Skip to main content

BEAUTY NEWS

Curly beauties are back!

Δείξε με αυτοπεποίθηση τη σγουρή και ατίθαση κόμη σου. Αυτή είναι η σεζόν σου!


Ζωή Γκόρου

 

Λύσε τα υπέροχα σγουρά μαλλιά σου και άφησέ τα ελέυθερα. Τα φετινά beauty trends είναι με το μέρος σου. Οι σγουρομάλες καλλονές και τα ψαλίδια για μπούκλες πήραν φωτιά στα πλαίσια της επιστροφή των 70's και των disco divas που της εποχής αυτής. 

Τα wavy μαλλιά αγαπήθηκαν σε όλες τους τις εκδοχές. Μια πλούσια κόμη, ένα καρέ μήκος και η μακριά και εντυπωσιακά, το κύμα μας πήρε μαζί του και λέμε να το δοκιμάσουμε. 

Εάν έχεις φυσικά σγουρά μαλλιά, για να πετύχεις τα παρακάτω look θα πρέπει πάντα να τα φροντίζεις με σαμπουάν, conditioner και μάσκες για σγουρά μαλλιά. Ακόμα, τα σπρέι λάμψης και κρατήματος της αγοράς θα σε βοηθήσουν πολύ. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξεις το κατάλληλο μακιγιάζ με το look αυτό ώστε να δείξει απόλυτα ενημερωμένο.

Κορίτσι της Αναγγένησης

'Εντονα σγουρά μαλλιά γύρω από το πρόσωπο με πιο ίσια αυτή που βρίσκονται στο στεφάνι του κεφαλιού. Το μακιγάζ παίζει σε εντελώς φυσικό με ροζ χείλη. 

 

Micahel Kors  Look τοστιέρα Κάνει comeback από τα 90's. Από τη μέση έως τις άκρες των μαλλιών φτιάχνεις κύματα στα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας το ψαλίδι μαλλιών. Επέλεξε να μακιγιάρεις τα μάτια σου για να είσαι πιο ροκ.  Philip Lim  Chic lady Τόλμησε να κόψεις τα σγουρά μαλλιά σου καρέ. Η μόδα θεωρεί ότι τα κοντά curly μαλλιά έχουν άποψη. Φρόντισε εδώ να έχεις φυσικό look με φροντισμένα φρύδια.   Thierry Mugler  Wavy divaΤέλεια επιλογή για τις πιο καστανές ή σκουρόχρωμες με κυματιστά (ή όχι) μαλλιά. Κάνεις χωρίστρα στο πλάι και αφήνεις τον χείμαρρο των μαλλιών σου ελεύθερο.      

 

 

Gianbatista Valli

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι

Δείτε πώς να αποκτήσετε το look

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Αναχώρησε για τη Σουηδία η ελληνική αποστολή της Eurovision

Η χώρα μας διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό, στις 9 Μαΐου στο Μάλμε

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της