Skip to main content

BEAUTY NEWS

Νέες σειρές μακιγιάζ που αξίζουν την προσοχή μας

Όταν αλλάζει η σεζόν αλλάζουν και τα χρώματα!


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Όχι μόνο γύρω μας αλλά και επάνω μας. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το μακιγιάζ μας. Επιβάλλεται μία ανανέωση η οποία θα στηρίζεται σε νέες αποχρώσεις, υφές και μυρωδιές. Οι δύο ολοκαίνουργιες συλλογές μακιγιάζ της L'Oreal Paris και της Erre Due το αποδεικνύουν περίτρανα. Ρίξε μια ματιά και περιμένουμε τις εντυπώσεις σου.

Τα Super Stay Ink Crayons της Maybelline, είναι η νεότερη προσθήκη στην οικογένεια των κραγιόν της Maybelline Superstay. Με πανεύκολη εφαρμογή ακριβείας, χαρίζουν στα χείλη έντονο ματ αποτέλεσμα με άνεση και διάρκεια έως και 8 ώρες. Πρόκειται για τα πιο κρεμώδη, ελαφριά, φωτεινά αλλά και σταθερά κραγιόν και κυκλοφορούν σε 11 υπέροχες αποχρώσεις δίνοντας τη δυνατότητα για χρήση τόσο στη καθημερινότητα όσο και σε ειδικές περιστάσεις. Με τη σύνθεση τους προσφέρουν άνετη αίσθηση και αναλλοίωτο αποτέλεσμα. Επιπλέον, η super on the go συσκευασία τους διαθέτει ενσωματωμένη ξύστρα για να έχεις μύτη ακριβείας σε κάθε χρήση. Η χρήση τους είναι απλή, με τη μύτη κάνεις το περίγραμμα και με τα πλάγια γεμίζεις όλη την επιφάνεια των χειλιών.

 

 

elle-maybelline-super-stay-ink-1556382188.png

 

 

 

Ανακάλυψε τώρα τη City Mini παλέτα που σου ταιριάζει και βρες τον δικό σου χρωματικό σχεδιασμό! Οι αρμονικά συνδεδεμένες μεταξύ τους αποχρώσεις έρχονται για να δημιουργήσουν ξεχωριστά λαμπερά looks για κάθε περίσταση. Από την Graffiti Pop μέχρι την Rooftop Bronzers, υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί αυτών των pigment σκιών για να δημουργήσεις το ιδανικό look για σένα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν ένα πολύ ωραίο και φρέσκο αποτέλεσμα αλλά και ένα δραματικό εφέ στην κάθε σου εμφάνιση.

 

product_laydown_city_mini_palettes_downtown_sunrise_dmi_image_na_no-cta.jpg

 

 

Back to 70's

Η νέα συλλογή SS 2019 της ERRE DUE ‘’Motel Chic’’ είναι αφιερωμένη στην ελευθερία των ‘70s. Χρώματα εμπνευσμένα από το Αμερικάνικο τοπίο, τις απέραντες διαδρομές με μία Mustang με απαλά nudes, πορφυρές αποχρώσεις και vintage μωβ. Ξεθωριασμένα καφέ και used jeans, casual μεταλλικές λάμψεις και hints από glitter συμπληρώνουν την εποχή που όλα επιτρέπονται για τους σύγχρονους millennials. 

 

Πάρε μία γεύση από τα προϊόντα 

 

Drama-Sized-Mascara-No-502.jpgKissproof-Matte-Lip-Color-No-705.jpgLasting-Contour-Twin-Lip-Pencil-No-150.jpg Blush-Color-Palette-No-300.jpg

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Το εσώρουχο που πρέπει να φοράς κάτω από φορέματα

Σμιλεύει το σώμα και κρύβει την κυτταρίτιδα και τις ατέλειες

CELEBS

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά λιγο πριν γεννήσει

Έτσι πέρασε την Κυριακή του Πάσχα η εγκυμονούσα ηθοποιός

BEAUTY TIPS

Πώς θα διατηρήσεις το δέρμα στα χέρια σου ενυδατωμένο και αψεγάδιαστο

Ένα πολύ αποτελεσματικό τρικ για την περιοχή των νυχιών