Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τι θα έλεγες για ένα look hippy chic;

Η Hippy Queen που κρύβεις μέσα σου


Ζωή Γκόρου

Glitter στα μάτια, πρωτότυπες λευκές γραμμές eyeliner για ένα πιο arty αποτέλεσμα, μακριές βλεφαρίδες (πολλές φορές ψεύτικες σε εντελώς 60's στυλ), αυτή τη σεζόν, οι γυναίκες πολλών οίκων μόδας θύμισαν έντονα μούσες του Woodstock σε... σύγχρονη απόδοση.

Pixel

Τα μαλλιά εδώ είναι μακριά και μοιραία, το αντίπαλο δέος της φετινής κοντής κουπ, μια τέλεια αφορμή για όσες θεωρούν τα μακριά μαλλιά φετίχ. Σε πολλές περιπτώσεις έχουν έναν ελαφρύ κυματισμό, σε άλλες είναι εντελώς ίσια και σε άλλες έχουν ένα πιο "τσαλακωμένο", undone αποτέλεσμα που παραπέμπει στη εποχή του grunge κινήματος των 90's.

Οι hippy chic φιγούρες αυτού του χειμώνα είναι ένα αμάλγαμα δεκαετιών που εκφράζει το beauty look ενός ελεύθερου πνεύματος: ανεπιτήδευτο και επιτηδευμένο, καλλιτεχνικό, δημιουργικό και λαμπερό.

Pixel

Βρες τα στοιχεία που μπορεί να σου ταιριάζουν και εφάρμοσέ τα στη δική σου ομορφιά.

 

Μια ματιά στα catwalk του Φ/Χ 2019-2020 μπορεί να σε πείσει

Halpern Mary Katrantzou Gianbatista Valli 
Mε έμπνευση  Οι hippy καλλονές του κόσμου τούτου με το look τους, το lifestyle τους και το ελεύθερο πνεύμα τους, εξακολουθούν να εμπνέουν την γκαρνταρόμπα μας και το νεσεσέρ μας.   
Η Αli McGraw ήταν η πιο όμορφη hippy φιγούρα των 70's που έμεινε στα μυαλό μας για την μακριά μαύρη κόμη της με την αυστηρή, hippy χωρίστρα στη μέση.
  
Η Vanessa Paradis στα 90's, τα χρόνια της αθωότητας. Μοιάζει τόσο πολύ με την κόρη της Lilly Rose Depp που ξαφνιάζεσαι. Κρατούμε τις τεράστιες βλεφαρίδες που είχε υιοθετήσει τότε.
  
Η 70's μούσα του Woody Allen, η γλυκιά και αξεπέραστη Diane Keaton που υπήρξε η επιτομή της free spirit Νεουορκέζας με σοφιστικέ look και μία από τις γυναίκες που μας έμαθαν τις αφέλειες. To τραγούδι που σε βάζει άμεσα σε hippy mode! 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η L'Oréal Paris γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας

5 αγαπητές γυναίκες έδωσαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα γύρω από τη μητρότητα, ενθαρρύνοντας όλες μας να αγκαλιάσουμε άφοβα τις φιλοδοξίες μας και να πιστεύουμε στην αυτοεκτίμησή μας καθημερινά

BEAUTY NEWS

Η Jessica Biel ανανεώνει το στυλ της και γίνεται ξανθιά

Είναι η πλατίνα το νέο hot trend;

BEAUTY NEWS

Η Bobbi Brown συνεργάζεται με την Kerri Rosenthal και μας θυμίζει ότι η ομορφιά είναι αγάπη

Η limited edition συλλογή Bobbi Brown x Kerri Rosenthal έρχεται σε μία πολύχρωμη συσκευασία, εμπνευσμένη από την ξεχωριστή και παιχνιδιάρικη αισθητική της Kerri Rosenthal και σας προσκαλεί να εκφράσετε την αγάπη σας για την ομορφιά

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

10 τρόποι για να ανακαλύψετε τα ταλέντα σας, ακόμα κι αν νομίζετε ότι δεν έχετε κάποιο

Πώς να βρείτε σε τι είστε καλοί – και δεν χρειάζεται να αφορά δημιουργικότητα ή τέχνη…

BEAUTY NEWS

Η L'Oréal Paris γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας

5 αγαπητές γυναίκες έδωσαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα γύρω από τη μητρότητα, ενθαρρύνοντας όλες μας να αγκαλιάσουμε άφοβα τις φιλοδοξίες μας και να πιστεύουμε στην αυτοεκτίμησή μας καθημερινά