Skip to main content

BEAUTY NEWS

Matte Lips: Η απόλυτη τάση στο μακιγιάζ

Μάθε ποια είναι τα πιο καινούργια ματ κραγιόν


Ζωή Γκόρου

Ψάχνεις να κάνεις μια κίνηση ματ στο look σου; Αυτή τη σεζόν δεν μπορεί να είναι άλλη από τα κραγιόν με ματ αποτέλεσμα στα χείλη. Με λίγα λόγια ξέχασε τα υγρά, κρεμώδη, school κραγιόν που χρειάζονται διαρκώς ανανέωση μέσα στην ημέρα. Το ματ αποτέλεσμα στα χείλη είναι η φετινή απάντηση των make up artists των μεγαλύτερων οίκων μόδας στο τι τελικά θεωρούμε, σέξι, μοντέρνα χείλη. 

Pixel

Τα ματ κραγιόν προσφέρουν αυτή η πινελιά που έχει ανάγκη το μακιγιάζ για να αποδώσει με σύγχρονο τρόπο μια all time classic γυναικεία συνήθεια ομορφιάς. Το ματ αποτέλεσμα είναι ρετρό και ροκ μαζί ενώ η τεχνολογία των κραγιόν που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια. 

Επιπλέον, και αυτό θα μείνει μεταξύ μας ladies, τα ματ κραγιόν μας επιτρέπουν και μικρά λαθάκια. 

Pixel

 

 

 

 

Lip power 

Το Power Stay είναι το νέο επανασταστικό ματ κραγιόν της Avon. 'Εχει ευχάριστη, βελούδινη ματ υφή που δεν τρέχει ενώ πραγματικά μένει στη θέση του ακόμα και μετά από έναν απογευματινό καφέ. Θα το βρεις σε trendy αποχρώσεις και ένα πρακτικό πινέλο εφαρμογής.

 

Dolce & Gabbana 

Κραγιόν από καλή οικογένεια

Ολόφρεσκή άφιξη στην οικογένεια μακιγιάζ της Korres. To Μοrello Matte Lasting Lip Fluid είναι ένα υγρό κραγιό με ματ, πολυτελές αποτέλεσμα! Το πλεονέκτημά του είναι ότι σε αντίθεση με τα περισσότερα ματ κραγιόν περιοέχει έλαιο από βύσσινο που ενυδατώνει τα χείλη χωρίς να τα βαραίνει. Επιπλέον, θα το βρεις σε μια πολύ μεγάλη γκάμα χρωμάτων ικανή για να ντύσει κάθε look σου. 

 

Chloe 

Nice & Easy 

Τα κραγιόν-μολύβια Soft Crayon της Erre Due έρχονται σε τρεις αισθησιακές αποχρώσεις. Παρόλο που πρόκειται για ένα μολύβι με ματ αποτέλεσμα έχουν κρεμώδη υφή και εξαιρετικά εύκολη εφαρμογή.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Jessica Biel ανανεώνει το στυλ της και γίνεται ξανθιά

Είναι η πλατίνα το νέο hot trend;

BEAUTY NEWS

Η Bobbi Brown συνεργάζεται με την Kerri Rosenthal και μας θυμίζει ότι η ομορφιά είναι αγάπη

Η limited edition συλλογή Bobbi Brown x Kerri Rosenthal έρχεται σε μία πολύχρωμη συσκευασία, εμπνευσμένη από την ξεχωριστή και παιχνιδιάρικη αισθητική της Kerri Rosenthal και σας προσκαλεί να εκφράσετε την αγάπη σας για την ομορφιά

BEAUTY NEWS

Η Pamela Anderson στην πρώτη της εμφάνιση με μακιγιάζ εδώ και καιρό είπε «ναι» σε ένα από τα κορυφαία trends της περιόδου

Δείτε την πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού στο Met Gala, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με το healthy glow της

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Σολομός Τοσκάνης – μια εύκολη συνταγή που θα σε ενθουσιάσει

Απλή, γρήγορη και απίστευτα απολαυστική

ASK THE EDITOR

PMU: Η τάση στον καλλωπισμό των φρυδιών που τα κάνει πιο πλούσια και καλοσχηματισμένα

Ρωτήσαμε και μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για την τάση που θα κάνει θραύση