Skip to main content

BEAUTY NEWS

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «H απόλαυση ξεκινάει από την καλή στοματική υγεία»

Η Frezyderm και ο γνωστός σεφ τεστάρουν τον ουρανίσκο μας.


Κέλλυ Νόβακ

Υπάρχει σημαντικότερο πράγμα από το φαγητό; Για εμένα… όχι. Αγαπώ το φαγητό. Είναι απόλαυση, τι να κάνουμε! Από το να απολαύσεις ένα μαγειρευτό, παραδοσιακό πιάτο που έχει κάνει η μανούλα σου, μέχρι και το να καλέσεις τους φίλους σου στο σπίτι σου και να μαζευτείτε γύρω από την κουζίνα και να μαγειρέψετε παρέα.

Ένα ωραίο γεύμα, πρωινό ή γλυκό μας φέρνει ευχαρίστηση! Ειδικά αν το έχει φτιάξει ο  Δημήτρης Σκαρμούτσος, με τα χεράκια του! Η απόλαυση τότε είναι σίγουρη!

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε δημιουργίες του γνωστού Δημήτρη Σκαρμούτσου! Ο γνωστός σεφ συνεργάστηκε με τον ειδικό της στοματικής υγείας και μας τόνισαν την σημασία της στοματικής υγιεινής.

frezyoralscience_00.jpg

Ως brand ambassador της σειράς ORAL SCIENCE της FREZYDERM μοιράστηκε μαζί μας το μυστικό του:

«H απόλαυση ξεκινάει από την καλή στοματική υγεία», δήλωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος

frezyoralscience_01.jpg Για να απολαμβάνουμε, λοιπόν στο έπακρο κάθε γεύση, είναι απαραίτητη η καθημερινή στοματική φροντίδα με εξειδικευμένα προϊόντα. Η σειρά ORAL SCIENCE της FREZYDERM είναι μια ολοκληρωμένη σειρά καθημερινής φροντίδας για υγιές στόμα και γερά δόντια με προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη. frezyoralscience_02.jpg

Η σειρά διαθέτει μία ευρεία γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων (Πλάκα-Πέτρα-Τερηδόνα, Ευαίσθητα δόντια, Ουλίτιδα, Περιοδοντίτιδα, Διαβήτης, Εγκυμοσύνη, Ομοιοπαθητική, Λεύκανση) και επιπλέον περιέχει προβιοτικά για τη διατήρηση και επαναφορά της μικροβιακής χλωρίδας του στόματος.

frezyoralscience_03.jpg 

Για κάθε ανάγκη λοιπόν, υπάρχει μια ολοκληρωμένη πρόταση που αποτελείται από οδοντόπαστα, στοματικό διάλυμα και προβιοτικό. Όλη η σειρά είναι χωρίς συντηρητικά Parabens & SLS (αφριστικός παράγοντας που υπάρχει συνήθως στις οδοντόπαστες και προκαλεί ξηροστομία). Επιπλέον, οι οδοντόπαστες είναι σε πρωτοποριακή, μοντέρνα και εύχρηστη συσκευασία.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της