Skip to main content

BEAUTY NEWS

Το μανικιούρ της Margot Robbie είναι το επόμενο που θα ζητήσεις να κάνεις!

Ένα chic & cozy combo μόνο για σένα! 



Σίγουρα δεν είναι ένα μανικιούρ για Barbie girls, ωστόσο η Margot Robbie δεν είναι ένα ροζ κορίτσι πέρα από τον ρόλο της στην ταινία.

Σε πρόσφατη εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας Saltburn την παράσταση έκλεψε το custom made Chanel mani της που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για εκείνη. Αν και το μεγαλύτερο μέρος της ώρας η Margot έκρυβε το ενδιαφέρον μανικιούρ της μέσα στις τσέπες του ρούχου της, ωστόσο δεν πέρασε απαρατήρητο. Το δυναμικό Chanel combo άξιζε όχι μόνο την προσοχή μας, αλλά και μια θέση στα επόμενα μανικιούρ που θα ζητήσουμε να μας κάνουν. 

Υπεύθυνη για το μυστικό βερνίκι της Robbie είναι η Tom Bachik, που επιμελείται λίγο καιρό τον καλλωπισμό των άκρων της, και δημιούργησε τη μυστική συνταγή μόνο για εκείνη στις αποχρώσεις του χακί. 

Photo Credits: @Getty Images

Αφού περιποιήθηκε τα νύχια της με το γνωστό πρωτόκολλο και τους έδωσε σχήμα τετράγωνο, δημιούργησε μια ιδανική custom made απόχρωση, αναμειγνύοντας δύο Chanel βερνίκια που δυστυχώς για όλες εμάς, είναι πια εκτός κυκλοφορίας. 

Για να πετύχει το look χρησιμοποίησε ένα μπεζ polish με γκρι τόνους και ένα καφέ που γκριζάρει. Αν και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν το mani της Robbie ειναι μπεζ, γκρι, πράσινο, καφέ ή χακί, ωστόσο είναι απαλό, ζεστό και μοναδικό! Μπορεί να μοιάζει απλό, αλλά σίγουρα είναι εντελώς ξεχωριστό σε σχέση με τον καταιγισμό από milky nails, french manis ή τα glazed donuts που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε τέτοια event. 

Έχεις πολλούς λόγους να λατρέψεις το μανικιούρ της Robbie καθώς είναι από αυτά που μας αρέσουν στα νύχια μας αυτήν τη εποχή. Είναι ανάμεσα στις hot αποχρώσεις της σεζόν, είναι στιλάτο, ουδέτερο και ιδανικό για πολλές περιστάσεις. Για το γραφείο, τη σχολή, μια έξοδο, είναι διακριτικό και κολακευτικό. Είναι ψαγμένο και ταιριάζει με τις περισσότερες επιδερμίδες.

Λίγο πριν ξεκινήσουμε τα εκτυφλωτικά festive κόκκινα των γιορτών, τα ακαταμάχητα εκθαμβωτικά glitter και τα σχέδια με ταρανδάκια, δεντράκια και άγιους βασίληδες, ναι είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα ήσυχο και chic μανικιούρ σαν της Margot Robbie.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

BLOGS

Οι IDLES επιστρέφουν με το μουσικό video του “POP POP POP”

Λίγο πριν ξεκινήσουν την παγκόσμια περιοδεία τους από τη Βόρεια Αμερική 

DO IT YOURSELF

5 κατηγορίες εσωρούχων στις οποίες αξίζει να επενδύσεις

Must-haves που πρέπει να αποκτήσεις στη συλλογή σου.

FITNESS

Πόσο καιρό θα σου πάρει για να δεις τα πρώτα αποτελέσματα της συστηματικής άσκησης στο σώμα σου;

Να πόσος καιρός χρειάζεται για τις πρώτες αλλαγές στη φυσική σου κατάσταση