προϊόντα ομορφιάς για τον Ιούνιο! Eλπίζω να τα δοκιμάσεις κι εσύ και να τα αγαπήσεις όσο κι εγώ!

NIVEA Hyaluron Cellular Filler Κρέμα Ημέρας SPF 15

7bdpjune_01.jpg

Eκπληκτική κρέμα ημέρας από τη Nivea. Η νέα Hyaluron Filler με SPF15 με σύνθεση κυτταρικά ενεργών συστατικών ενεργοποιεί την παραγωγή Υαλουρονικού Οξέος στα κύτταρα της επιδερμίδας. Η σύνθεση περιέχει ένα σύμπλεγμα κυτταρικά ενεργών συστατικών,συμβατών με την επιδερμίδα: Υαλουρονικό Οξύ και Κρεατίνη. Άμεσα και με συχνή χρήση, η σύνθεση αυτή γεμίζει τις ρυτίδες. Τα ενεργά δραστικά συστατικά του ενεργοποιούν τα κύτταρα της επιδερμίδας να παράγουν το δικό τους Υαλουρονικό Οξύ. Το σύστημα προστασίας από την ακτινοβολία UVA&UVB με SPF15 προστατεύει την επιδερμίδα από τη φωτογήρανση, τον εκφυλισμό των κυττάρων και τις κηλίδες της ηλικίας. H ελαφριά υφή της απλώνεται απαλά στην επιδερμίδα και απορροφάται στη στιγμή, προσφέροντας άμεσα αίσθηση άνεσης και αποτελεσματικότητας.

Β-Earth Cosmetics, Γαλάκτωμα Σώματος Joy- Αναζωογόνηση

7bdpjune_02.jpg

Φανταστικό, βελούδινο γαλάκτωμα σώματος (για όλη την οικογένεια) με ενυδατική, αντιοξειδωτική και ηρεμιστική δράση χάρη στη συνέργεια της οργανικής αλόης, του εκχυλίσματος οργανικής ελιάς και της πανθενόλης (Προβιταμίνη Β5). Η σειρά JOY έχει παιχνιδιάρικο και πικάντικο άρωμα και περιέχει δραστικά εκχυλίσματα απο σταφύλι, λεβάντα και ginseng τα οποία έχουν πλούσιες αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Στην προστασία του κολλαγόνου και στην τόνωση της επιδερμίδας συμβάλλει και το Ginseng ενώ η λεβάντα ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία κι έτσι συμβάλλει στην καλύτερη οξυγόνωση και θρέψη των κυττάρων απαλύνοντας τις πρώτες λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Bioten Lip balm “Hydrate my lips!”

7bdpjune_03.jpg

Θα κάνει θαύματα στα αφυδατωμένα από τον ήλιο χείλη αυτό το balm! Χάρη στο βασικό συστατικό του, την aloe vera προσφέρει φροντίδα και ενυδάτωση που διαρκεί!

Dalon Sensation Body Slimming Gel

7bdpjune_04.jpg

Το τέλειο προϊόν για το καλοκαίρι! Μελέτες έδειξαν ότι χάρη στην εμπλουτισμένη σύνθεση του αυξάνει την λιποδιάλυση κατά 22% την μικροκυκλοφορία κατά 64% ενώ μειώνει την περιφέρεια κατά 4,4 εκατοστά και την μέση 3,5 εκατοστά μετά από 10 εβδομάδες καθημερινής χρήσης!

Skinceuticals, Phloretin CF Gel

7bdpjune_05.jpg

Φανταστικό προϊόν! Πρόκειται για έναν ορό προσώπου 3πλής αντιοξειδωτικής & αντιγηραντικής δράσης και πρωτοποριακό αντιοξειδωτικό serum-in-a-gel με 2% φλορετίνη, 10% L-ασκορβικό οξύ και 0.5% φερουλικό οξύ. Το Phloretin CF Gel αψηφά τα όρια στων συνθέσεων gel χρησιμοποιώντας ένα τελευταίας τεχνολογίας γελοποιητή που ακολουθεί τις αυστηρές παραμέτρους για τη βιταμίνη C που καθιέρωσε η έρευνα του πανεπιστημίου Duke. Με καθημερινή χρήση, προστατεύει το δέρμα από ευρεία σειρά αντιδραστικών μορίων και άλλων δερματικών βλαβών. Αυτό το αξιόπιστο αντιοξειδωτικό επιταχύνει επίσης την κυτταρική ανανέωση και αποκαθιστά μια λαμπερή και υγιή όψη.

MARK GEL SHINE, βερνίκι νυχιών με ζελέ τελείωμα 7 σε 1

7bdpjune_06.jpg

Mοναδικές αποχρώσεις, έντονη λάμψη, ζελέ τελείωμα και σύνθεση που φροντίζει τα νύχια σε νέες φανταστικές υφές.

Helenvita ACNormal Cleansing Gel

7bpjune_07.jpg

Απαλό, αφρίζον καθαριστικό σε υγρή μορφή για τις ανάγκες της λιπαρής, με τάση προς ακμή επιδερμίδας. Περιέχει επιφανειοδραστικά συστατικά, καθαρίζει σε βάθος αφαιρώντας τους ρύπους και την περίσσεια του σμήγματος, χωρίς να απολιπαίνει την επιδερμίδα. Εφάρμοσε πρωί και βράδυ σε υγρό δέρμα.. Δεν περιέχει parabens και θειικές ή θειώδεις ενώσεις (SLS).

Elvive Extraordinary Oil – Low Shampoo

7bpjune_08.jpg

Viktor & Rolf, Bonbon Eau de Toilette

7bpjune_09.jpg

Η επιτομή του καλοκαιριού είναι αυτό το άρωμα! Ένα κοκτέιλ ζωηρών κόκκινων φρούτων, χορεύει στους ρυθμούς των φωτεινών, λουλουδάτων νοτών, με όλη την ανάλαφρη ρευστότητα ενός αέρινου καλοκαιρινού φορέματος. Η ακαταμάχητη καραμέλα, η μαγευτική γλυκύτητα στην καρδιά του Bonbon, απαλύνεται εδώ μέσα από μια συμφωνία μόσχων, για να ενσταλάξει την πιο γλυκιά καλοκαιρινή φρεσκάδα.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;