Skip to main content

BEAUTY NEWS

Red Lips: Το μακιγιάζ της Jennifer Lawrence είναι έμπνευση για τον χειμώνα που έρχεται!

Απόκτησε ένα glamorous λαμπερό look στη στιγμή!



Ακολούθησε τα βήματα ενός από τα πιο όμορφα κορίτσια του Hollywood και πέτυχε στο λεπτό μια grande εμφάνιση για κάθε στιγμή της ημέρας σου.

Το τέλειο look δε χρειάζεται πάντα ένα νεσεσέρ γεμάτο προϊόντα. Όπως αποδεικνύει στην συγκεκριμένη εμφάνιση η διάσημη ηθοποιός, ένα μόνο κραγιόν είναι ικανό να κάνει το θαύμα του.

Η βραβευμένη με Όσκαρ πρωταγωνίστρια, συνδύασε το μικρό μαύρο φόρεμα με εντυπωσιακή ασυμμετρία, με ένα δυναμικό κόκκινο κραγιόν του οίκου Dior (απόχρωση 999), κρατώντας μια κατα τα άλλη ήσυχη εμφάνιση. Ένα elegant sleek πιάσιμο, μαύρο eyeliner και ένας ομοιόμορφος τόνος στην επιδερμίδα που απογειώνεται από την λάμψη εντυπωσιακών κοσμημάτων.

Για να δημιουργήσεις το συγκεκριμένο look θα χρειαστείς αρκετές στρώσεις μάσκαρα και το πιο φωτεινό σου χαμόγελο.

Αν διστάζεις είναι ώρα να αναθεωρήσεις. Το κόκκινο κραγιόν μια all time classic επιλογή για το μακιγιάζ και ίσως το απόλυτο και πιο διαχρονικό γυναικείο όπλο ομορφιάς, οφείλει να έχει τη θέση του στο boudoir κάθε γυναίκας. Είτε είσαι ξανθιά, είτε μελαχρινή, είτε διαθέτεις ανοιχτή, είτε πιο σκούρη επιδερμίδα, υπάρχει ένας τόνος του κόκκινου για τα δικά σου χείλη.

Δημιούργησε ένα look πολλών αστέρων με μια απλή κίνηση. Ακόμα κι αν η έξοδός σου δεν είναι στο κόκκινο χαλί, επέλεξε να ξεχωρίσεις με μια σοφιστικέ, μυστηριώδης, elegant εμφάνιση!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της