Skip to main content

BEAUTY NEWS

Το Σάββατο σε περιμένουν δώρα, εκπλήξεις και τόση ομορφιά που δε φαντάζεσαι!

Ε ναι λοιπόν αυτό το Σάββατο, κάτι μου λέει πως είναι η μέρα που θα αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή!


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

'Έχεις ακούσει ποτέ σου για την χρωματοθεραπέια; Το πιθανότερο είναι πως όχι αφού η μέθοδος Color Psychodynamics δεν είναι ακόμα καθόλου διαδεδομένη στην Ελλάδα. Τα χρώματα όμως παίζουν πολύ πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή μας από όσο ίσως φαντάζεσαι και μπορώ να στο αποδείξω! Αν έρθεις μαζί μου αυτό το Σάββατο στον εναλλακτικό χώρο Solid (Ομήρου 1, Νέο Ψυχικό, Φάρος Ψυχικού), θα βάλεις τόσο χρώμα στην ημέρα σου όσο ποτέ άλλοτε δεν πίστευες ότι μπορούσες! Τι εννοώ; Για πρώτη φορά στη Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί βιωματικό παιχνίδι Ψυχοδυναμικής Χρωματοθεραπείας ! Σκοπός του; Να ανακαλύψεις τον εαυτό σου, να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου, να ομορφύνεις εσωτερικά και εξωτερικά .

Είμαστε γυναίκες, η καθημερινότητά μας επιβάλλεται να είναι όμορφη δε νομίζεις; Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε με τρόπους που ως τώρα δεν γνωρίζαμε.... Στο πρωτοποριακό workhop "What Makes You Feel Beautiful"  όλα μπορούν να συμβούν και τα πάντα μπορούν να αλλάξουν! Φτάνει να έρθεις μία βόλτα στο Ψυχικό και να λάβεις μέρος σε να διασκεδαστικό workshop με έντονο το στοιχείο της ομορφιάς και της πνευματικότητας τα οποία εκμαιεύονται σε πρακτικό και θεωρητικό επίπεδο. 

Επίσης δεν πρόκειται να φύγεις με άδεια χέρια! Όλες όσες πάρουν μέρος στο workshop "What Makes You Feel Beautiful", θα φύγουν κερδισμένες και ανανεωμένες όχι μόνο πνευματικά ή ψυχολογικά  αλλά και πρακτικά!

Δώρα σε περιμένουν από τις μεγαλύτερες εταιρείες καλλυντικών: OPI  BIOTEN BAYA ghd WELLA

KΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ VIVA.GR ΕΔΩ Ή ΣΤΟ WWW.MISSBLOUBLOU.COM 

Μάθε ακόμα περισσότερες λεπτομέρεις παρακάτω:

Το “What Makes You Feel Beautiful” workshop περιλαμβάνει:

Beauty Masterclass “Unapologetically Myself” by ghd 

Tην ομορφιά την αισθάνεσαι πρώτα μέσα σου, μόνο έτσι μπορείς να την κατακτήσεις και να την εκπέμψεις στο περιβάλλον σου. Η αυτοπεποίθηση εξαρτάται από την αυτοδιάθεσή μας και αυτός ο παράγοντας επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από αυτό που αντικρίζουμε στον καθρέφτη μας. Τα μαλλιά μας, μαρτυρούν πολλά περισσότερα για αυτό που είμαστε. Είναι το “στέμμα” μας, είναι στοιχείο θηλυκότητας, είναι ο χαμαιλέων της εμφάνισής μας αφού αποτελούν το πιο ευέλικτο “εργαλείο” για να εκφράσουμε καθημερινά τον εαυτό μας. Flirty, Bombshell, Boss, Fierce, Playful, όποια και αν είναι η διάθεσή σου, μπορείς να την εκφράσεις άφοβα με τα μαλλιά σου και τα hair tools ghd! Μαζί μας, οι hair experts της WELLA από τα κομμωτήρια Hairway στο ειδικό booth θα επιμεληθούν το hairstyling σου, με βάση ένα από τα looks που έχουν επιλέξει μαζί με τη MissBlouBlou και συνάδει περισσότερο με το πιο δυνατό στοιχείο του χαρακτήρα σου. Ήρθε η ώρα να δείξεις στον κόσμο ποια είσαι.

All things Detox: Detox Workshop by bioten Detox με την Beauty Blogger Αλεξία Ζαραδούκα

Οι έντονοι ρυθμοί ζωής της πόλης μας δίνουν ενέργεια και ενισχύουν το δυναμισμό μας. Ωστόσο δεν είναι όλα τόσο ρόδινα καθώς το καυσαέριο, η κίνηση, η ένταση και το άγχος της καθημερινότητας ταλαιπωρούν καθημερινά τον ψυχισμό αλλά και την επιδερμίδα μας. Στο All things Detox workshop by bioten Detox θα μάθουμε τεχνικές χαλάρωσης που αποτοξινώνουν το νου από την ένταση της ημέρας και βοηθούν στη καλή μας διάθεση. Παράλληλα θα μάθουμε για όλα τα μυστικά της νέας σειράς bioten Detox, η οποία αποτοξινώνει και προστατεύει την επιδερμίδα μας από τις ελεύθερες ρίζες και όλους τους μολυντικούς παράγοντες της πόλης που τη βλάπτουν. Μαθαίνουμε τους τρόπους για να έχουμε μια ασπίδα αποτοξίνωσης σε πνεύμα και επιδερμίδα ώστε να ακτινοβολούμε αυτοπεποίθηση κάθε στιγμή της ημέρας μας.

“Η ομορφιά είναι συναίσθημα” από την Έφη Ανέστη

Η Έφη Ανέστη, με μακρά πορεία στο χώρο των media και την εξειδίκευσή της ως beauty editor έχει ένα μοναδικό τρόπο να σε παρασύρει στο “μπιουτόκοσμό” της. Έχει εργαστεί για 17 χρόνια ως beauty editor στο περιοδικό Cosmopolitan, έχει συνεργαστεί με πολλά μέσα ενώ παράλληλα διατηρεί το blog της, www.beautydiaries.gr . Τα τελευταία χρόνια διατηρεί το δικό της eshop με stationary κάνοντας “ομορφοχαμό”. Η Έφη έχει καταλήξει στο ότι “Η Ομορφιά είναι Συναίσθημα” και αυτό ακριβώς θα μοιραστεί μαζί μας στην ομιλία της. Ποιο είναι αυτό το συναίσθημα που μας ομορφαίνει μαζί με τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε, δίνοντάς τους άλλη αξία; Θα το ανακαλύψουμε μαζί στο workshop. 

BAYA FIT Corner to Style Yourself

Σε φροντίζεις; Φροντίζεις το σώμα σου; Πώς εκφράζεις το δυναμισμό σου; Το Baya Fit, θα είναι μαζί μας, με playful στιλιστικούς συνδυασμούς για να γνωρίσεις την πιο δυναμική πλευρά του εαυτού σου, να δοκιμάσεις τα δικά σου athleisure looks και ίσως να είσαι εσύ η τυχερή που θα κερδίσει μια δωροεπιταγή αξίας 100€ για αγορές BAYA.

Ομορφιά χωρίς χαλάρωση δεν υφίσταται και τα Dogkas Wines φροντίζουν να σε χαλαρώσουν τόσο όσο χρειάζεται για να χαρείς τη στιγμή απελευθερωμένη από όσα σε κρατάνε σε ένα καθωσπρεπισμό που δεν σου αρμόζει.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των εισιτήριων θα δοθεί για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS, τα οποία στηρίζουν παιδιά που έχουν χάσει ή κινδυνεύουν να χάσουν τη φροντίδα της οικογένειάς τους. Κατά τη διάρκεια του event μπορείτε να προμηθευτείτε τα ανοιξιάτικα βραχιολάκια και κρεμαστά για το λαιμό που έχουν σχεδιάσει για φέτος, με όλα τα έσοδα να διατίθενται για την ενίσχυση του έργου τους. Μια συμβολική κίνηση η οποία μας υπενθυμίζει την ομορφιά του να προσφέρεις.

Φανταστικά goodie bags για όλες τις παρευρισκόμενες με υπέροχα gifts από τους χορηγούς του “What Makes You Feel Beautiful” για να θυμάσαι την ημέρα που έμαθες τί είναι αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις.

Το workshop θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11/05 και ώρα 11.00 π.μ. στο Solid Constructions (Oμήρου 1, Φάρος Ψυχικού) ενώ απαιτείται προκράτηση θέσης. Κόστος συμμετοχής 15€. Μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων διατίθεται στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος. 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

53297115_147857312900685_3839001294881852064_n.jpg

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Χαμένοι στη μετάφραση: 8 ξένες λέξεις και φράσεις που δεν έχουν ελληνική μετάφραση

Από μία απογευματινή βόλτα στο κέντρο της πόλης με φίλους μέχρι την απόλαυση καφέ και μπύρας μία ηλιόλουστη μέρα, 8 λέξεις που έρχονται από διαφορετικές χώρες του κόσμου και δεν μεταφράζονται στα ελληνικά.