Skip to main content

BEAUTY NEWS

H Willow Smith, η αντικομφορμίστρια

Η νέα καμπάνια του αρώματος “Mutiny” του οίκου Maison Margiela έχει ένα σημαντικό μήνυμα.


Κέλλυ Νόβακ

Από την Willow Smith, το απόλυτο κουλ, badass αλλά και fashion icon κορίτσι της εποχής μας, τα περιμένουμε όλα. «Όλα» όσα περιμένουμε απ’ αυτή, πιστεύουμε ότι θα είναι καλά για την γενιά μας πάνω απ’ όλα. Ότι ενισχύει δηλαδή σε ένα καλύτερο αύριο για την γενιά της και τους νέους ανθρώπους.

Αυτό κάνει λοιπόν και στην νέα καμπάνια του νέου αρώματος του οίκου Maison Margiela. Ο οίκος κυκλοφορεί το πρώτο του άρωμα, από τότε που ο John Galliano ανέλαβε την Καλλιτεχνική Διεύθυνση.

Η γνωστή σταρ, παρέα με την ηθοποιό Sasha Lane, τα ανερχόμενα μοντέλα Teddy Quinlivan, Hanne Gaby Odiele, Molly Bair αλλά και την τραγουδίστρια, Princess Nokia ποζάρει σε μια καμπάνια που ξεφεύγει από τις νόρμες και παροτρύνει τον κόσμο να βγει στους δρόμους και να επαναστατήσει, να γίνει μοναδικός/ή.

Αλλά από τον Galliano, η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο. Την καμπάνια για το “Mutiny” επιμελήθηκε ο ταλαντούχος Craig McDean, ένας φωτογράφος ο οποίος είναι γνωστός για την αντισυμβατική του αισθητική, κάτι το οποίο χαρακτηρίζει ξεκάθαρα το concept της καμπάνιας.

«Πιστεύω πώς αυτή η γενιά είναι πιο περιφρονητική. Είμαστε διατεθειμένοι να αντέξουμε τον πόνο, με σκοπό να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Η θηλυκότητα είναι κάτι σαν το νερό: μπορώ να σπάσω τον βράχο, είμαι τόσο δυνατή αλλά μπορώ να προχωρήσω με αρμονία. Θέλουμε περισσότερα ακόμη και κάτι πιο πνευματικό. Δημιούργησε τους κανόνες και μετά σπάσε τους», δήλωσε σχετικά η Smith.

mutiny_campaing_margiela_01.jpgmutiny_campaing_margiela_02.jpgmutiny_campaing_margiela_03.jpgmutiny_campaing_margiela_04.jpg

Απόλαυσε το βίντεο της καμπάνιας 

https://www.youtube.com/watch?v=hH0oQhVimo4

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς να είσαι πιο ευτυχισμένη, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ρωτήσαμε τι λένε τα άστρα για το πώς να είμαστε πιο ευτυχισμένοι

CELEBS

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι - χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου

Το νησί των Ανέμων επέλεξε το ζευγάρι για τις πασχαλινές του διακοπές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Γευστικό ταξίδι στην Ιταλία με pasta Puttanesca

Ζυμαρικά που μυρίζουν Μεσόγειο Θάλασσα