Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αν το beauté της Κυριακής σου θέλει ανανέωση...

Τότε σου έχω εδώ ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι!


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Το Σαββατοκύριακο είναι εκείνο το διήμερο που πραγματικά περιμένουμε όλες με ανυπομονησία ώστε να αφιερώσουμε λίγο παραπάνω χρόνο στον εαυτό μας και στην φροντίδα μας. Να κάνουμε εκείνο το… boost που θα μας εξασφαλίσει για όλη την επόμενη εβδομάδα την αυτοπεποίθηση και την ανανέωση που χρειαζόμαστε. Πώς θα το πετύχουμε; Με νέα επαναστατικά προϊόντα, των οποίων η δράση εξασφαλίζει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η ομορφιά θέλει update στην beauty ρουτίνα σου και εσύ ρίχνοντας μία ματιά παρακάτω θα ανακαλύψεις όσα ακριβώς χρειάζεσαι. 

G9SKIN Milk Bomb Mask - Pure Milk

Αυτή η ευφάνταστη μάσκα ομορφιάς που θυμίζει συσκευασία γάλατος, αντιμετωπίζει άμεσα την ξηρότητα στο δέρμα. Ονομάζεται Pure Milk και προέρχεται από την κορεατική μάρκα G9SKIN.  Χρησιμοποιώντας το εκχύλισμα πρωτεΐνης γάλακτος και ένα συμπλήρωμα αμινοξέων, προσκολλάται στο πρόσωπο για μέγιστη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Η επιδερμίδα σου θα γίνει βελούδινη!

11689568-1744557460686741.jpg

Body Mist Good Vibes της essence

Δεν αρκεί μόνο να είναι το πρόσωπό μας φρέσκο και λαμπερό, θέλουμε και το σώμα μας να αναδύει μια μυρωδιά φρέσκων λουλουδιών και φρούτων. Το νέο σπρέι για το σώμα θα συμπληρώσει εξαιρετικά το ανοιξιάτικο look σου, και χάρη στην υπέροχη μυρωδιά του, είναι σίγουρο ότι δεν θα περάσετε απαρατήρητες! 

 

530945_Essence_body-mist_Front View Closed_jpeg.jpg

 

Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead 3-Step Kit

 

Για να απαλλαγείς από τους ενοχλητικούς πόρους στη ζώνη Τ του προσώπου σου υπάρχει αυτό το πολύ έξυπνο τριπλό σύστημα, το Kit 3-Step Kit Blackhead της Holika Holika. Ακολούθηγσε τα βήματα και σε χρόνο dt θα αποκτήσεις καθαρό δέρμα χωρίς σμήγμα και νεκρά κύτταρα. 

 

 

11693567-1944559170310523.jpg

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΟΡΡΕΣ, Επανορθωτική κρέμα νύχτας για 48ωρη ενυδάτωση 

Βελούδινη κρέμα νύχτας για ενισχυμένη ενυδάτωση και θρέψη. Εμπλουτισμένη σε πρεβιοτικά και προβιοτικά, πρωτεΐνες Γιαουρτιού, ενυδατικό πλέγμα βιοπολυμερών, τρεις τύπους υαλουρονικού οξέος και φυτικά βούτυρα, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και λείο δέρμα ήδη από το επόμενο πρωί.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ.jpg

 

 Θρεπτικό έλαιο για τα χείλη Avon True (Nourishing Oil) 

Προσφέρει 3 φορές περισσότερη ενυδάτωση άμεσα, απαλότητα στα χείλη με ελαφρύ, υγιές, φυσικό χρώμα. Χαρίζει λάμψη χωρίς να κολλάει, ενώ το εύχρηστο, ενσωματωμένο πινέλο εφαρμογής δίνει την ιδανική δόση. Επιπλέον, προστατεύει από τον ήλιο με spf 12.

avon.jpg

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;