Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η νέα ανδρική συλλογή μακιγιάζ έχει άρωμα από… Γαλλία

Η Chanel πρωτοπορεί (ξανά).


Κέλλυ Νόβακ

Ναι, έχεις δει άνδρες να φοράνε μακιγιάζ. Για την ακρίβεια, έχεις πάθει εμμονή με YouTubers όπως τον MannyMUA, τον Jeffree Star, τον James Charles και ένα σωρό ακόμη διάσημους makeup artists αλλά και lovers του μακιγιάζ που δεν διστάζουν να το φορούν συνέχεια.

Τι μακιγιάζ όμως φοράνε; Προιόντα σχεδιασμένα για γυναίκες. Όχι για άνδρες. Τα δεδομένα αλλάζουν όμως τώρα. Μετά το Tom Ford Beauty και την Clinique να κάνουν το πρώτο βήμα, έρχεται τώρα ο θρυλικός, γαλλικός οίκος, Chanel να πρωτοπορήσει στον χώρο της ομορφιάς.

Μια συλλογή μακιγιάζ για άνδρες πρόκειται να κυκλοφορήσει το γνωστό brand. Με το όνομα “Boy de Chanel”, η συλλογή θα περιλαμβάνει ένα foundation με ελαφριά κάλυψη, μολύβια για τα φρύδια και ματ lip balms.

«Όπως και η Gabrielle Chanel δανείστηκε στοιχεία από την ανδρική γκαρνταρόμπα για να ντύσει τις γυναίκες, η Chanel εμπνέεται από τον κόσμο των γυναικών για να γράψει το δικό της λεξιλόγιο, μιας νέας, προσωπικής αισθητικής για άνδρες», δήλωσε το brand στο WWD.

«Γραμμές, χρώματα, συμπεριφορές, χειρονομίες…. Δεν υπάρχει απολύτως καμία θηλυκή ή ανδρική προϋπόθεση: Το στιλ από μόνο του ορίζει τον άνθρωπο που θέλουμε να γίνουμε».

Ο οίκος, ο οποίος έχει ήδη την δική του unisex τσάντα και άρωμα, έχουν το ίδιο όνομα με την συλλογή. Και ενώ το όνομα αυτό υποθέτουμε ότι είναι αναφορά στο ανδρικό φύλο, στην πραγματικότητα είναι το όνομα της πρώτης αγάπης της Coco Chanel, Boy Capel.

«Δημιουργώντας την Boy de Chanel, την πρώτη συλλογή μακιγιάζ για άνδρες, επιβεβαιώνει την συνεχή εναλλαγή στους κώδικες ενός αμετάβλητου οράματος: Η ομορφιά δεν είναι θέμα φύλου, είναι θέμα στιλ», ολοκληρώνει το brand.

Το foundation έχει το όνομα Boy de Chanel, έχει SPF 25 και 8 διαφορετικές αποχρώσεις.

chanelmensmakeupline_02.jpg

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης, μολύβια για τα φρύδια σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις. Τέλος, η συλλογή περιλαμβάνει ένα ματ, ενυδατικό balm.

chanelmensmakeupline_01.jpg

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει στην Νότια Κορέα πρώτα, την 1η Σεπτεμβρίου. Το Νοέμβριο και τον Ιανουάριο θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως στις μπουτίκ Chanel, αλλά και στο Chanel.com.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα